معجزه قران و ادعیه

این وبلاگ نسخه دوم وبلاگ معجزه قران و ادعیه هست

معجزه قران و ادعیه

این وبلاگ نسخه دوم وبلاگ معجزه قران و ادعیه هست

دعا برای برآورده شدن حاجت


دعا برای برآورده شدن حاجت

 

دعا برای برآورده شدن حاجت

بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِعَوْنِکَ وَ قُدْرَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِحَقِکَ وَ حُرْمَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ فَرَجاً فَرَجَنی مِنْ اَمْری فَرَجاً وَ مَخْرَجاً رَبَنّا یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ به هر دانه گندم یک بار بخواند. التماس دعا.

۱) یکی از برزگان و عارفان می گوید: سوره یاسین را بسیار می خواندم و هر حاجتی که داشتم به تلاوت این سوره به این شکل مداومت می نمودم.

در سوره یس هفت «مبین» وجود دارد؛ به هر مبین که رسیدی این دعا را ۳مرتبه بخوان: «بسم الله الرحمن الرحیم، سبحان المنفّس عن کل مدیون، سبحان المفرج عن کل محزون، سبحان الناصر عن کل مظلوم، سبحان المخلص عن کل مسجون، سبحان من جعل خزائنه بین الکاف و النون، سبحان انما امره اذا اراد شیئاً ان یقول له کن فیکون، سبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون.»

۲) از حضرت سلمان فارسی رحمه الله روایت شده اگر کسی ده روز بعد از نماز صبح قبل از سخن گفتن با کسی، سوره یس را بخواند و این دعا را قبل از تلاوت سوره مزبور ده مرتبه بخواند بعد سوره را بخواند هر حاجتی را که بخواهد انجام شود. انشاءالله زیرا که اسم اعظم خداوندی در این داع است ودعا است:

«بسم الله الرحمن الرحیم، یا قدیم یا دائم یا حی و یا قیوم یا فرد و یا وتر یا واحد یا احد یا صمد یا من لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفواً احد و صلی الله علی محمد و اله اجمعین برحمتک یا ارحم الراحمین.»

 

چشم زخم جن‌ها

 

چشم زخم جن‌ها
از ابو سعید خدری روایت است که، «کَانَ رَسُولُ اللَّهِ ص یَتَعَوَّذُ مِنْ عَیْنِ الْجَانِّ ثُمَّ أَعْیُنِ الإِنْسِ فَلَمَّا نَزَلَتِ الْمُعَوِّذَتَانِ أَخَذَهُمَا وَتَرَکَ مَا سِوَى ذَلِکَ».
ترجمه: «رسول خداص، از چشم زخم جن‌ها و سپس چشم زخم انسان‌ها به خدا پناه می‌برد، و پس از نزول معوذتین، همین‌ها را می‌خواند و دعاهای دیگر را ترک نمود».
و عن أمنا أم سلمة أن النبی ص رأى فی بیتها جارة فی وجهها سفعة سوداء فقال:  «استَرقوا لها فَإن بِها النَظرَة».
ترجمه: «از مادرمان ام سلمة روایت است که رسول خداص در خانه اش کنیزکی را دید که در چهره‌اش نشان سیاهی بود، فرمود: بر او رقیه بخوانید، زیرا به او چشم زخم جن‌ها خورده است».
پس در پرتو این دو حدیث به این نتیجه رسیدیم که انسان‌ها گاهی در اثر چشم زخم جن‌ها، دچار مشکل می‌شوند. از این رو لازم است که هنگام بیرون آوردن لباس و نگاه کردن به آئینه، ‌بسم الله گفته شود. زیرا نام الله پناهگاه بزرگی است.


علاج چشم زخم
برای علاج چشم زخم چند روش وجود دارد:


1ـ غسل کردن: 
چشم کننده، در ظرفی غسل بکند، سپس آن آب‌ها را بر روی کسی که چشم زخم خورده است، بریزند، ان‌شاءالله شفا خواهد یافت. چنانکه از امامه فرزند سهل روایت است می‌گوید: پدرم جامۀ خود را در آورده و در وادی خرار غسل می‌کرد. نظر عامر بن ربیعه بر او افتاد و چون سرخ و سفید بود، عامر گفت: تا کنون کسی را به زیبائی او ندیده بودم حتی دختر باکره و پرده نشینی هم مثل او ندیده‌ام!
بلافاصله سهل در جا تب گرفت، و تبش شدت پیدا کرد، و به رسول الله ص خبر دادند و گفته شد: که چنان تب دارد که سرش را نمی‌تواند بلند کند. آنحضرت ص فرمود: شما کسی را متهم می‌کنید و به او بد گمان هستید؟ گفتند: عامر بن ربیعه. آنحضرت ص او را فرا خواند و بر او خشم گرفت. و فرمود: چرا شما برادرتان را می‌کشید، چرا به او تبریک نگفتی، و ما شاء الله نکردی، برای او غسل کن. عامر صورت و دست و آرنج‌ها و زانوها و سر پاها و قسمت داخل شلوار خود را در ظرفی شست، سپس آن‌ها را از پشت بر سهل پاشید همان لحظه سهل بهبود یافت.

 


کیفیت غسل مورد نظر
ابن شهاب زهری/ می‌گوید: این غسل را علماء اینطور تعریف کرده‌اند: که ظرفی پر از آب پیش روی کسی که چشم کرده است قرار بدهند. با کف دستش آب بردارد و دهانش را در آن بشوید. سپس آب، بردارد و چهره‌اش را در آن بشوید. سپس با دست چپ، آب بردارد و روی دست راست بریزد. بعد از آن با دست راست بردارد و روی دست چپ بریزد. سپس بهمین ترتیب آرنج دست راست و چپ را داخل آن بشوید. سپس با دست چپ آب بردارد و روی پای راست بریزد وسپس با دست راست بردارد و روی قدم پای چپ بریزد. سپس به همین ترتیب زانوی پای راست و چپ را در آن بشوید. سپس از قسمتی از درون ازارش را در آن بشوید. آنگاه آب‌ها را از پشت یکباره بر روی بیمار بپاشد.


مشروعیت این نوع غسل
قال النبیص‌: «‌اَلْعَیْنُ حَقٌّ وَلَوْ کَانَ شَیْءٌ سَابَقَ الْقَدَرَ سَبَقَتْهُ الْعَیْنُ وَإِذَا اسْتَغْسَل أحَدُکم فَلیغتسِل». 
ترجمه: رسول خداص فرمود: «چشم زخم حق است و اگر چیزی از تقدیر سبقت می‌گرفت چشم بود. هر گاه از شما خواسته شد که غسل بکنید بپذیرد».
و عن عائشة قالت: «کان یؤمَر العائن فَیَتَوضأ ثُمَّ یَغْتَسِلُ مِنه المَعین».
تر جمه: از عایشه روایت است می‌گوید: «در زمان رسول الله ص، به کسی که چشم کرده بود، دستور داده می‌شد که وضو بگیرد، آنگاه کسی که چشم زخم خورده بود، با‌ آن غسل می‌کرد».


روش دوم
دست را بر سر کسی که چشم زخم خورده است بگذار و این دعا را بخوان:
«بِسْمِ اللَّهِ أَرْقِیکَ، اللَّهُ یَشْفِیکَ مِنْ کُلِّ دَاءٍ یُؤْذِیکَ، مِنْ شَرِّ کُلِّ نَفْسٍ أَوْ عَیْنٍ حَاسِدَةٍ، اللَّهُ یَشْفِیکَ».
ترجمه: «به نام الله بر تو رقیه می‌خوانم. خدا تو را از هر دردی که موجب آزارت ‌می‌باشد شفا دهد. و از هر حاسد وچشم زخم نجاتت دهد».


روش سوم
دستت را برسر کسی که در اثر چشم زخم مریض است بگذار و این دعا را بخوان: 
«بِسْمِ اللَّهِ یُبْرِیکَ وَمِنْ کُلِّ دَاءٍ یَشْفِیکَ وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ وَشَرِّ کُلِّ ذِی عَیْنٍ».
ترجمه: «بنام الله که نجاتت می‌دهد و از هر دردی شفایت می‌بخشد، و از شر حاسد وقتی که حسد بورزد، و از شر چشم، نیز نجاتت می‌دهد».


روش چهارم
دستت را بر سر بیمار بگذار و دعای ذیل را بخوان: «اللَّهُمَّ رَبَّ النَّاسِ أَذْهِبِ الْبَاسَ وَاشْفِ أَنْتَ الشَّافِی لا شِفَاءَ إِلاَّ شِفَاؤُکَ شِفَاءً لاَ یُغَادِرُ سَقَمًا».


روش پنجم
دستت را بر جائی که درد می‌کند بگذار و سوره‌های: اخلاص و فلق و ناس را بخوان.


روش ششم
ظرفی پر از آب را حاضر کن و معوذات را بر آن بخوان سپس دعای ذیل را سه مرتبه تکرار کن: «الَّلهم ربَّ النَّاس أَذْهِبِ الْبَاْسَ وَاشْفِ أَنْتَ الشَّافِی لا شِفَاءَ إِلا شِفَاؤُکَ شِفَاءً لا یُغَادِرُ سَقَمًاُ».
و همچنین این دعا را سه مرتبه بخوان «بِسْمِ اللَّهِ أَرْقِیکَ، وَاللَّهُ یَشْفِیکَ مِنْ کُلِّ دَاءٍ یُؤْذِیکَ، مِنْ شَرِّ کُلِّ نَفْسٍ أَوْ عَیْنٍ حَاسِدَةٍ، اللَّهُ یَشْفِیکَ».
بعد آب ظرف را بر سر مسحور، یکباره از پشت سرش طوری بریز که به همه جسدش برسد. به حکم الله شفا خواهد یافت.

 

نمونه عملی علاج چشم زخم


نمونه اول
من به دیدن بعضی از دوستان رفته بودم. آن‌ها به من گفتند: چند روزی است که کودکی شیر خوار پستان مادرش را نمی‌گیرد درحالی که قبلاً بطور طبیعی از شیر مادر تغذیه‌ می‌شده است. کودک را نزد من آوردند. من معوذات و پاره‌ای از دعاهای مسنون را بر او خواندم. و او را نزد مادرش فرستادم. لحظه‌ای بعد به من خوش خبری دادند که بچه پستان مادرش را می‌مکد و شیر می‌خورد. والحمد الله ولا حول ولا قوة إلا بالله.


نمونه دوم
نوجوانی فصیح و بلیغ واهل سخن در یکی از مناسبات سخنانی می‌گوید: وقتی شب به خانه بر می‌گردد گنگ می‌شود. پدرش خیلی نگران می‌شود. او را نزد پزشکان می‌برند. نتیجه‌ای نمی‌گیرند. بعد او را نزد من آوردند. من او را می‌شناختم از نوجوانان مسلمان و فعال بود. پدرش برایم جریان را تعریف کرد. متوجه شدم که چشم خورده است. بر او معوذات را خواندم سپس بر مقداری آب آیات و دعاهای چشم زخم را خواندم، گفتم: هفت روز از این آب‌ها، هم بنوشد و هم غسل بکند. 
پس از گذشت یک هفته او را نزد من آوردند، خوب شده بود بسیار خوشحال بود. آنگاه به او دعاهائی یاد دادم که صبح و شام بخواند تا از چشم زخم درامان باشد. 
والحمد لله ولا قوة إلا بالله.


نمونه سوم
واقعۀ عجیب
 این واقعه در خانۀ خود ما اتفاق افتاد مردی با مادرش نزد من آمد و گفت: مادرم، بیمار است. من آیاتی از کلام خدا را بر او خواندم. مرد در اطاق پذیرائی با من ماند و مادرش نزد بچه‌هایم رفت. بعد از اینکه از منزل ما بیرون شدند، کرم‌های کوچک سفید رنگ بر خانۀ ما هجوم آوردند. هر چه جارو می‌کردیم، کم نمی‌شدند. همۀ شگفت‌زده شدیم. بعد من از همسرم پرسیدم که چه اتفاقی افتاده است؟ گفت: خدا بهتر می‌داند. ولی همین پیرزن با کنجکاوی، اطراف و داخل خانه را نگاه می‌کرد. و به بعضی چیزها خیره‌ می‌شد.
آنگاه من متوجه شدم که این، در اثر چشم زخم رخ داده است،‌ چنانکه مقداری آب طلبیدم و در آن‌ها آیاتی از کلام خدا تلاوت کردم و به گوشه‌های مختلف منزل، پاشیدم، فوراً کرم‌ها از بین رفت و خانه به حالت اول برگشت.

الحمد لله الواحد الدیّان.
سُبْحَانَکَ اللَّهُمَّ وَبِحَمْدِکَ أَشْهَدُ أَنْ لاَّ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ أَسْتَغْفِرُکَ وَأَتُوبُ إِلَیْکَ.

 

در روایات راههای خنثی کردن اثر چشم زخم هم بیان شده است که برخی از آنها اشاره می شود :
۱- یاد کردن خداوند؛ از امام صادق(علیه السلام) روایت شده است: «هر کس از سیرت و صورت برادر مسلمانش خشنود شود، خدا را یاد کند؛ زیرا وقتى خداوند را به یاد آورد ضررى به برادر مؤمنش نمى رسد»، (بحارالانوار، ج ۶۰ ، ص ۲۵).
۲- گفتن «تبارک اللّه احسن الخالقین» امام صادق(علیه السلام) فرمود: «کسى که چیزى از برادرش او را متعجب ساخت این جمله را بگوید، زیرا چشم زخم حق است»، (همان، ص ۲۶).در برخی روایات گفته می‌شود که تکبیر بگویید تا تأثیر چشم زخم از بین برود.
۳- گفتن «آمنتُ باللّه و صلى اللّه على محمد و آله» پس از آن اثر چشم زخم خنثى مى گردد.
۴- قرائت سوره «ناس» و «فلق» هنگام ترس از چشم خوردن، (همان، ج ۹۲).
۵- نوشتن سوره هاى «حمد»، «اخلاص»، «ناس»، «فلق» و «آیه الکرسى» در ورقه اى و به همراه داشتن آن، (همان، ص ۲۵).
۶- قرائت سه مرتبه ذکر «ماشاءاللّه لاحول ولا قوه الا باللّه العلى العظیم» به هنگام ترس از چشم خوردن یا چشم زدن، (همان، ص ۲۶).

از رسول گرامى اسلام(ص) روایت شده که آن حضرت روزى از قبرستان بقیع می‌گذشت؛ در آن‏‌جا فرمود: «به خدا قسم بیشتر اهل این قبرستان به سبب چشم‏ زخم در این جا آرمیده‏‌اند «(تفسیر منهج‏‌الصادقین، ج ۹)

از دیگر راه‌های خنثی‌ کردن اثر چشم زخم، یاد کردن خداوند است؛ از امام صادق(ع) روایت شده است: «هر کس از سیرت و صورت برادر مسلمانش خشنود شود، خدا را یاد کند؛ زیرا وقتى خداوند را به یاد آورد ضررى به برادر مؤمنش نم‌ى‏رسد»، (بحارالانوار، ج ۶۰ ، ص ۲۵)

امام صادق(ع) فرمود: «کسى‌که چیزى از برادرش او را متعجب ساخت این جمله را بگوید، زیرا چشم‏‌زخم حق است»، (بحارالانوار، ج۶۰ ص ۲۶)

در احادیث دیگری ذکر «تبارک الله احسن الخالقین اللهم بارک فیه» و تلاوت سوره‌های حمد، توحید، ناس، فلق و آیه الکرسی توصیه شده است.

 

طلسم شکن

 

طلسم شکن 

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعالَمِینَ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ إِیِّاکَ نَعْبُدُ وَإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِیمَ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ وَلاَ الضَّآلِّینَ (آمین)(فوت کنید)

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ

الم ذلِکَ الْکِتَابُ لاَ رَیْبَ فِیهِ هُدىً لِلْمُتَّقِینَ الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَیُقِیمُونَ الصَّلاةَ وَمِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُونَ وَالَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ وَمَا أُنْزِلَ مِن قَبْلِکَ وَبِالْآخِرَةِ هُمْ یُوقِنُونَ أُولئِکَ عَلَى‏ هُدىً مِنْ رَبِّهِمْ وَأُولئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

(فوت کنید)و اهکم اله واحد لا الا هو الرحمن الرحیم* الم * اللّهُ لاَ إِلهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْ‏ءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ (فوت کنید) لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى‏ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُولئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ (فوت کنید) إِنَّ فِی خَلْقِ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ وَاخْتِلاَفِ اللَّیلِ وَالنَّهَارِ وَالْفُلْکِ الَّتِی تَجْرِى فِی الْبَحْرِ بِمَا یَنْفَعُ النَّاسَ وَمَا أَنْزَلَ اللّهُ مِنَ السَّماءِ مِن مَاءٍ  فَأَحْیَا بِهِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَبَثَّ فِیهَا مِن کُلِّ دَابَّةٍ وَتَصْرِیفِ الرِّیَاحِ وَالسَّحَابِ الْمُسَخَّرِ بَیْنَ السَّماءِ وَالْأَرْضِ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَعْقِلُونَ (فوت کنید)

شَهِدَ اللّهُ أَنَّهُ لاَ  إِلهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلاَئِکَةُ وَأُولُوا الْعِلْمِ قَائِماً بِالْقِسْطِ لاَ إِله إِلَّا هُوَ الْعَزِیزُ الْحَکِیمُ

ان الدین عند الله الاسلام قُلِ اللَّهُمَّ مَالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِی الْمُلْکَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْکَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ بِیَدِکَ الخَیْرُ إِنَّکَ عَلَى‏ کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ . تُولِجُ اللَّیْلَ فِی النَّهَارِ وَتُولِجُ النَّهَارَ  فِی اللَّیلِ وَتُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ الْمَیِّتِ وَتُخْرِجُ الْمَیِّتَ مِنَ  الْحَیِّ وَتَرْزُقُ مَنْ تَشَاءُ بِغَیْرِ حِسَابٍ (فوت کنید)

آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنْزِلَ إِلَیْهِ مِن رَبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ کَلٌّ آمَنَ بِاللّهِ وَمَلاَئِکَتِهِ وَکُتُبِهِ وَرُسُلِهِ  لاَ نُفَرِّقُ بَیْنَ أَحَدٍ مِن رُسُلِهِ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا غُفْرَانَکَ رَبَّنَا وَإِلَیْکَ الْمَصِیرُ

[1] . سوره الفاتحه

[2] . سوره بقره

[3] . سوره آل عمران

 

لاَ یُکَلِّفُ اللّهُ نَفْساً إِلَّا وُسْعَهَا لَهَا مَا کَسَبَتْ وَعَلَیْهَا مَا اکْتَسَبَتْ رَبَّنَا لاَ تُؤَاخِذْنَا إِن نَسِینَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلاَ تَحْمِلْ عَلَیْنَا إِصْراً کَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِینَ مِنْ قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلاَ تُحَمِّلْنَا مَا لاَ طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنْتَ مَوْلاَنَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ (فوت کنید)

ثُمَّ أَنْزَلَ عَلَیْکُم مِن  بَعْدِ الْغَمِّ أَمَنَةً نُعَاسَاً یَغْشَى‏ طَائِفَةً مِنکُمْ وَطَائِفَةٌ  قَدْ أَهَمَّتْهُمْ أَنْفُسُهُمْ یَظُنُّونَ بِاللّهِ غَیْرَ الْحَقِّ ظَنَّ الْجَاهِلِیَّةِ یَقُولُونَ هَل لَنَا مِنَ الأَمْرِ مِنْ شَی‏ءٍ قُلْ إِنَّ الأَمْرَ کُلَّهُ لِلّهِ یُخْفُونَ فِی أَنْفُسِهِم مَا لاَ یُبْدُونَ لَکَ یَقُولُونَ لَوْ کَانَ لَنَا مِنَ الأَمْرِ شَی‏ءٌ مَا قُتِلْنَا هاهُنَا  قُلْ لَوْ کُنْتُمْ فِی بُیُوتِکُمْ لَبَرَزَ الَّذِینَ کُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقَتْلُ إِلَى‏ مَضَاجِعِهِمْ وَلِیَبْتَلِیَ اللّهُ مَا فِی صُدُورِکُمْ وَلُِیمَحِّصَ مَا فِی قُلُوبِکُمْ وَاللّهُ عَلِیمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ (فوت کنید)

وَإِن یَمْسَسْکَ اللّهُ بِضُرٍّ فَلاَ کَاشِفَ  لَهُ إِلَّا هُوَ وَإِن یَمْسَسْکَ بِخَیْرٍ فَهُوَ عَلَى‏ کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ . إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذِی خَلَقَ السَّماوَاتِ والْأَرْضَ فِی سِتَّةِ أَیَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى‏ عَلَى الْعَرْشِ یُغْشِی اللَّیْلَ النَّهَارَ یَطْلُبُهُ حَثِیثاً وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ تَبَارَکَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ . ادْعُوا رَبَّکُمْ تَضَرُّعاً وَخُفْیَةً  إِنَّهُ لاَیُحِبُّ الْمُعْتَدینَ وَلاَ تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاَحِهَا وَادْعُوهُ خَوْفاً وَطَمَعاً إِنَّ رَحْمَتَ  اللّهِ قَرِیبٌ مِنَ الْمُحْسِنِینَ (فوت کنید)

قُل لَن یُصِیبَنَا إِلَّا مَاکَتَبَ اللّهُ لَنَا هُوَ مَوْلاَنَا وَعَلَى اللّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ . لَقَدْ جَاءَکُمْ رَسُولٌ مِنْ أَنْفُسِکُمْ عَزِیزٌ عَلَیْهِ مَاعَنِتُّمْ حَرِیصٌ عَلَیْکُم بِالْمُؤْمِنِینَ رَؤُوفٌ رَحِیمٌ . فَإِن تَوَلَّوْا  فَقُلْ حَسْبِیَ اللّهُ لاَإِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ (فوت کنید)


وَإِن یَمْسَسْکَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلاَ کَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَإِن یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلاَ رَادَّ لِفَضْلِهِ یُصِیبُ بِهِ مَن یَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَهُوَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ (فوت کنید)

إِنِّی تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ رَبِّی وَرَبِّکُم مَا مِن دَابَّةٍ إِلَّا هُوَ آخِذُ بِنَاصِیَتِهَا إِنَّ رَبِّی عَلَى‏ صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ وَمَا لَنَا أَلاَّ نَتَوَکَّلَ عَلَى اللَّهِ  وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَى‏ مَا آذَیْتُمُونَا وَعَلَى  اللَّهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُتَوَکِّلُونَ . قُلِ ادْعُوا اللَّهَ أَوِ ادْعُوا الرَّحْمَانَ أَیّاً مَا تَدْعُوا فَلَهُ الْأَسْماءُ الْحُسْنَى‏ وَلاَ تَجْهَرْ بِصَلاَتِکَ وَلاَ تُخَافِتْ بِهَا وَابْتَغِ بَیْنَ ذلِکَ سَبیلاً (فوت کنید)

 

 

دعاهای قرانی

 

دعاهای قرانی 

طلب صفاى باطن نسبت به دیگران

وَلا تَجْعَلْ فِى قُلُوبِنا غِلّاً لِلَّذِینَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّکَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ <حشر>

 

طلب رحمت الهى و رشد

رَبَّنا ءَاتِنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَهَیِّئ لَنا مِنْ أَمْرِنا رَشَداً <کهف >

رَبِّ اغْفِرْ لى‏ وَلأَخى‏ وَأَدْخِلْنا فى‏ رَحْمَتِکَ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّحِمینَ <اعراف>

وَهَبْ لَنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً إِنَّکَ أَنْتَ الوَهَّابُ <آل عمران >

رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَیْرُ الرَّاحِمینَ <مؤمنون >

رَبَّنا ءامَنَّا فَاغْفِرْ لَنا وَارْحَمْنا وَأَنْتَ خَیرُ الرَّاحِمینَ <مؤمنون >

 

طلب یاور و وزیر

وَاجْعَلْ لِى‏ وَزِیراً مِنْ أَهْلِى‏ هرُونَ أَخِى‏ أُشْدُدْ بِهِ أَزْرِى‏ وَأَشْرِکْهُ فِى‏ أَمْرِى‏ کَىْ‏ نُسَبِّحَکَ کَثِیراً وَنَذکُرَکَ کَثِیراً إِنَّکَ کُنْتَ بِنا بَصِیراً <طه >

 

طلب توفیق بر شکر نعمتها و اعمال شایسته

رَبِّ أَوْزِعْنى‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الّتى‏ أَنْعَمْتَ عَلَىّ وَعَلى‏ والِدَىَّ وَأَنْ اَعْمَلَ صالِحاً تَرْضیهُ <نمل آیه >

رَبِّ بِما أَنْعَمْتَ عَلَیَّ فَلَنْ أَکونَ ظَهیراً لِلْمُجْرِمینَ <قصص >

وَمَا تَوْفِیقِى إلّا باللَّهِ عَلیهِ تَوَکَّلْتُ وَإِلَیهِ أُنیبُ <هود >

 

طلب سلطنت بى نظیر

رَبِّ اغْفِرْ لى‏ وَهَبْ لى‏ مُلْکاً لا یَنْبَغى‏ لأَحَدٍ مِنْ بَعْدى‏ إِنَّکَ أَنْتَ الوَهَّابُ <ص >

 

طلب روزى

رَبِّ إِنّى‏ لِما أَنْزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَیْرٍ فَقیرٌ <قصص >

اللّهُمَّ رَبَّنا أَنْزِلْ عَلَیْنا مائِدَةً مِنَ السَّماءِ تَکُونُ لَنا عِیداً لِأَوَّلِنا وَآخِرِنا وَآیَةً مِنْکَ وَارْزُقْنا وَأَنْتَ خَیْرُ الرّازِقِینَ <مائده >

وَارْزُقْهُمْ مِنَ الثَّمَراتِ لَعَلَّهُمْ یَشْکُرُونَ <ابراهیم >

وَارْزُقْ أَهْلَهُ مِنَ الثَّمَراتِ مَنْ ءامَنَ مِنْهُمْ بِاللَّهِ وَالیَوْمِ الآخِرِ <بقره >

 

خوش صحبتی و سخن آورى

وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِنْ لِسانِى‏ یَفْقَهُوا قَوْلِى‏ <طه >

 

طلب حکم

رَبِّ هَبْ لى حُکْماً <شعراء >

 

طلب هدایت از خداوند و باز نگشتن به گمراهى

عَسى‏ رَبّى‏ أَنْ یَهْدِیَنى‏ سَواءَ السَّبیلِ <قصص >

اِهْدِنا الصِراطَ المُستَقِیم صِراطَ الَّذِینَ أَنْعَمتَ عَلَیهِم غَیْرِ المَغضُوبِ عَلَیهِم وَلا الضَّالِّین <حمد >

رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذ هَدَیْتَنا وَهَبْ لَنا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً إِنَّکَ أَنْتَ الوَهَّابُ

 

طلب نعمت الهى در دنیا و آخرت

رَبَّنا ءاتِنا فىِ الدُّنْیا حَسَنَةً وَ فىِ الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنا عَذابَ النَّارِ <بقره>

وَاکْتُبْ لَنا فِى‏ هذِهِ الدُّنْیا حَسَنَةً وَفِى‏ الآخِرَةِ <اعراف >

 

فراهم آمدن منزل و مسکن مناسب

رَبِّ أَنْزِلْنى مُنْزَلاً مُبارَکاً وَأنْتَ خَیْرُ المُنْزِلینَ <مؤمنون >

 

گرداندن بلا، و شِکوه از گرفتارى

وَأَیُّوبَ إِذْ نادى‏ رَبَّهُ أَنّى‏ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمینَ <انبیاء>

وَاذْکُرْ عَبْدَنا أیُّوبَ إِذْ نادى‏ رَبَّهُ أَنّى‏ مَسَّنِىَ الشَیْطانُ بِنُصْبٍ وَ عَذابٍ <ص>

رَبِّ السِّجْنُ أَحَبُّ إِلَیَّ مِمَّا یَدْعُونَن‏ إِلَیْهِ وَإِلّا تَصْرِفْ عَنّى‏ کَیْدهُنَّ أصْبُ إِلَیْهِنَّ وَأَکُنْ مِنَ الْجاهِلینَ <یوسف >

 

دعا برای خانواده

دعا براى همسر

رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَذُرِّیّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِماماً <فرقان >

 

دعا براى پدر و مادر

رَبِّ اغْفِرْ لِى‏ وَلِوالِدَىَّ <نوح >

وَاغْفِرْ لأَبى‏ إِنَّهُ کانَ مِنَ الضَّالّینَ <شعراء >

رَبَّنا اغْفِرْ لِى‏ وَلِوالِدَىَّ وَلِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الحِسابُ <ابراهیم >

رَبِّ ارْحَمْهُما کَما رَبَّیانى‏ صَغیراً <اسراء >

 

دعا براى برادر

رَبِّ اغْفِرْ لى‏ وَلأَخى‏ وَأَدْخِلْنا فى‏ رَحْمَتِکَ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّحِمینَ <اعراف>

 

دعا براى فرزندان و نوادگان

رَبِّ هَبْ لى مِنَ الصَّالِحینَ <صافات >

رَبِّ إِنَّ ابْنى‏ مِنْ أَهْلى‏ وَإِنَّ وَعْدَکَ الحَقُّ وَأَنْتَ أَحْکَمُ الْحاکِمینَ 

رَبِّ اجْعَلْ هذا البَلَدَ آمِناً وَاجْنُبْنِى‏ وَبَنِىَّ أَنْ نَعْبُدَ الأَصْنامَ <ابراهیم>

رَبَّنا وَاجْعَلْنا مُسْلِمَیْنِ لَکَ وَمِنْ ذُرِّیَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ <بقره >

رَبَّنا إِنِّى‏ أَسْکَنْتُ مِنْ ذُرِّیَّتِى‏ بِوادٍ غَیْرِ ذِى‏ زَرْعٍ عِنْدَ بَیْتِکَ المُحَرَّمِ رَبَّنا لِیُقِیمُوا الصَّلاةَ فَاجْعَلْ أَفْئِدَةً مِنَ‏النّاسِ تَهْوِى‏ إِلَیْهِمْ وَارْزُقْهُمْ مِنَ الثَّمَراتِ لَعَلَّهُمْ یَشْکُرُونَ <ابراهیم >

رَبِّ اجْعَلْنِى‏ مُقِیمَ الصَّلاةِ وَمِنْ ذُرِّیَّتِى‏ رَبَّنا وَتَقَبَّلْ دُعاءِ 

رَبَّنا وَابْعَثْ فِیهِمْ رَسُولاً مِنْهُمْ یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِکَ وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکْمَةَ وَیُزَکِّیهِمْ إِنَّکَ أَنْتَ العَزِیزُ الحَکِیمُ <بقره >

رَبِّ هَبْ لى‏ مِنْ لَدُنْکَ ذُرِیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء <آل عمران >

رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَذُرِّیّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِماماً 

رَبِّ إِنِّى وَهَنَ العَظْمُ مِنِّى وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَیْباً وَلَمْ أَکُنْ بِدُعائِکَ رَبِّ شَقِیّاً وَإِنِّى خِفْتُ المَوالِیَ مِنْ وَرائِى وَکانَتِ امْرَأَتِى عاقِراً فَهَبْ لِى مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِى وَیَرِثُ مِنْ آلِ یَعْقُوبَ وَاجْعَلْهُ رَبِّ رَضِیّاً <مریم >

رَبِّ لا تَذَرْنى فَرْداً وَأَنْتَ خیْرُ الوارِثینَ <انبیاء >

وَأَصْلِحْ لِى فِى ذُرِّیَّتِى <احقاف >

 

دعا براى مؤمنان

ربّ‏اغفر لى وَلوالدىّ ولِمنْ‏دخل بیتى‏مؤمناً وللمؤمنین

رَبَّنا اغْفِرْ لِى وَ لِوالِدَىَّ وَ لِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الحِسابُ <ابراهیم>

رَبَّنا وَسِعْتَ کُلَّ شَی‏ءٍ رَحْمَةً وَعِلْماً فَاغْفِرْ لِلَّذِینَ تابُوا وَاتَّبَعُوا سَبِیلَکَ وَقِهِمْ عَذابَ الجَحِیمِ رَبَّنا وَأَدْخِلْهُمْ جَنّاتِ عَدْنٍ الَّتِى وَعَدْتَهُمْ وَمَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَأَزْواجِهِمْ وَذُرِّیّاتِهِمْ إِنَّکَ أَنْتَ العَزِیزُ الحَکِیمُ وَقِهِمُ السَّیِّئاتِ وَمَنْ تَقِ السَّیِّئاتِ یَوْمَئِذٍ فَقَدْ رَحِمْتَهُ وَذلِکَ هُوَ الفَوْزُ العَظِیمُ <غافر>

رَبَّنا اغْفِرْ لَنا وَلِإِخْوانِنا الَّذِینَ سَبَقُونا بِالإِیمانِ وَلا تَجْعَلْ فِى قُلُوبِنا غِلّاً لِلَّذِینَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّکَ رَءُوفٌ رَحِیمٌ <حشر >
 

در بهشت متنعّم بودن

رَبِّ ابْنِ لى‏ عِنْدَکَ بَیْتاً فِى الْجَنَّةِ <تحریم >

وَاجْعَلْنى‏ مِنْ وَرَثَةِ جَنَّةِ النَّعیمِ <شعراء >

رَبَّنا وَآتِنا ما وَعَدْتَنا عَلى‏ رُسُلِکَ وَلا تُخْزِنا یَوْمَ القِیامَةِ إِنَّکَ لا تُخْلِفُ المِیعادَ

رَبَّنا وَأَدْخِلْهُمْ جَنّاتِ عَدْنٍ الَّتِى وَعَدْتَهُمْ وَمَنْ صَلَحَ مِنْ آبائِهِمْ وَأَزْواجِهِمْ وَذُرِّیّاتِهِمْ إِنَّکَ أَنْتَ العَزِیزُ الحَکِیمُ <غافر >

 

روزى اهل مکّه

رَبِّ اجْعَلْ هذا بَلَداً ءامِناً وَارْزُقْ أَهْلَهُ مِنَ الثَّمَراتِ مَنْ ءامَنَ مِنْهُمْ بِاللَّهِ وَالیَوْمِ الآخِرِ <بقره >

وَارْزُقْهُمْ مِنَ الثَّمَراتِ لَعَلَّهُمْ یَشْکُرُونَ <ابراهیم >

 

زیاد شدن ثروت

ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ <کهف >

 

زیاد شدن نورانیت

رَبَّنا أَتْمِمْ لَنا نُورَنا <تحریم >

 

زیاد شدن علم و دانش

رَبِّ زِدْنى‏ عِلْماً <طه >

وَأَرِنا مَناسِکَنا <بقره >

 

سربلندى و آبرومندى در روز قیامت

وَلا تُخْزِنى یَومَ یُبْعَثُونَ <شعراء >

رَبَّنا وَآتِنا ما وَعَدْتَنا عَلى‏ رُسُلِکَ وَلا تُخْزِنا یَوْمَ القِیامَةِ إِنَّکَ لا تُخْلِفُ المِیعادَ

 

شرح صدر

رَبِّ اشْرَحْ لِى‏ صَدْرِى‏ <طه >

 

صبر و ثبات قدم در مسیر حق

رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَثَبِّتْ أَقْدامَنا وَانْصُرْنا عَلَى الْقَومِ الکافِرینَ <بقره>

رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَیْنا صَبْراً وَ تَوَفَّنا مُسْلِمینَ <اعراف >

رَبَّنا لا تُزِغْ قُلُوبَنا بَعْدَ إِذ هَدَیْتَنا <آل عمران >

رَبَّنا وَاجْعَلْنا مُسْلِمَیْنِ لَکَ وَمِنْ ذُرِّیَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ <بقره >

وَاجْنُبْنِى‏ وَبَنِىَّ أَنْ نَعْبُدَ الأَصْنامَ <ابراهیم >

 

آسان شدن کارهاى سخت

یَسِّرْ لِى‏ أَمْرِى‏ <طه >

 

آرزوى بهتر از آنچه از دست رفته

عَسى‏ رَبُّنا أَنْ یُبْدِلنا خَیْراً منْها إِنَّا إِلى‏ رَبِّنا راغِبُونَ <قلم >

 

امنیّت مکّه

رَبِّ اجْعَلْ هذا البَلَدَ آمِناً <ابراهیم >

رَبِّ اجْعَلْ هذا بَلَدَاً آمِناً <بقره >

 

توکّل

اللَّهُ رَبّى عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَإِلَیْهِ أُنیبُ <شورى >

رَبَّنا عَلَیکَ تَوَکَّلْنا وَإِلَیْکَ أَنَبْنا وَإِلَیْکَ المَصیرُ <ممتحنه >

وَسِعَ رَبُّنا کُلَّ شَی‏ءٍ عِلْماً عَلى‏ اللَّهِ تَوَکَّلْنا <اعراف >

وَمَا تَوْفِیقِى إلّا باللَّهِ عَلیهِ تَوَکَّلْتُ وَإِلَیهِ أُنیبُ <هود >

هوَ رَبّى‏ لا إِلهَ إِلاَّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَإِلَیْهِ مَتابِ <رعد >

حَسْبُنااللَّهُ سَیُؤْتِینا اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَرَسُولُهُ إِنّا إِلى‏ اللَّهِ راغِبُونَ 

حَسْبِىَ اللَّه لا إِلهَ إلاَّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ العَرْشِ العَظیم <توبه>

ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلاَّ بِاللَّهِ <کهف >

 

تفویض

أُفَوِّضُ أَمْرى‏ إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ <غافر >

 

حمد الهى

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى أَذهَبَ عَنّا الحَزَنَ إِنَّ رَبَّنا لَغَفُورٌ شَکُورٌ الَّذِى أَحَلَّنا دارَ المُقامَةِ مِنْ فَضْلِهِ لا یَمَسُّنا فِیها نَصَبٌ وَلا یَمَسُّنا فِیها لُغُوبٌ <فاطر  >

اَلْحَمْدُ للَّهِ‏ِ الَّذى نَجَّینا مِنَ الْقَوْمِ الظالمِینَ <مؤمنون >

الحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى‏ وَهَبَ لِى‏ عَلى‏ الکِبَرِ إِسْمعِیلَ وَإِسْحقَ إِنَّ رَبِّى‏ لَسَمِیعُ الدُّعاءِ <ابراهیم >

الحَمْدُ للَّهِ رَبِّ العالَمینَ <فاتحه آیه یونس >

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى صَدَقنا وَعْدَهُ وَأَوْرَثَنا الأَرْضَ نَتَبَوَّءُ مِنَ الجَنَّةِ حَیْثُ نَشاءُ فَنِعْمَ أَجْرُ العامِلِینَ <زمر >

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى هَدینا لِهذا وَما کُنَّا لِنَهْتَدِىَ لَوْلا أَنْ هَدینَا اللَّهُ <اعراف>

اَلْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذى‏ فَضَّلَنا عَلى‏ کَثیرٍ مِنْ عِبادِهِ الْمُؤْمِنینَ <نمل >

الْحَمْدُ للَّهِ وَسَلامٌ عَلى‏ عِبادِهِ الَّذینَ اصْطَفى‏ <نمل >

الحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِى لَمْ یَتَّخِذ وَلَداً وَلَمْ یَکُنْ لَهُ شَرِیکٌ فِى المُلْکِ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ وَلِیٌّ مِنَ الذُّلِّ وَکَبِّرْهُ تَکْبِیراً <اسراء >

 

خواص هفت آیه پر فضیلت


 

خواص هفت آیه پر فضیلت

على علیه السلام گفت : رسول اکرم صلى اللّه علیه و آله روزى فرمود: یا على خواهى تو را چیزى آموزم که اگر خلق هفت آسمان و زمین جمع گردند نتوانند به تو بدى و آسیبى رسانند و هیچ کس بر تو ظفر نیابد. گفتم : بلى .

فرمود: هفت آیه در قرآن است .

آن را این گونه بر خود بخوان و بدم .

اول : از پیش رو، دوم : پشت سر، سوم : بالاى سر، چهارم : به سوى پایین ، پنجم : بر طرف راست ، ششم : بر طرف چپ و هفتم : بر تمام اعضاء.

یا على ! هر کس این هفت آیه را بخواند یا با خود دارد حق سبحانه و تعالى هفتاد هزار بدى را از نامه عمل او دور کند و هفتاد هزار حسنه در نامه عمل او نویسد و هفتاد هزار قصر در بهشت برایش بنا کند و هفتاد هزار حور و قصور و غلمان به او کرامت فرماید و هفتاد هزار حله از حریر و دیباى بهشتى به او بپوشاند چنان که صفت آنها را حق داند و دیگرى نداند.

یا على ! هر کس این هفت آیه را بخواند و با خود دارد خداوند در روز قیامت دارنده او را به حرمت این آیات ببخشد اگر چه مستوجب کیفر باشد.

و باز فرمود: یا على ! هر که آن را بخواند و به خود بدمد اگر نزد امراء و حکام رود البته عزیز و مکرم باشد اگر چه بر او خشم گرفته باشند، نرم گرداند. (و آن هفت آیه این است ):

قُل لَن یُصیبنَا اِلّا ما کَتَبَ اللّهُ لَنا هُوَ مَولانا و عَلَى اللّهِ فَلیَتَوَکَّلِ المومِنون .

(سوره توبه ، آیه 51)

بگو هرگز نرسد ما را مگر آنچه را نوشت خدا بر ما، اوست صاحب اختیار ما و بر خدا توکل کنند گروندگان .

و اِن یَمسَسکُ اللّهُ بِضُرٍّ فَلا کاشِفَ لَهُ اِلّا هو و اِن یَمسَسکُ بِخَیرٍ فَهُوَ عَلى کُلِّ شَى ءٍ قَدیر

(سوره انعام ، آیه 17)

و اگر برساند تو را خداى سختى پس نیست بازدارنده مر آن را مگر او و اگر برساند به تو نیکویى پس او بر هر چیزى تواناست .

و ما مِن دابَّةٍ فِى الاَرضِ اِلّا عَلَى اللّهِ رِزقُها و یَعلَمُ مُستَقَرَّها و مُستَودَعها کُلٌّ فى کِتابٍ مُبین .

(سوره هود، آیه 6)

و نیست هیچ جنبنده اى در زمین مگر بر خداست روزى او و مى داند قرارگاهش و آرامگاهش را به جملگى در کتابى روشن است .

اِنّى تَوَکَّلتُ عَلَى اللّهِ رَبّى و رَبّکم ما مِن دابَّةٍ اِلّا هُو اخِذٌ بِناصِیَتِها اِنَّ رَبّى عَلى صِراطٍ مُستَقیم .

(سوره هود، آیه 56)

همانا من توکل کردم بر خداى پروردگارم و پروردگار شما نیست هیچ جنبنده مگر که اوست گیرنده موى پیشانیش را همانا پروردگار من بر راه راست است .

و کَاَیِّن مِن دابَّةٍ لا تَحمِلُ رِزقُها اَللّهُ یَرزُقُها و اِیّاکُم و هُوَ السَّمیعُ العَلیم .

(سوره عنکبوت ، آیه 60)

و چه بسیار جنبنده که بر نمى دارد روزى خود را، خدا روزى مى دهد او را و شما را و او شنواى داناست .

ما یَفتَحُ اللّهُ لِلنّاسِ مِن رَحمَةٍ فَلا مُمسِکُ لَها و ما یَمسِکُ فَلا مُرسَلُ لَهُ مِن بَعدِهِ و هُوَ العزیزُ الحَکیم .

(سوره فاطر، آیه 2)

آنچه گشاده گرداند خدا براى مردمان از رحمت ، پس نیست باز گیرنده مر آن را و آنچه را باز گیرد پس نیست فرستنده مر او را بعد از گرفتن او و اوست غالب درست کردار.

وَ لَئِن سَاَلتَهُم مَن خَلَقَ السَّمواتِ و الاَرضِ لَیَقولُنَّ اللّه قُل اَفَرَاَیتُم ما تَدعونَ مِن دونِ اللّهِ اِنَّ اَرادَنىَ بِضُرٍ هَل هُنَّ کاشِفات ضُرِّهِ اَو اَرادَنى بِرَحمَةٍ هَل هُنَّ مُمسِکات رَحمَتِه قُل حَسبِىَ اللّهٌ عَلَیهِ یَتَوَکَّل المُتَوَکّلون .

(سوره الزمر، آیه 38)

و اگر بپرسى از ایشان کى آفرید آسمان ها و زمین را هر آینه خواهند گفت البته خداست . بگو خبر دهید که آنچه را مى خوانید از غیر خدا اگر خواست به من خداى ضررى را آیا ایشانند دفع کننده ضررش یا اگر خواست به من رحمت و احسانى آیا ایشانند بازدارندگان رحمتش . بگو که بس است مرا خدا بر او توکل مى کنند توکل کنندگان .

 

برای درد شکم و درد دندان

 

آیه ای برای صحت

هرکه آیه 82 از سوره الاسراء را بخواند از هرمرض صحت یابد: وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا

 

برای درد شکم :

یا رزاقُ ذواقوةِ المتین 7 بار

یا دافعَ البلیاتِ اِدفَع هذا البلاءَ یا شافیَ الامراضِ اِشفِ هذا المرضَ  33 بار

سوره فاتحه ( حمد ) 3 بار

بعد از خواندن اینها بر نمک بدمد ( فوت کند ) و آن نمک را کم کم به مریض بدهد

انشاالله درد شکم برود

 

برای درد دندان

از کفعمی  درالمصباح روایتی است از امام صادق (ع) پس از دست گذاشتن روی آن حمدوتوحید وقدر وفرموده خدای تعالی : وَتَرَى الْجِبَالَ تَحْسَبُهَا جَامِدَةً وَهِیَ تَمُرُّ مَرَّ السَّحَابِ صُنْعَ اللَّهِ الَّذِی أَتْقَنَ کُلَّ شَیْءٍ إِنَّهُ خَبِیرٌ بِمَا تَفْعَلُونَ  (سوره نمل آیه 88) را برآن بخواند

دعاهای قرانی جهت توبه و طلب آمرزش

 

توبه و طلب آمرزش

سُبْحانَ رَبِّنا إِنَّا کُنَّا ظالمِین <قلم >

رَبّنا ظَلَمْنا أَنْفُسَنا وَإِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنا وَ تَرْحَمْنا لَنَکونَنَّ مِنَ الخاسِرینَ

رَبِّ اغْفِرْ لِى وَلِوالِدَى‏َّ وَلِمَنْ دَخَلَ بَیْتِىَ مُؤْمناً وَلِلْمُؤْمِنِینَ وَالمُؤْمِناتِ <نوح>

وَإِنْ لا تَغْفِرْ لى وَتَرْحَمْنى أَکُنْ مِنَ الْخاسِرینَ <هود >

وَاغْفِرْ لَنا رَبّنا إنَّکَ أَنْتَ الْعَزیزُ الْحَکیمُ <ممتحنه>

وَتُبْ عَلَیْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوّابُ الرَّحِیمُ <بقره >

رَبِّ اغْفِرْ لى‏ <ص >

رَبِّ اِنّى‏ ظَلَمْتُ نَفْسى‏ وَأَسْلَمْتُ مَعَ سُلَیْمانَ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ

لا إلهَ إلّا أنْتَ سُبْحانَکَ إنّى‏ کُنْتُ مِنَ الظالمینَ <انبیاء >

رَبِّ إِنّى‏ ظَلَمْتُ نَفْسى‏ فَاغْفِرْ لى‏ <قصص>

سُبْحانکَ تُبْتُ إِلَیْکَ وَأَنَا أوَّلُ المُؤْمِنینَ <اعراف >

رَبِّ اغْفِرْ لى‏ وَلأَخى‏ وَأَدْخِلْنا فى‏ رَحْمَتِکَ <اعراف >

رَبّ لَوْ شِئْتَ أهْلَکتَهُمْ مِنْ قَبْلُ وَإِیّاىَ أَتُهْلِکُنا بِما فَعَلَ السُّفَهاءُ مِنَّا إِنْ هِىَ إلّا فِتْنَتُکَ تُضِلُّ بِها مَنْ تَشاءُ وَتَهْدِى‏ مَنْ تَشاءُ أَنْتَ وَلِیُّنا فَاغْفِرْ لَنا وَارْحَمْنا وَأَنْتَ خَیْرُ الغافِرِینَ <اعراف >

لَئِنْ لَمْ یَرْحَمْنا رَبُّنا وَیَغْفِرْ لَنا لَنَکُونَنَّ مِنَ الْخاسِرینَ <اعراف >

رَبَّنا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَإِسْرافَنا فِى أَمْرِنا <آل عمران >

رَبَّنا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَکَفِّرْ عَنّا سَیِّئاتِنا <آل عمران >

رَبَّنا إِنَّنا آمَنَّا فَاغْفِرْلَنا ذُنُوبَنا وَقِنا عَذابَ النَّارِ <آل عمران >

رَبَّنا لا تُؤاخِذنا إِْن نَسِینا أَوْ أَخْطَأْنا رَبَّنا وَلا تَحْمِلْ عَلَیْنا إِصْراً کَما حَمَلْتَهُ عَلى‏ الَّذِینَ مِنْ قَبْلِنا رَبَّنا وَلا تُحَمِّلْنا ما لا طاقَةَ لَنا بِهِ وَاعْفُ عَنّا وَاغْفِرْ لَنا وَارْحَمْنا أَنْتَ مَوْلانا فَانْصُرْنا عَلى‏ القَوْمِ الکافِرِینَ <بقره>

رَبَّنا اغْفِرْ لَنا وَلِإِخْوانِنا الَّذِینَ سَبَقُونا بِالإِیمانِ <حشر >

إِنِّى تُبْتُ إِلَیْکَ وَإِنِّى مِنَ المُسْلِمِینَ <احقاف >

رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَیْرُ الرَّاحِمینَ <مؤمنون >

رَبَّنا ءامَنَّا فَاغْفِرْ لَنا وَارْحَمْنا وَأَنْتَ خَیرُ الرَّاحِمینَ <مؤمنون>

رَبَّنا أَتْمِمْ لَنا نُورَنا وَ اغْفِرْ لَنا إِنَّکَ عَلى‏ کُلِّ شى‏ءٍ قَدِیرٌ <تحریم>

رَبَّنا اغْفِرْ لِى‏ وَلِوالِدَىَّ وَلِلْمُؤْمِنِینَ یَوْمَ یَقُومُ الحِسابُ <ابراهیم >

رَبَّنا وَسِعْتَ کُلَّ شَی‏ءٍ رَحْمَةً وَعِلْماً فَاغْفِرْ لِلَّذِینَ تابُوا وَاتَّبَعُوا سَبِیلَکَ وَقِهِمْ عَذابَ الجَحِیمِ <غافر

 

نماز آمرزش

حضرت پیامبر ص فرمود : غسل کنید و ضو بگیرید 4 رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد 3 بار توحید 1 بار فلق 1 بار ناس ، بعد از نماز 7 بار استغفار و در پایان لاحول ولاقوة الا بالله العلی العظیم بعد یا عزیز یا غفار اغفرلی ذنوبی و ذنوب جمیع المومنین و المومنات فانه لایغفر الذنوب الا انت منادی از آسمان ندا میکند ای بنده خدا ، عمل از سر گیر که توبه تو مقبول است

 

کفاره گناهان روز

از عبدالکریم بن عتبة که از امام صادق (ع ) شنیدم مى فرمود: هر که پیش از برآمدن خورشید و هم پیش از غروب خورشید ده بار بگوید: لا اله الا الله وحده لا شریک له و له الملک و له الحمد یحیى و یمیت و یمیت و یحیى و هو حى لا یموت بیده الخیر و هو على کل شى ء قدیر (نیست شایسته پرستشى جز خدا، یگانه است ، شریک ندارد، از آن اوست ملک و از آن اوست سپاس ، زنده کند و بمیراند، و بمیراند و زنده کند و اوست زنده اى که نمى میرد، به دست اوست هر خیر و اوست بر هر چیز توانا)، کفاره گناهان آن روزش گردد.

همچنین امام صادق (ع ) به نقل از رسول خدا (ص ) فرمود: هرکس نماز بامداد گزارد و پیش از آنکه دو زانو را از زمین بردارد، ده بار ذکر فوق را بگوید، و در مغرب هم چنان عمل کند، هیچ بنده اى خداى عز و جل را به کردارى بهتر از کردار او برخورد نکند، مگر کسى که به مانند او عمل کند.

تعویذ کبیر

 

تعویذ کبیر

بسم اللهِ العَظیمِ العالِی تَعالَ الله عَمّا یَصِفون و اِسمِ محمد صلی الله علیه و اله و سَلَّمَ تَسلیماً کثیراً لِمَن عَلَقَ عَلَیهِ صَغیراً اَو کَبیراً اَو اُنثی و کَذالِکَ نُنجِی المومنین لا اله الا اَنتَ الغَنیُ المُغنیُ العَظیمُ الکَبیرُ المُتَعالُ الحَیُّ القَیُّومُ المَنّانُ لااله الا انتَ الواحِدُ العَزیزُ الفَردُ الاَحَدُ الصَّمَدُ المُهَیمِنُ القَیُّومُ الفَردُ الواحِدُ المُعِزُّ المُذِلُّ الَذی لَم یَلِد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد

الله لا اله الا هو الحی القیوم لا تاخذه سنة ولا نوم له ما فی السموات و ما فی الارض من ذا الذی یشفع عنده الا باذنه یعلم ما بین ایدیهم و ما خلفهم و لا یحیطون بشیء من علمه الا  بما شاء وسع کرسیه السموات و الارض و لایؤده حفظهما و هو العلی العظیم لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی و من یکفر بالطاغوت و یؤمن بالله فقد استمسک بالعروة الوثقی لانفصام لها و الله السمیع العلیم  الله ولی الذین امنوا یخرجهم من الظلمات الی النور والذین کفروا یخرجونهم من النور الی الظلمات اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون .

 

ناد علی کبیره : بسم الله الرحمن الرحیم الهی و صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی و عَلَیکَ مُعتَمَدی بِحَقِّ اِیّاکَ نَعبُدُ و اِیّاکَ نَستَعین بِحَقِّ محمدِ العَرَبی یا کریمُ تَکُن مِنّی و الکریم یا کریمُ فی کَرَمِ کَرَمِک یا کریمُ نادَ عَلیاً مَظهَرَ العَجائِب و الجَلیلُ فی جَلالِ جَلالِک یا جلیل اَجِب یا جبرائیل سَمیعاً مُطیعاً بِحَقِّ هذِهِ الاَسماءِ الاَعظَمِ الاَکرَمِ اَن تَقضِیَ لَنا حاجاتِنا کُلَّها ها ها  ها هو هو هو بحق قل هوالله احد تَجِدهُ عَوناً لَکَ فی النَّوائِب بِما اَمرُهُ اِذا اَراد شیئاً اَن یَقولُ لَهُ کُن فَیَکون یا قاهرُ ذَاالبَطشِ الشَّدید یا قاهِرُ اَجِب یا عزرائیل سَمیعاً مُطیعاً بِحَقِّ هذِهِ الاَسماءِ الاَعظمِ الاعظمِ الاعظمِ الاکرم اَن تَقضِیَ حاجاتِنا کُلَّها ها ها ها هو هو هو و العِزَّةُ فی عِزَّتِک یا عزیز سلام قولاً مِن رَبِّ رَحیم اَجِب یا سَمائیل بِحَقِّ هذِهِ الاَسماءِ الاعظم الاعظم الاعظم اَن تَقضِیَ لَنا حاجاتِنا کُلَّها اِنشا الله تَعالی ها ها ها هو هو هو کُلُّ هَمٍّ و غَمٍّ سَیَنجَلی لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین یا مَن فَطَرَ السَّمواتِ والارض اَجِب یا غَمرائیل سَمیعا مُطیعا بحق هذه الاسماءِ الاعظم الاکرم اَن تَقضِیَ لَنا حاجاتِنا کُلَّها ها ها ها هو هو هو بحق یس و القران الحکیم یا عظیم بِعَظَمَتِکَ یا قَویُّ بِقُوَّتِکَ یا محمد بِنَبُوَّتِکَ یا علی یا علی یا علی اَدرکنی اَیُّهَا المُرتَضی یا ولیَ الله یا قاهِرَ العَدُوّ  یا مَظهَرَ العَجائب یا مرتضی علی بحق هذه الاسماءِ الاسماءِ الاسماءِ الاعظمِ الاعظمِ الاعظمِ الاکرم اَن تقضی حاجاتنا کلها ها ها ها هو هو هو بحق ن و القلم و یسطرون اِحفَظنا مِن افاتِ الدُّنیا و الاخِرَةِ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٍ یا غِیاثَ المُستَغیثین اَغِثنی یا عَلی اَدرِکنی مِن شَرِّ اَعدائِکَ بَریءٌ بریءٌ بریءٌ بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحمین

بنویسد این تعویذ را و بگوید

الجبارُ القدیمُ الستّارُ العلیمُ القویُّ شَهِدَاللهُ اَنَّهُ لا اله الا هو و المَلائِکةُ و اُولوا العلمِ قائِماً بِالقسطِ لا اِله الا هو العزیزُ الحَکیم اِنَّ الدّینَ عِندَ اللهِ الاسلام .

به یاد آوردن نکته فراموش شده

 

به یاد آوردن نکته فراموش شده :

امام صادق علیه السلام می فرمایند :

شیطان یکی از یاران خود را بر آدمی می گمارد تا آنچه را که در خاطر دارد از یاد او ببرد و او را به

فراموشی و نسیان وا دارد و همکار شیطان که خنّاس نام دارد به مسئولیت مربوطه همت می گمارد پس شخص مومن هر گاه خواست که مطلبی را به نظر آورد و احساس کرد که آن را فراموش کرده است دست به دعا بردارد و حضور آن را از خدا بخواهد و بر محمد وآل محمد درود بفرستد و شیطان مخصوص ( خنّاس ) را لعنت کند در این صورت مطلبی را که از یاد برده است سریعا به یاد می آورد و اگربه یادش نیامد ذکر خدا و نیز صلواتی که به زبان آورده است به جای همان مطلب فراموش شده نزد خداوند پاداش دارد

منبع : پرورش روح جلد ۲ صفحه ۳۴۷ 

دستور پیامبر ص هنگام خواب

 

دستور پیامبر ص هنگام خواب

محدث فیض در خلاصه الاذکار نقل کرده که از حضرت زهرا (س) روایت شده که شبی حضرت رسول (ص) بر من وارد شد در وقتی که رختخواب خود را پهن کرده و مهیای خوابیدن بودم .

فرمود : ای فاطمه ! مخواب مگر آنگاه که این چهار عمل را انجام داده باشی.

 

اولا یک ختم قرآن بخوان

و دیگر یک حج ویک حج عمره بجای آور

سوم آن که همه مومنین را از خود راضی گردان

و چهارم آن که من و همه انبیاء را شفیعان خود قرار دهی.

پیغمبر اکرم (ص ) فرمود : عزیزم ! خدای تعالی روی لطفی که به پدر تو و تو دارد

این دستور را بقدری سهل و آسان قرار داد که شما و شیعیان عمل نمایید

و اجر و مزد بسیاری برای شما خواهد بود .

هرگاه سوره (قل هوالله احد) را سه مرتبه بخوانی ثواب یک ختم قرآن خواهی برد

و هر گاه تسبیحات اربعه را بگویی صواب حج و عمره برده ای

و هرگاه طلب مغفرت جهت اموات نمایی همه آنها از تو خشنود می گردند

و هرگاه برمن و سایر انبیاء صلوات فرستی همه آنها شفیعان تو خواهند بود . به این قسم :

اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی جمیع الانبیاء و المرسلین.

 

یازده جمله هنگام خواب

مفضل بن عمر مى گوید: امام صادق (ع ) به من فرمود: اگر بتوانى هیچ شبى نخوابى تا به یازده جمله خود را در پناه خدا گذارى ؟ گفتم : آنها را به من بفرمایید. فرمود: بگو اعوذ بعزة الله و اعوذ بقدرة الله و اعوذ بجلال الله و اعوذ بسلطان الله و اعوذ بجمال الله و اعوذ بدفع الله و اعوذ بمنع الله و اعوذ بجمع الله و اعوذ بملک الله و اعوذ بوجه الله و اعوذ برسول الله من شر ما خلق و براء و ذراء و پناه گیر بدان ، هر وقت بخواهى

 

 

دستور پیامبر ص هنگام خواب

هنگام خواب

از رسول گرامى خدا (ص ) روایت شده است که فرمودند: هر گاه بنده در هنگام خواب بسم الله الرحمن الرحیم بگوید، خداوند مى فرماید: فرشتگانم ! نفس کشیدنهایش را تا صبح حسنات به حساب آورید و برایش ‍ بنویسید.

هر که در خواب رود و این اسم مبارک «یا کَریم» را چندان بگوید که در خواب رود ملائکه بر وی دعا کنند

 

تسبیح هنگام خواب

امام صادق (ع ) درباره تسبیح فاطمه زهرا(س ) فرمود: چون به خوابگاه خود رفتى ، سى و چهار مرتبه الله اکبر بگو و سى و سه بار الحمد لله بگو و سى و سه بار سبحان الله و آیة الکرسى و دو سوره قل اعوذ... را با ده آیه از اول سوره صافات و ده آیه از آخرش بخوان .

 

برای رفع ترس در خواب

بگو : اللهم اِنّی اَعوذُ بِکَ مِن شَرِّ الهَمََزاتِ الشَّیاطین  وَاَعوذُ بِکَ رَبِّ عَن یَحضُرون

سوره قدر

 

سوره قدر 

اگر حاجت مهمی داشتید وضو بگیرید و رو به قبله بنشینید و بدون حرف زدن و یا انجام کار دیگری 400 مرتبه سوره مبارکه قدر را تلاوت کنید 200 مرتبه اول را به حضرت خدیجه سلام الله علیها هدیه کنید و 200 مرتبه دیگر را به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها(مادر گرامی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ) هدیه کنید انشا الله حاجت بر آورده میشود

1- هر که این سوره را بخواند چنان است که تمام رمضان را روزه داشته و شب قدر را احیاء داشته است

2- هر که این سوره را هنگام داخل و خارج شدن از خانه بخواند شیطان از او دور گردد و نتواند که به او آسیب رساند

3- هنگام خواب 11 بار قدر را بخواند که باری تعالی 11 ملک بر او گمارد که تا به صبح از شر شیطان نگه دارند

4- هر که 7 بار بعد از طلوع فجر 7بار سوره قدر را بخواند 70 صف از ملائکه بر او 70 صلوات فرستد و 70 بار بر او رحم کنند

5- هر مومنی در وضویش این سوره را بخواند از گناهانش بدور آید چون روزی که از مادر زاده شده

6- هر که این سوره را از حفظ داشته باشد و در خواندن آن مداومت کند گویی تمام علوم را حفظ کرده است

7- هر کس این سوره را بعد نماز صبح ده مرتبه و نزد زوال خورشید ده بار و بعد از عصر ده بار بخواند ، هزار کاتب از فرشتگان را تا سی سال به رنج افکند
8- امام صادق (ع) فرمودند:کسی که در یکی از نمازهای واجب خویش سوره "انا انزلنا" را بخواند منادی حق ندا در دهد ای بنده خدا ، خداوند گناهان پیشین تو را بیامرزد ، عمل از سر گیر

9- ختم سوره انا انزلنا جهت وسعت رزق هر روز 10 مرتبه بعد از نماز صبح بخواند و قدرت خدا را مشاهده نماید

10- امام باقر(ع) فرمودند: کسی که با صدای بلند سوره قدر را بخواند ، مانند کسی است که در راه خدای عزوجل شمشیر کشیده باشد .

11- کسی که این سوره را با صدای آهسته بخواند ، مانند کسی است که در راه خدا در خون خود غلتیده باشد

12- کسی که 10 بار این سوره را بخواند ، خداوند هزار گناه از گناهان او را پاک می نماید

 

ختم سوره قدر

هر که سه شب و هر شب چهل مرتبه سوره قدر را بخواند از عالم غیب به او چیزی رسد و روزی او وسیع گردد و مجرب مجرب است

سوره اعراف

 

 سوره اعراف

حفظ از شیاطین

امیرالمومنین علیه السلام فرمودند: 

کسی که شب تنها در بیابان باشد و این آیه را تلاوت کند، فرشتگان او را محافظت نمایند و شیاطین از او دور شوند: 
«ان ربکم الله الذی خلق السموات و الأرض فی ستة ایام ثم استوی  علی العرش یغشی الیل النهار یطلبه حثیثا و الشمس و القمر و النجوم مسخرات بأمره ألا له الخلق و الأمر تبارک الله رب العالمین» تحفة الرضویه، ص92 ذکر شده این آیه برای حفظ از شیاطین در هر وقتی مجرب و مناسب است.

 

 

برکت در مال و گشایش در روزی

روایت است، هر که در روز جمعه، میان دو نماز، آیه ی مبارکه ی  «بسم الله الرحمن الرحیم و لقد مکّناکم فی الأرض و جعلنا لکم فیها معایش قلیلا ما تشکرون» سوره اعراف آیه 10 را در یک سطر بنویسد و با خود نگه دارد، هرگز دستش از مال دنیا خالی نشود و دولت و نعمت و روزی او زیاد و فراوان گردد.  ان شاء الله و این مسأله به تجربه رسیده است. گوهر شب چراغ، ج 2

 

مخفی شدن از انظار

گفته شده، به جهت خفا از انظار مردم، خصوصا از دشمنان و اشرار  بر کف دست خود آیه ی  «رب أرنی أنظر الیک قال لن ترانی ولکن انظر الی الجبل فان استقر مکانه فسوف ترانی فلما تجلی ربه  للجبل جعله دکّا و خر موسی صعقا فلما افاق قال سبحانک تبت الیک و انا اول المومنین»   آیه ی 143 را بنویسد و بر زبان نیز بخواند هیچ کس او را نخواهد دید. ان شاء الله تعالی

سوره عبس

 

 سوره عبس :

 حفظ دختران از مکاران

هر کس با ایمان سوره عبس را با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن و با حال وضو بنویسد و به دختران بدهد تا با خود نگاه دارد ٬ از مکر مکاران و از ظلم ظالمان محفوظ ماند و همه کارهای او به خیر و خوشی درست گردد

   
آثار و برکات سوره

 1) مصون ماندن از خطرات 
 امام صادق علیه السلام می فرماید: اگر مسافر در راهش سوره عبس را قرائت نماید از خطرات پیش رویش در سفر باز داشته می شود. همچنین فرموده اند: هر کس سوره عبس را بر کاغذ یا پوست سفیدی بنویسد هر جا که می رود همراه خود داشته باشد در راهش جز خیر و خوبی نمی بیند و از خطرات به اذن خداوند در امان است.

  
2) پیدا شدن گمشده

 مرحوم کفعمی در کتاب خود آورده است که قرائت این سوره موجب پیدا کردن گم شده و بازگشت غایب می شود.

سوره تکاثر

 

سوره تکاثر 

  1) به دست آوردن مالی عظیم 
  
گفته شده هر کس سوره تکاثر را روز دوشنبه یا چهارشنبه 40 بار بخواند مال عظیم یابد و به خیری رسد که در ذهن و تصورات او نگنجد. 
  
کشکول، افشاری ارومیه ای ، ص11 

 

2) برآورده شدن حاجات 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: 22 بار سوره تکاثر را بخوانید در خلوت، و بعد از آن 1000 بار صلوات بفرستید و حاجت خود را بخواهید که خداوند نیز برآورده خواهد نمود 

فضیلت و خواص سوره حشر


فضیلت و خواص سوره حشر

1) در روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است:

هنگام قرائت سه ایه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند و این عمل شفای همه بیماری هاست به جز مرگ.

 

 ۲) حفظ و امان

 امنیت یابی و آسایش از خواص قرائت و کتابت این سوره عظیم الشأن است .

پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در این باره فرمودند:

هر کس سوره حشر را در شب جمعه قرائت نماید تا صبح از انواع بلاها در امان خواهد بود.

  

۳) تقویت حافظه و هوش

 امام صادق علیه السلام در روایتی فرمودند: هر کس سوره حشر را بنویسد و با آب پاک بشوید و بیاشامد حافظه ای قوی و هوشی سرشار نصیب او خواهد شد.

 

 ۴) بخشش گناهان

 از رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم روایت شده است:

هر کس سه آیه پایانی سوره حشر را قرائت کند گناهان گذشته و آینده اش بخشیده خواهد شد.

 

 ۵) جهت ورم پا

 امام محمد باقر علیه السلام خطاب به جابر فرمودند:

وقتی جایی از پایت ورم کرد برای آن آیه آخر سوره حشر را سه مرتبه بخوان که به اذن الله آن درد و ورم خوب خواهد شد.

        
امام صادق (ع) فرموده است: 
 هر کس سوره مبارکه حشر را جهت برآورده شدن حوائج و مهمات بزرگ بخواند، حاجت او برآورده میشود و اگر یک روز فوت شود باید از سر گیرد و گفته شده : هر کس تا چهل روز مداومت کند،  مستجاب الدعوه (هر دعایی کند براورده شود) میگردد.   سوره مبارکه حشر چهل روز ، روزی یک مرتبه بخواند

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد