معجزه قران و ادعیه

این وبلاگ نسخه دوم وبلاگ معجزه قران و ادعیه هست

معجزه قران و ادعیه

این وبلاگ نسخه دوم وبلاگ معجزه قران و ادعیه هست

ثواب گفتن عجل فرجهم

ثواب گفتن عجل فرجهم

یکی از فضائل امیرالمومنین(ع) این است که ، شبی هزار رکعت نماز می خواند . افراد زیادی می گویند: مگر می شود در یک شب هزار رکعت نماز خواند؟!....علامه ی امینی صاحب کتاب شریف«الغدیر» ماه رمضانی به مشهد مشرف شد و هر شب هزار رکعت نماز در حرم مطهر خواند تا امکان این امر را اثبات کند. ایشان می فرماید :

هرکس پس از صلوات بر پیامبر (اللهم صل علی محمد و آل محمد) با اخلاص ، برای سلامتی و تعجیل درظهورامام زمان (عج) دعا کند و عبارت ( عجل فرجهم ) را بگوید ، او را در ثواب نوشتن کتاب الغدیر شریک می نمایم

 

فرشتگان مى بینند

رسول خدا (ص ) فرمود: روز جمعه بسیار بر من صلوات و درود بفرستید که آن روز روزى است که فرشتگان آن را مى بینند و هیچ کس بر من صلوات و درود نمى فرستد جز آن که درود وى بر من عرضه مى شود، تا وقتى که از صلوات خود فراغت حاصل کند.

صلوات بعد از نماز

رسول خدا (ص ) به مردى که نماز مى خواند و براى خود دعا مى کرد، ولى نه خدا را سپاس گفت و نه بر پیامبر خدا صلوات فرستاد، فرمود: اى نمازگزار! هر گاه نماز خواندى و نشستى ، خدا را سپاس بگوى و بر من صلوات بفرست ، سپس از او بخواه .

و نیز آن حضرت فرمود: اى نمازگزار، دعا کن که اجابت مى شود.

صلوات در تشهد نماز

به روایت ابن مسعود رسول خدا (ص ) فرمود: در تشهد نماز باید بگویید: خدایا، رحمت و برکت خود را بر محمد (ص ) و آل محمد (ص ) نازل کن و رحمت خویش را بر محمد (ص ) و آل محمد (ص ) فرو فرست ، همچنانکه بر ابراهیم (ع ) و آل ابراهیم (ع ) درود و برکت و رحمت نازل فرمودى ، همانا تو پسندیده و بزرگوارى .

رسول خدا (ص)فرمودند :کسی که در شبانه روز صلوات فرستد برمن ؛واجب میشود شفاعت او اگر با گناه کبائر وارد محشر شود.

.ونیز فرمودند :خداوند می آمرزد کسی را که استغفارکند وبگوید لا اله الا الله وزیاد صلوات بفرستد .

.در فردوس اعلی مرغی است که اسم او صلوات است .هر گاه مومنی صلوات فرستد آن مرغ داخل آب شود که با تکان دادن بالش از قطرات آن مَلکی خلق میشود که برای صلوات فرستنده صلوات میفرستد .

.رسول خداوند (ص)فرمودند :روی مرا نخواهد دید عاق والدین وکسی که نام مرا بشنود وصلوات نفرستد.

.صلوات بریده وبدون اخلاص فایده ندارد وصلوات صحیح موجب ظهور کمال ومعرفت است .

.بخیل دو دسته اند :آنکه نام مرا بشنود وصلوات نفرستد وآنکه مال اضافی خود را در راه خدا انفاق نکند .

حضرت محمٌد (ص) فرمود:هر کس در روز جمعه صد مرتبه بر من صلوات بفرستد حق تعالی گناهان هشتاد ساله ی او را بیامرزد.

امام رضا (ع):صلوات بر محمد آل محمد در هنگام عطسه کردن ، وزیدن باد و ذبح گوسفند واجب است .

امام صادق(ع):در قیامت هیچ عملی برتر و گرامی تر از صلوات بر محمد و آل محمد نیست.

هر کس در هر صبح ده مرتبه و در شام ده مرتبه بر من صلوات بفرستد من او را دریابم در وقتی که محتاج به آن باشد.

 

ترک صلوات و دوزخ

رسول خدا (ص ) فرمود: من در نزد هر کس نام برده شوم و بر من صلوات نفرستد، به دوزخ رود و خدا او را دور کند.

و نیز فرمود: من نزد هر کسى نام برده شوم و صلوات بر مرا فراموش کند، از راه بهشت به خطا رفته باشد.

حفاظت از آتش دوزخ

صباح بن سیابه از امام جعفر صادق (ع ) روایت کرده است که فرمود: آیا دعایى به تو بیاموزم که روى تو را از آتش دوزخ حفظ کند؟ گوید: عرض ‍ کردم : آرى . فرمودند: پس از طلوع فجر صادق صد بار بگو اللهم صل على محمد و آل محمد پروردگار بزرگ چهره ات را از حرارت جهنم در امان دارد.

درک امام قائم (عج )

از امام صادق (ع ) روایت شده است که فرمودند: هر کس بعد از نماز صبح و نماز ظهر بگوید اللهم صل على محمد و آل محمد و عجل فرجهم (خدایا بر محمد و آلش درود بفرست و به فرجشان سرعت بخش )، نخواهد مرد تا آن که امام قائم از خاندان پیغمبر (ص ) را درک و به ملاقاتش نایل آید.

صلوات در رکوع و سجود

امام باقر (ع ) فرمودند: کسى که در رکوع و سجده و قیامش بگوید: اللهم صل على محمد و آل محمد، خداوند براى او همانند ثواب رکوع ، سجده و قیام را مى نویسد.

صلوات بین نماز ظهر و عصر

امام صادق (ع ) فرمودند: هر کس بین نمازهاى ظهر و عصر بر پیغمبر و آلش ‍ درود فرستد آن درود برابر با هفتاد رکعت نماز خواهد بود.

 

میزان صلوات در قیامت

حضرت محمد (ص) فرمودند : روز قیامت ، من پیش میزان اعمال هستم ، یعنی که هر کس کفه سیئاتش (گناهانش) سنگین تر از کفه حسناتش (ثواب هایش) باشد ، من صلوات هایی را که برایم فرستاده می آورم و در کفه حسناتش می گذارم تا آن که کفه حسناتش سنگین تر گردد.

منبع : ثواب الاعمال و عقاب الاعمال باب ثواب الصلاه النبی ، داستان های صلوات – ص 13

دیدن جای خود در بهشت

حضرت محمد (ص) فرمودند : هر کس هر روز هزار صلوات بر من بفرستد از دنیا نخواهد رفت تا جای خود را در بهشت ببیند

منبع : فضیلت صلوات- ص 14 ، داستان های صلوات

 

 

ثواب لا اله الا الله

 

ثواب لا اله الا الله

رسول خدا (ص ) فرمودند: برترین ذکرها، ذکر لا اله الا الله و بالاترین شکرها گفتن الحمد لله مى باشد.

واجب شدن بهشت

امام صادق (ع ) فرمودند: کسى که به هنگام مصیبت ، گفتن لا اله الا الله به او الهام شود، بهشت براى او واجب مى شود.

بهاى بهشت

امام جعفر صادق (ع ) فرمودند: بهاى بهشت گفتن لا اله الا الله و الله اکبر است .

لا اله الا الله از روى خلوص

از ابان بن تغلب از امام صادق (ع ) فرمود: اى ابان ، چون به کوفه رفتى ، این حدیث را روایت کن : هر کس که از روى اخلاص گواهى دهد که نیست شایسته پرستشى جز خدا، بهشت براى او واجب باشد.

ابان مى گوید: به او گفتم : راستش این است که از هر فرقه اى نزد من مى آیند، براى همه آنان این حدیث را روایت مى کنم ؟ حضرت فرمود: آرى ، اى ابان چون روز رستاخیز شود و خداوند همه اولین و آخرین را گرد آورد، خدا لا اله الا الله را از آنها بگیرد جز از کسى که بر این مذهب حق باشد.

.ثواب پذیرفته شدن گواهى با لا اله الا الله

روزى رسول خدا (ص ) در حالى که در میان عده اى از یاران خود که على بن ابى طالب (ع ) نیز یکى از آنان بود، نشسته بودند، فرمودند: کسى که بگوید لا اله الا الله وارد بهشت مى شود. دو نفر از یاران او گفتند: ما نیز مى گوییم لا اله الا الله رسول خدا (ص ) فرمودند: گواهى به لا اله الا الله فقط از این - على بن ابى طالب (ع ) - و شیعیانش که پروردگار از آنان پیمان گرفته است پذیرفته مى شود. آن دو نفر دوباره گفتند: ما نیز مى گوییم لا اله الا الله در این هنگام رسول خدا (ص ) دست خویش را به سر على (ع ) گذاشته و فرمودند: نشانه آن - پیروى از على بن ابى طالب (ع ) - این است که پیمان او را نشکنید، در جایگاه او ننشینید و سخن او را تکذیب نکنید.

تهلیل و استغفار، بهترین عبادت

رسول خدا (ص ) فرمود: بهترین عبادت ، گفتن لا اله الا الله است .

و نیز فرمود: بهترین عبادت استغفار است و این است قول خداى عزوجل در قرآن کریم : فاعلم انه لا اله الا الله و استغفر لذنبک .(و بدان که راستش این است که نیست شایسته پرستشى جز خدا و آمرزش ‍ خواه از گناه خود).

اذکار محبوب نزد خدا

از ربعى از فصیل ، از امام باقر و یا امام صادق (ع ) نقل مى کند و مى گوید که شنیدم مى فرمود: الله اکبر و لا اله الا الله بسیار بگویید، زیرا چیزى در نزد خداى عز و جل از تکبیر گفتن الله اکبر و تهلیل گفتن لا اله الا الله محبوب تر نیست .

   

گشایش با اسماء الله

 

گشایش با اسماء الله 

اگر کسی ۷روز صبح این ۹۹ اسم شریف را ذکر کند به اذن الله همه نوع گشایش در کارهایش حاصل شود

 

 هُوَ اللَّهُ الَّذِی لا إِلَهَ إِلا هُوَ الْمَلِکُ الْقُدُّوسُ السَّلامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَیْمِنُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ الْمُتَکَبِّرُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ الْغَفَّارُ الْقَهَّارُ الْوَهَّابُ اَلرَّزَّاقُ الْفَتَّاحُ الْعَلِیمُ اَلْقَابِضُ الْبَاسِطُ الْمُعِزُّ المُذِلُّ السَّمِیعُ الْبَصِیرُ الْحَکَمُ الْعَدْلُ اللَّطِیفُ الْخَبِیرُ الْعَلِیمُ العَظِیمُ الْغَفُورُ الشَّکورُ الْعَلِیُّ المُتَّعِزُ الْمُقِیتُ الْحَسِیبُ الْجَلِیلُ الْکَبِیرُ الرَّقِیبُ الْمُجِیبُ الْوَاسِعُ الْحَکِیمَ الوَدُودُ الَمُجِیدُ الْبَاعِثُ الشَّهِیدُ الْحَقُّ الوَکِیلُ الْمُعِیدُ الْمُحْیِیُ الْمُمِیتُ الحَیُّ القَیُّوم الْواجِدُ الْمَاجِدُ الْوَاحِدُ الصَّمَدُ الِقَادِرُ اَلْمُوَخِّرُ الاوَّلُ الاِخْرُ الظَّاهرُ الْبَاطِنُ الْوَالِیُ ذوالجلال والاِکرامُ المُقسِطُ الجَامِعُ الغَنِیُّ الْمُغْنی المَانِعُ الضَّارُّ النَّافِعُ النُّورُ الْهَادِی البِدِیعُ الْبَاقِیُ الْوَارِثُ الرَّشِیدُ الصَّبُورُ

 

درمان افسردگی

 

درمان افسردگی

مداومت به این ذکر و بدون تعداد موثر است

الحمدالله الذی خلق السماوات والارض وجعل الظلمات والنورثم الذین کفروا بربهم یعدلون

هوالذی خلقکم من طین ثم قضی اجلا و اجل مسمی عنده ثم انتم تمترون وهوالله فی  السماوات وفی الارض یعلم سیرکم وجهرکم ویعلم ماتکسبون وماتاتیهم من ایه من ایات ربهم الا کانوا عنها معرضین

خواص صلوات

 

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمودند:

کسی که در نوشته‌ای صلوات بر من را بنویسد، تا زمانی که نام من در آن نوشته باشد فرشتگان برای او استغفار می‌کنند.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ‎


منبع: مستدرک سفینة البحار، ج6، ص 369.

 

خواص صلوات 

حارث بن مغیره گوید: امام صادق (ع ) فرمود: هرگاه خواستى دعا کنى ، خداى عزوجل را تمجید کن و سپاس گزار و تسبیح و تهلیل بگو و بر او ستایش کن و صلوات بفرست بر محمد و آل محمد (ص )، سپس ‍ درخواست کن تا به تو عطا شود.

امام صادق (ع ) فرمود: هر کس را حاجتى به خداى عزوجل باشد، باید با صلوات بر محمد و آلش آن را آغاز کند و سپس حاجت خویش را بخواهد و باز هم در پایان صلوات بر محمد و آلش بفرستد، زیرا خداوند عزوجل از آن کریم تر است که دو طرف را بپذیرد و میانه را وانهد، زیرا صلوات بر محمد و آلش از او محجوب نباشد.

مردى نزد پیغمبر (ص ) آمد و گفت : یا رسول الله ! من یک سوم صلواتم را از آن تو مقرر دارم ، نه ، بلکه نیمى از صلواتم را از آن تو سازم ، نه ، بلکه همه صلواتم را براى تو مقرر نمایم . رسول خدا (ص ) فرمود: در این صورت ، همه مؤونه و خرج دنیا و آخرتت کفایت مى شود.

امام صادق (ع ) فرمود: هر کس دعایى کند و نام پیغمبر (ص ) نبرد، دعایش ‍ گرد سرش بچرخد، و هر گاه نام پیغمبر (ص ) را برد، دعا بالا رود.

رسول اکرم (ص ) فرمود: سزاوارترین مردم (نزدیکترین ) در روز قیامت به من آن کس است که بیشتر بر من درود فرستد.

هر که بر رسول خدا (ص) صلوات بفرستد ، خدا و ملائکه بر او صلوات می فرستند 


انسان با رتبه و مقام صلوات به مقام خلیلی می رسد ، چنان که ابراهیم (ع)به برکت صلوات به مقام خلیلی نائل آمد 

رسول خدا (ص) به حضرت علی (ع) فرمود : هر کس بر من صلوات بفرستد شفاعت من بر او واجب می شود 

حضرت رضا (ع) فرمودند : هر کس قادر بر کفاره گناهان خود نباشد صلوات بسیار بفرستد که صلوات بر محمد و آل محمد گناهان را می ریزاند 

امیر المومنین (ع) فرمودند : صلوات فرستادن در محو کردن گناهان شدیدتر است از فرو نشانیدن آتش توسط آب

سه عمل برتر

 ابوعلقمه مى گوید: پس از نماز صبح ، پیامبر (ص ) روى به طرف ما کرد و فرمود: اى اصحاب من ! دیشب ، عمویم حمزه و برادرم جعفر (طیار) را به خواب دیدم به آن دو نزدیک شدم و گفتم : پدر و مادرم فدایتان ، کدام عمل را برتر یافتید؟ پاسخ دادند: پدر و مادر ما فدایت باد، ما صلوات بر تو، تشنه را سیراب کردن و محبت على بن ابى طالب (ع ) را برترین اعمال یافتیم .

 

صلوات آثار و برکات زیادی دارد

آیت الله شوشتری : صلوات گنج بزرگی است که قدر آنرا نمیدانیم

دو ختم  بسیار مجرب صلوات

از ختومات  سریع التاثیر ختم 14 هزار صلوات است

که به 14 معصوم صلوات الله علیهم هدیه میشود

ابتدا 1000 صلوات به پیامبر صلوات الله علیه بعد حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام و بعد حضرت زهرا سلام الله علیها تا حضرت مهدی عجل الله فرجه

در بین ختم با کسی حرف نزنید مثل سایر ختوم رو به قبله و با وضو باشید در ضمن

میتونید از افراد دیگه هم کمک بگیرد تا برای حاجت شما صلوات براتون بفرستند

تعداد مجالس مهم نیست میتوند در یک مجلس مثلا 300 تا صلوات و در مجلس دیگر2000

هر که گلی را بگیرد و ببوید و بر دیده ها بگذارد و صلوات بفرستد هنوز بر زمین نگذاشته باشد که گناهانش آمرزیده می شود.

امام محمد باقر(ع):سنگین ترین عملی که در روز قیامت در ترازوی اعمال گذاشته میشود درود بر محمد(ص) و اهل بیت اوست.

هر کس بین نماز ظهر و عصر بر پیغمبر و آلش درود بفرستد آن درود برابر هفتاد رکعت نماز خواهد بود. 

حضرت علی (ع): هر کس سه مرتبه صلوات بفرستد خداوند حاجتش را برآورده می سازد.

رسول خداوند (ص )فرموده شفاعت کننده هستم روز قیامت چهار صنف اگر با گناه اهل دنیا وارد محشر شوند کسی که یاری کند ذریه ام ؛کسی که بذل کند مال خودرا به ذریه ام ؛کسی که دوست بدارد ذریه ام را به زبان وقلب ؛کسی که در حوائج ذریه ام قدم بردارد وتمام سادات ذریه من محسوب میگردند زیرا همه اولاد فاطمه (س )هستند ونظر کردن بصورت آنها عبادت است .خداوند به حضرت موسی فرمودند :اگر میخواهی نزد امت من تقرب پیدا کنی وروز قیامت تشنه نشوی ؛بسیار صلوات بفرست بر حبیب من .

 

ثبت حسنه بسیار

امام صادق (ع ) فرمود که پدرم فرمودند: کسى که شهادت بدهد خدایى جز خداى یگانه نیست و شهادت ندهد که حضرت محمد (ص ) رسول خداست ، ده حسنه براى او نوشته میشود و اگر شهادت دهد که حضرت محمد (ص ) رسول خداست ، دو هزار هزار حسنه براى او نوشته مى شود.

مشمول صلوات خدا و فرشتگان

امام صادق (ع ) فرمود: رسول خدا (ص ) مى فرماید: هر کس بر من صلوات بفرستد، خداوند و فرشته ها بر او صلوات فرستند، هر که خواهد کم فرستد و هر که خواهد بیش .

طلب حاجت بعد از صلوات

امام صادق (ع ) فرمود: مردى به مسجد آمد و هنوز ستایش خدا نکرده و صلوات بر پیغمبر (ص ) نفرستاده ، آغاز خواهش از خدا نمود. رسول خدا (ص ) فرمود: این بنده شتابانه به درگاه پروردگارش رفت . سپس دیگرى آمد و ستایش خداى عزوجل نمود و صلوات بر رسول خدا (ص ) فرستاد و رسول خد (ص ) فرمود: درخواست کن تا به تو عطا شود. سپس فرمود: در کتاب على (ع ) است که ستایش بر خداوند و صلوات بر رسولش ، پیش از درخواست است و مقدمه آن است و راستى یکى از شماها که نزد مردى آید و حاجتى خواهد، دوست دارد که پیش از درخواست حاجتش براى او سخن خوشى گوید.

 

رمز محبوبیت دعا

از امام صادق (ع ) فرمود: پیوسته دعا محبوب است تا صلوات فرستاده شود به محمد و آل محمد (ص ).

رسول اکرم (ص) خود در این مورد فرموده است: بسیار یاد کردن خدا و بر من صلوات فرستادن، موجب برطرف شدن فقر مى شود. 

رفع تلخی مرگ، استجابت دعا، ایجاد سپری در مقابل آتش جهنم، جلای روح، شفای مریض و ادای قرض از دیگر برکات ذکر صلوات است .

رسول خدا - صلى الله علیه و آله - فرموده است :

ارفعوا اصوواتکم بالصلاة على فانها تذهب بالنفاق ؛

آواز خود را هنگام فرستادن صلوات بر من بلند کنید؛ زیرا که آن نفاق را خواهد برد.با صدای بلند صلوات فرستادن ، نفاق را بر طرف می کند

منبع : ثواب الاعمال ص 190 – هدیه خدا ص 20

 

امام صادق - علیه السلام - فرمودند:

از پدرم شنید که مردى به پرده خانه کعبه چسبیده و مى گوید:

بار خدایا! رحمت فرست بر محمد، پس پدرم به او فرمود اى بنده خدا! آن را دنباله بریده مکن ، حق ما را به ستم مبر، بگو: اللهم صل على محمد و اهل بیته
 

یس مغربی


 

یس مغربی

این هم دعای یس مغربی به درخواست دوستانی که این دعا و شرح و خواص آنرا خواسته بودند که با استفاده از کتاب جامع الدعوات الکبیره آنرا نوشتم که در آن کتاب کلی غلط املائی و دستوری داشت که آنها را تصحیح کرده و تایپ وقت گیری هم داشت به خاطر اعراب گذاری های درست که از قرآن استفاده کردم تا کلمات درست باشند 

 

شرح یس مغربی 

اگر این دعا را هفت بار بر کاسه چینی که پر از آب باشد بخواند و از آن آب به خورد هر کس دهد آن شخص مطیع او گردد و اگر غایبی در سفر باشد و هفت بار به طرف او بدمد بزودی از آن سفر باز گردد  و اگر سه بار مصروعی بخواند شفا یابد و مریض 5 بار بخواند و بگوید 

اللهم بحرمة یس این مریض را شفا ده فورا شفا یابد 

اگر بر کاغذی بنویسد و بر کاغذ دمد عجائب بیند به قدرت خدا و همه کس او را مطیع  و فرمانبردار شود و این سوره بر شیرینی بخواند و بخورد دشمن دهد دوست گردد و هر که بر عود و زعفران یا گلاب در ساعت زهره یا ساعت مشتری هفت بار بخوانند و بر اتش نهد که بسوزد بیم ان باشد که از محبت دیوانه شود و اگر کسی را سحر کرده باشند سه بار این دعا و سوره مبارکه را بر پیاز بخواند و بر اتش بگذارد و خود را بر ان بدارد سحر باطل شود 

و اگر این سوره را در کاسه چینی یا زعفران بنویسد و بشوید و پانزده بار بخواند دل و جگر وی قوی گردد و انچه بشنود یاد گیرد و فراموش نکند و اگر این سوره را هفت بار بخواند به نیت هر کسی بخواند فورا حاضر شود و اگر این سوره را بر اب بخواند و با ان اب غسل کند و دو رکعت نماز بجا اورد و بعد از حمد هفت بار سوره توحید و اعوذتین بخواند هر حاجت مشروعه دارد براورده شود و اگر کسی تنگ دست باشد بعد نماز خفتن یک بار بخواند و صد بار صلوات بفرستد حق تعالی روزی اور را فراخ کندو اگر کسی این سوره را با خود دارد از خطرات ارضی و سماوی محفوظ ماند

 

بسم الله الرحمن الرحیم یس یس یس یس یس 

صَلَی اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه وَ القُرانِ الحَکیم اِنَّکَ لَمِنَ المُرسَلینَ عَلی صِراطِ المُستَقیم

تَنزیلَ العَزیزِ الرَّحیمِ لِتُنذِرَ قَوماً ما اُنذِرَ آباؤُهُم فَهم غافِلونَ

لَقَد حَقَّ القَولُ عَلی اَکثَرِهِم فَهُم لایُومِنونَ اِنّا جَعَلنا مِن بَینِ اَیدیهِم سَداً 

وَ مِن خَلفِهِم سَداً فَاَغشَیناهُم فَهُم لایُبصِرونَ وَ سَواءٌ عَلَیهِم ءََأََنذَرتَهُم اَم لَم تُنذِرهُم

لایومنون اِنَّما تُنذِرُ مَنِ اتََّبَعَ الذّکر وَ خَشیَ الرَّحمن بِالغَیب فَبَشِّرهُ 

بِمََغفِرَةٍ وَ اَجرٍِ کَریمٍ اِنّا نَحنُ نُحیِی المَوتی وَ نَکتُبُ ما قَدَّموا وَ آثارَهُم 

وَ کُلَّ شَی ءٍ اَحصَیناهُ فی اِمامٍ مُبینِ 

سوره شمس خوانده شود 

انگشت خضر یا همان انگشت کوچک بسته شود 

پانزده بار ایاک نعبد و ایاک نستعین 

ده بار 10بگوید اَنَا الفَقیر ذُو الحاجَة 

بعد بگوید اللهم سَخِّر لی ..... بن .....

کَما سَخَّرتَ فرعونَ لِموسی و لَیِّن قلبَهُ کَما لَیَّنتَ الحَدیدَ لِداوود علیه السلام

لایَخلُقُ اِلّا بِاِذنِکَ حَیاتُهُ و ناصیَتُهُ فی قَبضَتِکَ و قَلبُهُ فی یَدِکَ

و جَلََّ شَأنَُکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمین 

اَللهُمَّ اَجذِب قَلبَ ..... بن ..... کَما یَجذِبُ الحَدیدَ لِلمِغناطیس 

و اَجذِب روحَهُ و جَسَدَهُ و جَمیعِ اَعضائِهِ بِحَقِّ اَنبیائِکَ المُرسَلینَ 

و بِحَقِّ یس وَ القُرانِ الحَکیم و بِحَقِّ الم تَنزیل الکِتاب لارَیبَ فیهِ مِن رَبِّ العالَمینَ 

و بِحَقِّ کهیعص وَ بِحَقِّ حمعسق ذِکرُ رَحمَةِ رَبّکَ عَبدهُ ذَکَریّا اِذ نادی رَبَّهُ نِداءً خَفیاً

قال رَبِّّ اِنّی وَهَنَ العَظمُ مِنّی وَ اشتَعَلهُ الرّأسُ شیباً وَ بِحق طه 

ما اَنزَلناهُ عَلَیکَ القُران لِتَشفی اِلّا تَذکِرَة لِمَن یَخشی وَ بحَقِّ وَ الطّورِ 

وَ کِتاب مَسطور فی رقٍّ مَنشور وَ البَیتِ المَعمور وَ السَّقف المَرفوع 

وَ البَحر المَسجور وَ بِحَقِّ ن وَ القَلَم وَ ما یَسطُرون وَ بِحَقِّ جَمیعِ الاَنبیاءِ وَ المُرسَلین

وَ سُوَرِ القُرانِ العَظیم وَ بِحَقِّ اَسماءِکَ الجَلیل المُکَرَّمَة المُقَدَّسَة المُنَوَّرَة 

وَ بِحَقِّ العَرشِ وَ الکُرسی وَ المَلائِکَةِ المُقَرَّبین وَ بِحُرمَةِ السََّمواتِ السَّبعِ 

وَ الکَواکِب السَّیارَة وَ السَّماءِ ذاتِ البُروجِ وَ الیَومِ المَوعود وَ شاهِدٍ وَ مَشهودٍ

وَ السَّماءِ وَ الطّارِقِ وَ النَّجمِ الثّاقِب اِن کُلُّ لَمّا عَلَیها حافِظ وَ بِحَقِّ وَ الفَجرِ 

وَ لَیالٍ عَشرٍ وَ الشَّفعِ وَ الوَتر اِذا یَسر وَ بِحَقِّ وَ التّینِ وَ الزَّیتونِ وَ بِحَقِّ وَ طورِ سینینَ

وَ هذَا البَلَدِ الاَمین وَ بِحَقِّ الحُرمَةِ بَیت المُقَدَّس وَ بِحَقِّ قُدرَتِکَ وَ سَلطَنَتِکَ 

وَ بِحُرمَةِ اَنبیائِکَ وَ بِحَقِّ اَولِیائِکَ وَ بِحَقِّ اَصفِیائِکَ عِبادکَ الصّالِحین یا رَبَّ العالَمین 

وَ یا خَیرَ النّاصِرین وَ قاضِیَ حَوائِجِ الطّالِبین وَ یا مُجیبَ الدَّعَوات وَ یا مُقیلَ العَثَرات 

وَ یا وَلیَ الحَسَنات وَ یا دافِعَ السَّیِئات اِقضِ حاجَتی بِحُرمَةِ مُحمد و ال محمد

بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمین 

جهت محبت 

وَاضرِب لَهُم مَثَلاً اَصحابَ القَریَةِ اِذ جائَهَا المُرسَلونَ 

اِذ اَرسَلنا اِلَیهِمُ اثنیَنِ فَکَذَّبوهُما فَعَزَّزنا بِثالِثٍ فَقالوا اِنّا اِلَیکُم مُرسَلونَ 

وَ ما عَلَینا اِلّا البَلاغُ المُبینُ ، اَلّلهُمَ اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعین حَصِّل مُراداتی 

سوره کافرون را بخواند

بسم الله الرحمن الرحیم قُل یا اَیٌّهَا الکافِرون لا اَعبُدُ ما تَعبُدون

وَ لا اَنتُم عابِدونَ ما اَعبُد وَ لا اَنا عابِدٌ ما عَبَدتُم وَ لا اَنتُم عابِدونَ ما اَعبُد

لَکُم دینُکُم وَ لِیَ دین 

و انگشت انگشتری که کنار انگشت کوچک است را ببندد 

یازده بار 11 یازده بار بگوید « اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعین اَنا الفَقیر ذو الحاجَةِ »

اَللهُمَ سَخِّر لی .....بن ...... 

 اسم کسی که میخواهید در محبت تسخیرش کنید با نام پدر یا مادرش بگویید 

کَما سَخَّرتَ فِرعَون لِموسی وَ لَیِّن قَلبَهُ کَما لَیَّنتَ الحَدید لِداوود علیه السلام 

فَاِنَّهُ لایَنطِقُ اِلّا بِاِذنِکَ وَ حَیاتُهُ وَ ناصِیَتُهُ فی قَبضَتِکَ وَ قَلبَُهُ فی یَدِکَ جَلَّ ثَناؤُکَ 

یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ هذِهِ الدَّعَواتِ اِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتِهِ یُصَّلونَ عَلَی النَّبی 

یا اَیُهَا الّذینَ امَنوا صَلّوا عَلَیه وَ سَلِّموا تَسلیما ، فَلَمّا تَجَلّی رَبّهُ لِلجَبَلِ جَعَلَهُ دَکاً

وَ خَرَّ موسی صَعِقاً ، اَلعَجَل اَلعَجَل اَلعَجَل ، اَقسَمتَ عَلَیکُم یا خُدّام هذِهِ الاَسماء

اَن تَأتونی طائِعینَ مُبین وَ بِحَقِّ صِراطَ المُستَقیم قُل اَللهُمَّ مالِکَ المُلک ،

اِلی بِغَیرِ حِساب سُؤالی اَهَیّا شَراهیّا اَهَیّا اَهَیّا أَءتونی اَلسّاعَة بِاَلف 

لاحَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ العَلی العَظیم یا مُجیبَ الدَّعَوات یا وَلیَ الحَسَنات

یا مُقیلَ العَثَرات یا دافِعَ السَّیِئات اِقضِ حاجَتی بِحَقّ محمد وَ الِه بِرَحمَتِکَ 

یا اَرحَمَ الرّاحِمین ــــ حاجت خود را در نظر بیاورد ـــ قالوا اِنّا تَطَیَّرنا بِکُم 

لَئِن لَم تَنتَهوا لَنَرجُمَنَّکُم وَ لَیَمَسَّنَکُم مِنّا عَذابٌ اَلیمٌ قالوا طائِرُکُم مَعَکُم أَئِن ذُکِّرتُم

بَل اَنتُم قَومٌ مُسرِفون وَ جاءَ مِن اَقصَی المَدینَةِ رَجُلٌ یَسعی

قالَ یا قَومِ اتَّبِعوا المُرسَلین اِتَّبِعوا مَن لایَسئَلُکُم اَجراً وَ هُم مُهتَدونَ 

وَ مالِیَ لا اَعبُدُ الّذی فَطَرَنی وَ اِلَیه تُرجَعون ءَأَتَخِذُ مِن دونِهِ آلِهَةً 

اِن یُرِدنِ الرَّحمنُ بِضُرٍ لاتُغنِی عَنّی شَفاعَتُهُم شَیئاً وَ لایُنقِذون 

اِنّی اِذاً لَفی ضَلالٍ مُبینٍّ 

سوره کوثر را بخواند 

 بسم الله الرحمن الرحیم اِنّا اَعطَیناکَ الکَوثَر فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانحَر اِنَّ شأنِئَکَ هُوَ الاَبتَر 

و انگشت وسط را ببندد و پانزده بار بگوید 

« اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعین اَنا الفَقیرُ ذو الحاجَةِ »

، اَللهُمَّ سَخِّرلی ......بن ....... کَما سَخَّرتَ فِرعَونَ لِموسی وَ لَیِّن قَلبَهُ 

کَما لَیَّنتَ الحَدید لِداوود علیه السلام فَاِنَّهُ لایَنطِقُ اِلّا بِاِذنِکَ حَیاتُهُ 

وَ ناصیَتُهُ فی قَبضَتِک ، قَلبُهُ فی یَدک ، جَلَّ ثَناؤُکَ وَ اَلقَیتَ عَلَیکَ مَحَبَّتَهُ مِنّی 

وَ لِتُصنِعَ عَلی عَینی اِذ تَمشی اُختُکَ فَتَقولُ هَل اَدُلُّکُم عَلی مَن یَکفِلُهُ 

فَرَجعناکَ اِلی اُمِِّکَ کَی تَقِرُّ عَینُها وَ لاتَحزَن وَ قَتَلتَ نَفساً فَنَجَّیناکَ مِنَ الغَمِّ 

وَ فَتنّاکَ فُتوناً آمَنَ الرَّسولُ بِما اُنزِلَ اِلَیهِ مِن رَبِّه 

یا اَیّهَا الَّذینَ آمَنوا صَلّوا عَلَیه وَ سَلِّموا تَسلیماً ، یا خَیرَ النّاصِرینَ یا اِلهَ العالَمینَ

بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ اِنّی آمَنتُ بِرَبِّکُم فَاسمَعون 

قیلَ ادخُلِ الجَنَّةَ قالَ یا لَیتَ قَومی یَعلَمونَ بِما غَفَرَلی رَبّی 

و جَعَلَنی مِنَ المُکرَمین وَ ما اَنزَلنا عَلی قَومِهِ مِن بَعدِهِ مِن جُندٍ مِنَ السَّماءِ 

وَ ما کُنّا مُنزِلینَ ، اِن کانَت اِلّا صَیحَةً واحِدَةً فَاِذاهُم خامِدون 

یا حَسرَةً عَلَی العِبادِ ما یَأتیهِم مِن رَسولٍ اِلّا کانوا بِهِ یَستَهزِؤنَ

اَلَم یَرَوا کَم اَهلَکنا قَبلَهُم مِنَ القُرونِ اَنَّهُم اِلَیهِم لایَرجِعونَ 

وَ اِن کُلٌّ لَمّا جَمیعٌ لَدَینا مُحضَرونَ وَ آیَةٌ لَهُمُ الاَرضُ المَیتَةُ اَحیَیناها 

وَ اَخرَجنا مِنها حَبّاً فَمِنهُ یَأکُلونَ وَ جَعَلنا فیها جَنّاتٍ اَفَلا یَشکُرونَ

سُبحانَ الّذی خَلَقَ الاَزواجَ کُلَّها مِمّا تُنبِتُ الاَرضُ وَ مِن اَنفُسِهِم وَ مِمّا لایَعلَمونَ 

و آیَةٌ لَهُمُ اللَّیلُ نَسلَخُ مِنهُ النَّهارَ فَاِذا هُم مُظلِمونَ وَ الشَّمسُ تَجری لِمُستَقَرِّ لَها

ذلِکَ تَقدیرُ العَزیزِ العَلیمِ وَ القَمَرَ قَدَّرناهُ مَنازِلَ حَتّی عادَ کَالعُرجونِ القَدیمِ 

لَاالشَّمسُ یَنبَغی لَها اَن تُدرِکَ القَمَرَ وَ لَااللَیلُ سابِقُ النَّهارِ 

وَ کُلٌّ فی فَلَکٍ یَسبَحونَ وَ آیَةٌ لَهُم اِنّا حَمَلنا ذُریَّتَهُم فِی الفُلکِ المَشحونِ 

وَ خَلَقنا لَهُم مِن مِثلِهِ مایَرکَبونَ وَ اِن نَشاء نُغرِقهُم فَلاصَریخَ لَهُم وَ لاهُم یَنقِذونَ 

اِلّا رَحمَةً مِنّا مَتاعاً اِلی حینٍ وَ اِذا قیلَ لَهُمُ اتَّقوا ما بَینَ اَیدیکُم وَ ما خَلفَکُم

لَعَلَّکُم تُرحَمونَ ما تأتیهِم مِن آیَةٍ مِن آیاتِ رَبِّهِم اِلّا کانوا عَنها مُعرِضینَ 

وَ اِذا قیلَ لَهُم اَنفِقوا مِمّا رَزَقَکُمُ اللهُ قالَ الَّذینَ کَفَروا لِلََّذینَ آمَنوا 

اَنُطعِمُ مَن لَو یَشاءُ اللهُ اَطعَمَهُ اِن اَنتُم اِلّا فی ضَلالٍ مُبینٍ 

 سوره نصر را بخواند 

بسم الله الرحمن الرحیم اِذا جاءَ نَصرُاللهِ وَ الفَتح 

وَ رَأَیتَ النّاسَ یَدخُلونَ فی دینِ اللهِ اَفواجاً 

فَسَبِّح بِحَمدِ رَبِّکَ فَاستَغفِرهُ اِنَّهُ کانَ تَوّاباً 

و انگشت سبابه را ببندد

یا سمیع یا قریب یا مجیبا جب انت یا برهان یا سامعا مطیعا

بحق اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعین ، اَللهُمَّ سَخِّر لی .... بن ..... کَما سَخَّرتَ 

فِرعَون لِموسی لَیِّن قَلبَهُ کَما لَیَّنتَ الحَدید لِداوود عَلَیهِ السَّلام 

فَاِنَّهُ لایَنطِقُ اِلّا بِاِذنِهِ حَیاتُهُ فی قَبضَتِکَ وَ قَلبُهُ فی یَدِکَ جَلَّ یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ

اِنَّهُ مِن سُلَیمان وَ اِنَّهُ بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیم اَلّا تَعلوا عَلَیَّ وَ أتونی مُسلِمین

اِن کانَت اِلّا صَیحَةً واحِدَةً فَاِذاهُم جَمیعٌ لَدَینا مُحضَرون قٌل کُلّ یَعمَلُ عَلی شاکِلَتِهِ 

فَرَبّکُم اَعلَمُ وَ بِمَن هُوَ اَهدی سَبیلاً وَ بِحَقِّ وَ نُنَزِّلُ مِنَ القُرانِ ما هُوَ شِفاءٌ 

وَ رَحمَةٌ لِلمؤمِنین وَ لانَزیدُ الظّالِمینَ اِلّا خَساراً بِحَقِّ اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعین 

یا قاضِیَ الحاجات اِقضِ لی حاجَتی بِحُرمَةِ هذِهِ السورَةِ سُبحانَکَ 

یا لا اِلهَ اِلّا اَنت یا رَبَّ کُلّ شَیء وارِثه یا لا اِلهَ اِلّا اَنت 

رَفیع جَلاله یا الله المَحمود فی کُلّ فِعالِهِ 

 جهت ادای دین و خلاصی از زندان و نجات از غم و اندوه 

وَ یَقولونَ مَتی هذَا الوَعدُ اِن کُنتُم صادِقینَ ما یَنظُرونَ اِلّا صَیحَةً واحِدَةً تَأخُذُهُم 

وَ هُم یَخِصِّمونَ فَلایَستَطیعونَ تَوصیةً وَ لا اِلی اَهلِهِم یَرجِعونَ وَ نُفِخَ فِی الصّورِ 

فَاِذا هُم مِنَ الاَجداثِ اِلی رَبّهِم یَنسِلونَ قالوا یا وَیلَنا مَن بَعَثَنا مِن مَرقَدِنا

ما وَعَدَالرَّحمنُ وَ صَدَقَ المُرسَلونَ اِن کانَت الّا صَیحَةً واحِدَةً 

فَاِذاهُم جَمیعٌ لَدَینا مُحضَرونَ فَالیَومَ لاتُظلَمُ نَفسٌ شَیئاً وَ لا تُجزَونَ

اِلّا ما کُنتُم تَعلَمونَ اِنَّ اَصحابَ الجَنَّةِ الیَومَ فی شُغُلِ فاکِهونَ 

هُم وَ اَزواجُهُم فی ظَلالٍ عَلَی الاَرائِکِ مُتَّکِئونَ لَهُم فیها فاکِهَةٌ 

وَ لَهُم مایَدَّعونَ سَلامٌ قَولاً مِن رَبِّ رحیمِ وَ امتازوالیَومَ اَیُّهَا المُجرِمونَ 

اَلَم اَعهَد اِلَیکُم یا بَنی آدَمَ اَلّا تَعبُدُ الشَّیطانَ اِنَّهُ لَکُم عَدُوٌّ مُبینٌ 

انگشت شصت خود را ببندد 

اَللهُمَّ سَخِّر لی .......... بن 

کَما سَخَّرتَ فِرعَونَ لِموسی وَ لَیِّن قَلبَهُ کَما لَیَّنتَ الحَدیدَ لِداوودِ عَلَیه السلام 

فَاِنَّهُ لایَنطِقُ اِلّا بِاِذنِکَ حَیاتُهُ وَ ناصیَتُهُ بِیَدِکَ وَ قَلبُهُ فی قَبضَتِکَ جَلَّ ثَناؤُکَ 

یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ وَ بِحَقِّ الم ذلِکَ الکِتابُ لارَیبَ فیه هُدَیً لِلمُتَّقینَ 

اَلَذینَ یؤمِنونَ بِالغَیبِ وَ یُقیمونَ الصَّلوةَ وَ مِمّا رَزقناهُم یُنفِقونَ 

جهت بلند شدن مرتبه 

وَ اَنِ اعبُدونی هذا صِراطٌ مُستقیمٌ وَ لَقَد اَضَلَّ مِنکُم جِبِلّاً کَثیراً 

اَفَلَم تَکونوا تَعقِلونَ هذِهِ جَهَنَّمُ الَّتی کُنتُم توعَدونَ اِصلَوهَا الیَومَ بِما کُنتُم تَکفُرونَ 

اَلیَومَ نَختِمُ عَلی اَفواهِهِم وَ تُکَلِّمُنا اَیدیهِم وَ تَشهَدُ اَرجُلُهُم بِما کانوا یَکسِبونَ 

وَ لَو نَشاءُ لَطَمَسنا عَلی اَعیُنِهِم فَاستَبَقوا الصِّراطَ فَاَنّی یُبصِرونَ 

وَ لَو نَشاءُ لَمَسَخناهُم عَلی مَکانَتِهِم فَما استَطاعوا مٌضیّاً 

وَ لایَرجِعونَ وَ مَن نُعَمِّرهُ نُنَکِّسهُ فِی الخَلقِ اَفَلا یَعقِلون 

اِلهی بِحَقَّ اَولِیائِکَ وَ اَتقِیائِکَ وَ دَمِ شُهَدائِکَ اِقضِ حاجَتی یا اَرحَمَ الرّاحِمین 

اَللهُمَّ اِستَجِب لی اِنَّ الَّذینَ یَستَکبِرونَ عَن عِبادَتی وَ اَنتَ وَعدَکَ صادِق 

فَنَجِّنی مِنَ الکَربِ اللهُمَّ اَنتَ غِیاثُ مَکروب وَ اَنتَ قُلتَ لاتَقنُطوا مِن رَحمَةِ الله 

وَ اَنتَ لَستُ بِمَکین رَبّ اللهُمَّ اَحفِظنی مِنَ الآفاتِ وَ العاهاتِ فِی الدُّنیا وَ الآخِرَةِ 

وَ لاتَفضَحنی عَلی رُئوسِ الخَلائِقِ فِی الیَومِ المَوعود اَللهُ اَکبر اَللهُ اَکبر

لا نِدَّ لَکَ لا نِدَّ لَکَ لا نِدَّ لَکَ وَ لا وَزیرَ لَکَ اَنا لَکَ یا عََزیز یا عَزیز یا عَزیز 

ان تُریَنی فی مَقامی ما یَقرِبُ مِنکَ وَ تُکرِمُنی مَغفِرَةِ خَطیئَتی

اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیر وَ لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلّا بِاللهِ العَلیِ العَظیم 

یا رَبّ یا حَنّان یا مَنّان یا دَیّان یا غُفران یا بُرهان یا شَهید کُلِّ مَشهودِ 

مِمّا دونِ عَرشِکَ اِلی قَرارِ الاَرَضین باطِل ما خَلا وَجهَکَ الکَریم 

آمَنتُ بِکَ لا اِلهَ اِلّا اَنتَ اَغِثنی اَغِثنی اَغِثنی یا غِیاثَ المُستَغیثین

سه 3 بار بگوید یا شَلیثا 

صَلَی اللهُ عَلی محمد وَ آلِه اَجمَعین لِیُنذِرَ مَن کانَ حیاً یَحِقَ القَولُ عَلَی الکافِرینَ 

اَ وَ لَم یَرَوا اَنّا خَلَقنا لَهُم مِمّا عَمِلَت اَیدینا اَنعاماً فَهُم لَها مالِکونَ 

وَ ذَلَّلنا لَهُم فَمِنها رُُکوبُهُم وَ مِنها یَاکُلونَ وَ لَهُم فیها مَنافِعُ وَ مَشارِبُ اَفَلا یَشکُرونَ 

وَ اتََّخَذوا مِن دونِ اللهِ آلِهَةً لَعَلَّهُم یُنصَرون لا یَستَطیعونَ نَصرَهُم 

وَ هُم لَهُم جُندٌ مُحضَرونَ فَلا یَحزُنکَ قَولُهُم اِنّا نَعلَمُ ما یُسِّرونَ وَ ما یُعلِنونَ 

اَوَ لَم یَرَ الاِنسانُ اَنّا خَلَقناهُ مِن نُطفَةٍ فَاِذا هُم خَصیمٌ مُبینٌ 

پانزده 15 بار بگوید ایاک نعبد و ایاک نستعین اَنَا الفَقیر ذُو الحاجَة

اَلّلهُمَّ اِفتَح لَنا اَبوابَ خَیرِکَ وَ فَضلِکَ وَ کَرَمِکَ یا اَرحَمَ الرّاحِمین

وَ اِذ لَقوا الَّذینَ آمَنوا قالوا آمَنّا وَ اِذ خَلَوا اِلی شَیاطینِهِم 

وَ اِذا خَلا بَعضهُم اِتَّخَذهُم بِما فَتَحَ الله عَلَیکُم لِیُحاجّونَ بِهِ عِندَ رَبّّکُم اَفَلا تَعقِلون

عَسَی الله اَن یَأتی بِالفَتحِ وَ اَمر مِن عِندَهُ فَیُصبِحوا عَلی ما اَسَرّوا فی اَنفُسِهِم

نادِمین الّذینَ یَتَرَبَّصونَ بِکُم فَاِن کانَ لَکُم فَتَحَ مِنَ اللهِ قالوا اَلَم نَکُن مَعَکُم 

قَدِ انشوا اَبوابَ کُلّ شَیء وَ عِندَهُ مَفاتیحُ الغَیبِ الَّتی لایَعلَمُها اِلّا هو 

وَ یَعلَمُ ما فِی البَرِّ وَ البَحرِ وَ ما تَسقُطُ مِن وَرَقَةٍ اِلّا یَعلَمُها 

وَ لا حَبَّةٍ فِی ظُلُماتِ الاَرضِ وَ لا رَطبٍ وَ لا یابِسٍ اِلّا فی کِتابٍ مُبین

اَلَّذینَ کَذَّبوا بِآیاتِنا وَ استَکبَروا عَنها لاتَفتَح لَهُم اَبوابَ السَّماءِ 

وَ لایَدخُلونَ الجَنَّةِ حَتّی یَلِجُ الجَمَلُ فی سَمِّ الخَیّاط عَلَی اللهِ تَوَکَّلنا 

رَبَّنا اِفتَح بَینَنا وَ بَینَ قَومِنا وَاَنتَ خَیرالفاتِحین وَ لَو اَنَّ اَهلَ القُری آمَنوا وَ اتَّقوا 

لَفَتَحنا عَلَیهم بَرَکات مِنَ السَّماءِ وَ الاَرضِ وَ لاکِن کَذَّبوا ما اَخَذناهُم بِذُنوبهُم 

بِما کانوا یَکسِبون اَن تَستَفتَحوا لَقَد جائَکُمُ الفَتح وَ اِن تَنتَهوا فَهُوَ خَیر لَکُم 

وَ لَمّا فَتَحوا مَتاعَهُم وَجَدوا بضاعَتَهُم رُدَّت عَلَیهم باباً مِنَ السَّماءِ فَظَلّوا فیهِ یَعرُجون

حَتّی اِذا فَتَحَت یَأجوجَ وَ مَأجوجَ وَ هُم مِن کُلّ حَدَبٍ یَنسلون 

حَتّی اِذا فَتَحنا عَلَیهم باباً مِنَ السَّماءِ ذا عَذابٍ شَدیدٍ سَلامٌ قَولً مِن رَبٍّ رَحیمٍ 

وَ السَّلامُ عَلَیَّ یَومَ وُلِدتُ وَ یَومَ اَموتُ وَ یَومَ اُبعَثُ حَیّاً اُدخُلوها بِسَلامٍ آمِنین

وَالسَّلامُ عَلی مَن اتَّبَعَ الهُدی وَ اِذا خاطَبَهُمُ الجاهِلونَ قالوا سَلاماً 

لایَسمَعونَ فیها لَغواً وَ لا تَاثیماً اِلّا قیلاً سَلاماً سَلاماً لَهُم فیها رزقهُم فیها 

بُکرَةً وَ عَشیاً یُلقَونَ فیها تَحیَّةً وَ سَلاماً قُلنا یا نارُ کونی بَرداً وَ سَلاماً عَلی اِبراهیم

قُل اَلحمدلله رب العالمین سَلامٌ عَلی عِبادِهِ الّذینَ اِصطَفَی الله خَیراً عَمّا یُشرِکون

سَلامٌ عَلَیکُم لایَنبَغِی الجاهِلون تَحیَّتَهُم فیها سَلام یَومَ یُلقَونَ 

وَ اَعَدَّ لَهُم اَجراً کریماً سَلامٌ قَولاً مِن رَبّّ الرَّحیم 

سه بار 3 بار بگوید سَلامٌ عَلی نوحٍ فِی العالَمین سَلامٌ عَلی اِبراهیم 

سَلامٌ عَلی موسی وَ هارون سَلامٌ عَلی آلِ یاسین فَاصفَح عَنهُم 

وَ قُل سَلام فَسَوفَ یَعلَمون وَ سَلامٌ عَلَی المُرسَلین وَ الحَمدُلِلّهِ رَبِّ العالَمین

اُدخُلوها بِسَلامٍ آمِنین قالوا سَلاماً سَلاماً فَسَلامٌ لَکَ مِن اَصحابِ الیَمین 

قُل یُحییهَا الَّذی اَنشَأَها اَوّلَ مَرَّةٍ وَ هُوَ بِکُلِّ شَیءٍ عَلیم 

اَلَّذی جَعَلَ لَکُم مِنَ الشَّجَرِ الاَخضَرِ ناراً فَاِذا اَنتُم مِنهُ یوقِدون 

اَوَ لَیسَ الّذی خَلَقَ السَّمواتِ وَ الاَرض بِقادِرٍ عَلی اَن یُحییَ المَوتی 

وَ هُوَ الخَلّاق العَلیم 

به سجده رود و 9 بار بگوید 

بَلی قادِرٌ عَلی اَن یَقضِیَ حاجاتی 

حاجات خود را ذکر کند و سر بردارد و بگوید 

بَلی وَ هُوَ الخَلّاق العَلیم اِنَّما اَمرُهُ اِذا اَرادَ شَیئاً اَن یَقولُ لَهُ کُن فَیَکون 

فَسُبحانَ الَّذی بِیَدِهِ مَلَکوت کُلّ شَی ءٍ وَ اِلَیهِ تُرجَعون اِلهُکُم اِلهٌ واحدٌ لا اله الا هُوَ 

الرَّحمن الرحیم اَلله لا اله الا هُوَ الحَیُّ القَیّوم لا تَأخُذُهُ سِنَةٌ وَ لانَوم 

لَهُ ما فِی السَّمواتِ وَ ما فِی الاَرضِ مَن ذَا الّذی یَشفَعُ عِندَهُ اِلّا بِاِذنِه 

یَعلَمُ ما بَینَ اَیدیهِم وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطونَ بِشَیءٍ مِن عِلمِهِ وَ هُوَ السَّمیعُ العَلیم

اَللهُ وَلّیُ الّذینَ آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ اِلَی النّور 

وَ الّذینَ کَفَروا اَولِیائُهُمُ الطّاغوت یُخرِجونَهُم مِنَ النّورِ اِلَی الظُّلُمات

اولئِکَ اَصحابُ النّار هُم فیها خالدون هُوَ الّذی یُصَوِّرُکُم فِی الاَرحامِ کَیفَ یَشاءُ 

لا اِلهَ اِلّا هُوَ العَزیزُ الحَکیم شَهِدَ اللهُ انَّهُ لا اِلهَ اِلّا هُوَ اُولُوا العِلمِ قائِماً بِالقِسطِ 

لا اِلهَ اِلّا هُوَ العَزیزُ الحَکیم اِنَّ الدّینَ عِندَاللهِ الاِسلام لا اِلهَ اِلّا هُوَ 

لَیَجمَعَنَّکُم اِلی یَومَ القِیامَةِ لا رَیبَ فیهِ مِن رَبِّ العالَمین 

وَ مَن اَصدَقُ مِنَ اللهِ حَدیثاً ذلکُمُ الله رَبّکُم لا اِلهَ اِلّا هُوَ الخالِقُ کُلّ شَیءٍ 

فَاعبُدهُ وَ اتَّبِع ما یوحی اِلَیکَ مِن رَبِّکَ لا اِلهَ اِلّا هُوَ 

وَ اَعرِض عَنِ المُشرِکین وَ سَلامٌ عَلَی المُرسَلین وَ الحَمدُ لِلّهِ رَبِّ العالَمین 

 

ادعیه حاجت روایی

 

ادعیه حاجت روایی 

مرحوم شیخ حسن علی نخودکی اصفهانی در نامه ای به فردی فرمودند

 که برای اصلاح امورتان سوره مبارکه یاسین را بخوانید

به این طریق که هفت بار کلمه یاسین را تکرار کنید بعد به خواندن مشغول شوید

وقتی به سلام قولا من رب الرحیم رسیدید سه بار تکرار کنید

سپس 100 مرتبه صلوات بفرستید و ادامه دهید سوره را تا اخر

در هر جمعه هم هزار بار صلوات بفرستید

مرحوم شیخ فرموده بودند

که ثواب انرا هدیه به ارواح اولیاء مدفون در وای السلام نجف کنید

برگرفته از کتاب نشان از بی نشانها

 

علامه محمد باقر بیر جندی صاحب کتاب کبریت احمر نقل می کند در عالم خواب گوینده ای را دیدم که  می گفت هر کس با این عبارت به حضرت عباس متوسل شود حاجتش بر اورده گردد :عَبدَ الله اباالفضل دَخیلک

 

براى حاجت

مرد صنعتگرى خدمت موسى بن جعفر (ع ) رسید و از کار خود شکایت کرد و گفت : به هیچ خواسته اى از خواسته هایم نمى رسم .

حضرت فرمود: در پایان دعاهایى که بعد از نماز صبح وارد شده است ، ده بار بگو سبحان الله العظیم و بحمده استغفر الله و اتوب الیه و اساءله من فضله .

این شخص مى گوید همین کار را کردم ، چیزى نگذشت که عده اى آمدند و گفتند یکى از اقوام شما مرده و وارثى غیر از تو ندارد. خلاصه به قدرى مال به من رسید که بى نیاز شدم .

 

 ادعیه حاجت روایی

حجت الاسلام فاطمی نیا نقل می کنند: حضرت آیه الله العظمی اراکی که عالم بسیار باطن دار و بزرگواری بودند و من خیلی خدمتشان رسیده بودم، فرمودند: هرگز نشد که من مشکلی داشته باشم و یک سوره قرآن برای میرزای قمی بخوانم و مشکل من حل نشود! 

 

دعای مستجاب در حرم امام هادی ع

از امام هادی (علیه السلام ) روایت شده که فرمود: من در بسیاری از اوقات خدا را با این دعا می خوانم، و از درگاه خداوند خواسته ام که هر کس در کنار قبرم، این دعا را بخواند، خداوند او را ناامید نکند،

و آن دعا این است:«یا عدتی عند العدد، و یا رجائی و المعتمد، و یا کهفی و السند، و یا واحد و یا واحد، و یا  «قل هو الله احد » اسئلک اللهم بحق من خلقته من خلقک و لم تجعل فی خلقک مثلهم احدا، صل علی جماعتهم، و افعل بی کذا و کذا (حاجت دعا کننده ذکر شود

ای یاور من هنگام یاری ها، و ای امید و اعتمادگاه من، و ای پناهنگاه و تکیه گاه استوار، و ای یکتا و ای بی همتا، و ای  «قل هو الله احد » از درگاهت مسئلت دارم به حق آن مخلوقاتی که هیچکس را در مقام مانند آنها نیافریدی، بر جماعت آنها رحمت فرست. و فلان رحمت و فلان رحمت و فلان نیازم را برآور. 

 

دعای مستجاب 

از امیر المومنین علی علیه السلام مرویست که:

هر که خواهد دعا او مستجاب شود و فضیلت روز جمعه را دریابد پیش از ظهر چهار رکعت نماز گذارد و در هر رکعت فاتحه یکبار و آیة الکرسی وسوره توحید هر یک یازده بار بخواند و بعد از نماز هفتاد بار بگوید <<استغفر الله>> و پنجاه مرتبه بگوید <<لا حول ولاقوة الا بالله>> و پنجاه مرتبه بگوید <<لا اله الا الله وحده لا شریک له >> وپنجاه مرتبه بگوید <<صلی الله علی النبی الامی وآله<<

چون این عمل را بجا آورد بر نمی خیزد از جای خود مگر اینکه آمرزیده شود و از آتش جهنم آزاد شود و دعایش مستجاب شود به لطف خداوند بخشنده مهربان به شرط آنکه آنچه خواهد خلاف شرع نباشد

 

 

برای آسانی کارها


 

برای آسانی کارها 

از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام روایت شده که هر کس بجهت سهولت کارها و خلاصی از حوادث این دعا را 100 مرتبه بخواند و با خود دارد موثر خواهد بود انشآء الله تعالی و به تجربه رسیده است و دعا اینست:

بسم الله الرحمن الرحیم سهلا بفضلک یا عزیز برحمتک یا ارحم الراحمین

* کتاب المخازن، صفحه 26.

از امام باقر (ع ) روایت شده است که اگر بر شما مشکلى پیش آمده که شما را پریشان ساخته و از آن ترسناک هستید، دو رکعت نماز بخوانید و بعد از آن به طرف قبله هفتاد مرتبه این ذکر را بگویید و در هر مرتبه حاجت خود را ذکر کنید: یا ابصر الناظرین و یا اسمع السامعین و یا اسرع الحاسبین و یا ارحم الراحمین .

 در منتخب الختوم است که هر کس در ورطه ای یا بلیه ای گرفتار شود و راه نجات بر او مسدود گردد بعد از هر نماز 19 مرتبه بگوید: نجاة منک یا سید الکریم نجنا و خلصنا بحق بسم الله الرحمن الرحیم.

 

 

خواص دعای امن الرسول

 

خواص دعای امن الرسول

از خواندن امن الرسول غافل نشوید

آیات پایانی سوره بقره، معروف به "آمن الرسول" است. در این دو آیه خلاصهای از تمام سورة بقره آمده و روح تسلیم در برابر آفریدگار جهان را به ما میآموزد، به همین جهت، پیشوایان معصوم: در ضمن احادیث متعددی ما را به خواندن این دو آیه ترغیب کرده و ثوابهای گوناگونی برای آن بیان داشتهاند. بدیهی است که اگر زبان و دل در تلاوت این آیات هماهنگ گردند، تنها حرف نباشد، بلکه برنامة زندگی گردد، خواندن همین دو آیه میتواند کانون دل را با آفریدگار جهان پیوند دهد.

برخی از فضایل این دو آیه طبق احادیثی که از پیامبر اکرم آمده است، عبارتند از:

1. «هر کس این دو آیه را شب (بعد از نماز عشا) بخواند کفایتش میکند (از بیداری برای نماز شب) »

2. « در آخر سوره بقره آیاتی است. این آیات دعا هستند و خداوند رحمان را راضی میکنند »

3. « . . . ملک نازل شد و گفت: ( ای رسول خدا ) خداوند تو را به دو نور بشارت میدهد که به هیچ پیامبری قبل از تو داده نشده است : یکی از آنها فاتحة الکتاب و دیگری آیات پایانی سوره بقره است. هیچ کسی آنها را تلاوت نمی کند مگر آن که حاجتش را خواهد گرفت »

 مجمع البیان، علامه طبرسی، ج 1، جزء 3، ص 391، منشورات دارمکتبة الحیاة

4. « این دو آیه قرآنند، شفا بخشند، خداوند آن دو آیه را دوست دارد و آن دو خداوند رحمان را راضی و خشنود میکنند »

5. « . . . این دو آیه اگر سه شب در منزلی خوانده شود، شیطان به آن نزدیک نمیشود »

الدرالمنثور، جلال الدین السیوطی، ج 2، ص 136ـ138، داراحیأ التراث العربی

6. « هر کسی چهار آیة اول سورة بقره و آیة الکرسی و دو آیه بعد از آن و سه آیة آخر سوره بقره را بخواند، در جان و مالش مکروهی (ناملایمتی) را نخواهد دید، و شیطان به او نزدیک نخواهد شد و قرآن را فراموش نخواهد کرد »

نورالثقلین، عروسی الحویزی، ج 1، ص 368، مؤسسة التاریخ العربی

7. در حدیث قدسی آمده است که خداوند فرمود: "ای (رسول گرامی) برای تو و امتت گنجی از گنجهای عرشم را دادم. این گنج فاتحة الکتاب و آخر سوره بقره است »

تفسیر صافی، فیض کاشانی، ج 1، ص 291، دارالمرتضی للنشر

8. « هر کسی شب دوازدهم رجب دو رکعت نماز بخواند. حمد یک بار  و "آمن الرسول" را ده مرتبه بخواند، خداوند به او صواب آمران به معروف و ناهیان از منکر و ثواب آزاد کردن هفتاد بنده را عطا میکند. » معراج المومنین نوشته استاد سید محمد تقی مقدم

 

برای دیدن حضرت پیامبر

 

برای دیدن حضرت پیامبر در شب جمعه یک هزار بار بگوید

اللهم صَلّ عَلی سَیّدنا محمد صلواة تُنجینا بِها مِن جَمیع الحاجات 

وَ تُطَهّرنا بِها مِن جَمیعِ السَّیِئات وَ تَرفَعُنا بِها اَعلی الدَّرَجات

وَ تَبلُغُنا بِها اَقصَی الغایات مِن جَمیعِ الخَیراتِ فِی الحَیوةِ وَ بَعدَ المَمات


 

 

 

آیه شهادت - آیه مُلک

 

آیه شهادت - آیه مُلک

به سند موثّق از حضرت صادق علیه السلام مرویست که چون حق تعالى امر کرد که این آیات را به زمین آورند چنگ زدند به عرش الهى و گفتند پروردگارا ما را بسوى اهل خطا و گناهکاران مى فرستى پس حق تعالى وحى کرد بسوى ایشان که بروید بسوى زمین به عزّت و جلال خودم سوگند یاد کنم که تلاوت نکند شما را احدى از آل محمد صلى الله علیه و آله و شیعیان ایشان مگر آنکه نظر رحمت کنم بسوى ایشان از رحمتهاى پنهان خود هر روز هفتاد نظر در هر نظرى هفتاد حاجت او را برآورم و او را قبول کنم هر چند معصیت بسیار کرده باشد و به روایت دیگر هر که این آیات را بعد از هر نماز بخواند او را ساکن گردانم در حَظیره قدس با هر گناهى که داشته باشد و اگر نکنم نظر کنم بسوى او بنظر رحمت خاصّ خود در هر روز هفتاد نظر کردن و اگر نکنم هر روز هفتاد حاجت او را برآورم که کمتر آنها آمرزیدن گناهان باشد و اگر نکنم او را پناه دهم از شرّ شیطان و از شرّ هر دشمنى و یارى دهم او را بر ایشان و مانع نشود او را از داخل شدن بهشت غیر از مرگ و آن آیات اینها است سوره فاتحه تا آخر و آیة الکرسى تا هُمْ فیها خالِدُونَ بخواند بهتر است

و آیه شهادت یعنى :

شَهِدَ اللَّهُ اَنَّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ وَالْمَلاَّئِکَةُ وَاُولُوا الْعِلْمِ ق آئِما بِالْقِسْطِ لا اِل هَ اِلاّ هُوَ

گواهى دهد خدا که نیست معبود بحقى جز او و نیز فرشتگان و دارندگان علم (گواهى داده اند) که انصاف بدو پایدار است و نیست معبودى

الْعَزیزُ الْحَکیمُ اِنَّ الدّینَ عِنْدَ اللَّهِ الاِْسْلامُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذینَ اُوتُوا الْکِتابَ

جز او که عزیز و فرزانه است همانا دین نزد خدا اسلام است و اختلاف نکرده اند کسانى که کتابشان داده اند

اِلاّ مِنْ بَعْدِ مآ جآئَهُمُ الْعِلْمُ بَغْیا بَیْنَهُمْ وَمَنْ یَکْفُرْ بِایاتِ اللَّهِ فَاِنَّ اللَّهَ سَریعُ الْحِسابِ

مگر پس ازآنکه آمده است برایشان دانش به خاطر ستمگرى میانشان و هر که کفر ورزد به آیات خدا پس خدا زود به حساب خواهد رسید

و آیه مُلک یعنى :

قُلِ اللّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِى الْمُلْکَ مَنْ تَشآءُ وَ

بگو اى خداى صاحب ملک و فرمانروائى مى دهى فرمانروائى را به هر که خواهى

تَنْزِعُ الْمُلْکَ مِمَّنْ تَشآءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشآءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشآءُ بِیَدِکَ الْخَیْرُ اِنَّکَ

و بستانى ملک را از هر که خواهى و عزت بخشى هر که را خواهى و زبون کنى هر که را خواهى همه خوبیها بدست تو است

عَلى کُلِّ شَىْءٍ قَدیرٌ تُولِجُ اللَّیْلَ فِى النَّهارِ وَتُولِجُ النَّهارَ فِى اللَّیْلِ وَتُخْرِجُ

که همانا تو بر هر چیز توانائى درآورى شب را در روز و درآورى روز را در شب و بیرون آرى

الْحَىَّ مِنَ الْمَیِّتِ وَتُخْرِجُ الْمَیِّتَ مِنَ الْحَىِّ وَتَرْزُقُ مَنْ تَشآءُ بِغَیْرِ حِسابٍ

زنده را از مرده و بیرون آورى مرده را از زنده و روزى دهى هر که را خواهى بى حساب

 

 

اذکار جهت صفای نفس و محو رذائل

 

جهت صفای نفس و محو رذائل و آراستن آن به فضائل اخلاق، و صفای باطنی و جلای قلب به جایی رسد که ضمیر مردم بر روی منکشف گردد. بعد از ساعت 12 نیمه شب، دو رکعت نماز، زیر آسمان با سر برهنه خوانده سپس در حالت ایستاده 100 مرتبه ذکر «یا حق» خوانده شود.

عدد ابجد «بحقّ»، 110 می‌باشد که مساوی با عدد «علی» است که اسم اعظم خداست؛ پس در دعاها هرگاه گفته شود «بحقّ» یعنی «علیّ» والعاقل یکفیه الاشاره ...

 

هر که شب سوره نور را 7 بار بخواند و به عدد کبیر  اسم مبارک «یا نور» را تکرار کند نوری در باطن او ظاهر می‌شود و اگر مداومت کند آن نور در ترقّی باشد و اگر میّسر نشود البته هفت جمعه پیوسته مداومت کند و اگر در روزها به این اسم مداومت کند در ایام مذکور و شبها به عدد کبیر تکرار کند نوری در باطن او پیدا  کند و دل او را از نور الهی روشن گردد و از باطن او شعله‌های نور بر افروزد.

 

هر که 18 شبانه روز روزی 8793 بار اسم مبارک «یا فتاح» را بخواند که سه عدد تکسیر است او را فتحی واقع شود که هرگز قبض و بسط نبیند و در باطن او را از عالم غیب فتوح منواتر رسد و چنان صفای باطنی یابد که مطلق روی از دنیا بتابد اما باید که قرائت این اسم باز نماند و بعد از این دولت هر روز پانصد نوبت کمتر نگوید.

 

کسی که بخواهد طالب حال و اخلاص شود به این اسم مبارک «یا واجد» مداومت کند بعد از نماز بامداد 150 «یا واجدُ» بگوید آن حال و ذوق عاشقان و درویشان بر ایشان کشف می‌شود.

اگر بعد از نماز به این عدد قیام کند اولی واضح بود و اگر در حین طعام خوردن هر لقمه یک بار این اسم مبارک «یا واجد» را بگوید و آن طعام را بخورد. آن طعام در درون او نورانی شود و اثر او زود بر او ظاهر شود.

 

هر که در خلوت تا نیمه شب چندان «یا ماجدُ» بگوید از حس طبیعی بیرون رود و بیهوش گردد و در آن حالت نوری در دل او افزون آید که از برتو آن نور باطن او روشن شود و در میان خلایق سر افراز گردد.

 

اگر در این دعوت به صدق و اعتقاد بود و جهت تسخیر خلایق و برای رضای خدا خواند به درجه ولایت رسد و صفای باطن وی را روی نماید و بر او منکشف گردد علوم غریبه و علم لدنّی و حالات عجیب و غریب که عدد آن 409 می‌شود و یازده برابر آن 4499 می‌شود. اسم مقدس «یا والی» را بخواند.

 

هر که مداومت کند به دعوت این اسم مبارک «یا فَصل» را 120 روز در هر شبانه روز 17000 بار، باطن او مصفا گردد و موصوف گردد و به صفات ملائکه اما باید اکثر اوقات معده او خالی باشد تا روح قوّت گیرد و قابلیّت رویت ملائکه و سیر و ملکوت اعلی حاصل آید.

 

هر که مداومت کند به دعوت این دو اسم مقدس «یا سَبُّوح یا قُدُّوس» به عدد تکسیر 247 روز میسّر گردد او را که سیر کند در ملکوت و مکشوف گردد بر وی علامات سماوی و روشن شود بر وی تسبیح و تقدیس ایشان در این دعوت شرایط کم خوردن کم خوابیدن و کم حرف زدن را باید کرد و هر روز غسل باید داشت و دوری از زنان و اکثر اوقات در لب آب روان باشد. که رزق او از غیب می‌آید.

 

هر که مداومت کند به این اسم مقدس «یا دَیّانُ» مدت 70 روز هر شبانه روزی 5000 بار چون مدت دعوت به اتمام رسد آن مقدار که تواند بخواند یعنی ترک نکند که احتمال رجعت دارد و از آن مقصود باز ماند چون ختم به اتمام رسد این اسم خواص بسیار دهد و عجایب بسیار ببیند و در حین دعوت امرهای غریبه بر صاحب دعوت کشف شود و صفای باطن واقع شود. از دعوت این اسم یکی آن است که در نماز دل او به غیر خدا به کسی نپردازد و از ملائکه و رجال الغیب و ارواح اولیاء بهره‌مند گردد. و باید در جای خلوت باشد و از اجتناب از خلق و الکل و شرب حلال تا زود اثر کند.

 

تا سه روز حاجت او روا شود

 

تا سه روز حاجت او روا شود

گویند هرگاه کسی به اعتقاد درست متوجه این ختم عظیم الشأن بشود تا سه روز حاجت او روا شود و روش ختم چنین است:

یک بار آیة الکرسی را با اعوذ بالله و بسم الله و یک بار حمد با سوره قل هو الله احد که هر بار سوره اخلاص را می خواند با بسم الله الرحمن الرحیم شروع کند و این سوره را بعد از حمد 5 مرتبه بخواند و یازده بار سوره کوثر و صد صلوات بفرستد تا سه روز ان شاءالله مراد او حاصل شود و ثواب ختم را به روح چهار پیغمبر که آدم‌صفی الله، ابراهیم خلیل الله، موسی کلیم الله، محمد حبیب الله فرستد حاجتش برآورده شود.

 

هر کس این آیه از سوره بقره را بسیار بخواند و بر ان مداومت نماید کار بسته او گشاده گردد. " و اذا سالک عبادی عنی..." آیه186سوره بقره


سوره فاتحه الکتاب را بیست و یک بار بخواند بعد از نماز صبح و بیست و دو بار بعد از نماز ظهر و بیست و سه نویت بعد از نماز عصر و بیست و چهار بار بعد از نماز مغرب و ده مرتبه بعد از نماز عشاء که جمع آن صد مرتبه میشود برای هر حاجتی که دارد نافذ است

 

دعاهای سریع الاجابه برای ازدواج موفق

 

دعاهای سریع الاجابه برای ازدواج موفق:

 

 ختم های توصیه شده برای ازدواج

  • سوره های مبارکه ذیل را قرائت کند:
  • سوره الفلق (۷ مرتبه)
  • سوره الناس (۷ مرتبه)
  • سوره الإخلاص (۷۱ مرتبه)
  • سوره طه (۲ مرتبه)
  • سوره الکافرون (یک مرتبه)
  •  

 

دعا سریع الاجابه

روایت شده که مردى خدمت حضرت امیرالمومنین علیه السلام شکایت کرد از دیر شدن جواب دعایش فرمود چرا نمى خواهى دعا سریع الاجابه را پرسید که آن کدام دعا است فرمود بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاسْمِکَ الْعَظیمِ الاَْعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْکْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَکْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبینَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ کُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضیئُ بِهِ کُلُّ ظُلْمَةٍ وَ یُکْسَرُ بِهِ کُلُّ شِدَّةٍ وَ کُلُّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ کُلُّ جَبارٍ عَنیدٍ لا تَقِرُّبِهِ اَرْضٌ وَلایَقُومُ بِهِ سَمآءٌ وَ یَاْمَنُ بِهِ کُلُّ خآئِفٍ وَ یَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ کُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ کُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ کُلِّ حاسِدٍ وَ یَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ یَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْکُ حینَ یَتَکَلَّمُ بِهِ الْمَلَکُ فَلا یَکُونُ لِلْمَوْجِ عَلَیْهِ سَبیلٌ وَ هُوَ اسْمُکَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْکْبَرُ الَّذى سَمَّیْتَ بِهِ نَفْسَکَ وَاسْتَوَیْتَ بِهِ عَلى عَرْشِکَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَاَسْئَلُکَ بِکَ وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى کَذا وَ کَذا 
به جاى کذا و کذا حاجت بخواهد


 

پناهگاه های حفاظت از آسیب اجنه


پناهگاه اول

اگر خرمای عجوه در دسترس باشد هفت دانه ناشتا خورده شود. اگر ممکن بود خرمای عجوه مدینه باشد و اگر نه از هر کجا باشد اشکالی ندارد.
رسول الله ص می‌فرماید: «مَنِ اصْطَبَحَ بِسَبْعِ تَمَرَاتِ عَجْوَةٍ، لَمْ یَضُرَّهُ ذَلِکَ الیَوْمَ سَمٌّ، وَلاَ سِحْرٌ».
ترجمه: «هر که روزانه با هفت دانه خرما عجوه صبح بکند نه سمی بر او اثر می‌گذارد و نه سحری به او ضرر می‌رساند».


پناهگاه دوم: با وضو بودن
سحر در مسلمانی که همیشه با وضو باشد اثر نمی‌گذارد، زیرا مسلمان با وضو، از جانب خدا به وسیلۀ فرشتگان حفاظت می‌شود. از ابن عباسب روایت است که رسول اللهص فرمود: «طَهِّرُوا هَذِهِ الْأَجْسَادَ طَهَّرَکُمُ اللَّهُ, فَإِنَّهُ لَیْسَ مِنْ عَبْدٍ یَبِیتُ طَاهِرًا إِلَّا بَاتَ مَلَکٌ فِی شِعَارِهِ, لَا یَنْقَلِبُ سَاعَةً مِنَ اللَّیْلِ إِلَّا قَالَ: اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِعَبْدِکَ, فَإِنَّهُ بَاتَ طَاهِرًا».
ترجمه: «این بدن‌ها را پاکیزه نگه دارید، شما را پاک نگهدارد. زیرا هیچ بنده‌ای نیست که با وضو بخوابد مگر اینکه فرشته‌ای با او شب می‌گذارند. در هیچ لحظه‌ای از شب حرکتی نمی‌کند مگر اینکه فرشته می‌گوید: خدایا او را بیامرز زیرا او شب را پاک گذارنده است».


پناهگاه سوم: پایبندی به نماز جماعت
محافظت نماز جماعت، انسان را از شر شیطان در امان نگه می‌دارد، و با سستی در نماز جماعت، شیطان بر انسان غالب می‌شود. آنگاه انسان به انواع بیماری‌ها به ویژه جن‌زدگی و سحر، مبتلاء می‌گردد.
از ابو درداءس روایت است که از رسول اللهص شنیدم که فرمود: «‌مَا مِنْ ثَلَاثَةِ نَفَرٍ فِی قَرْیَةٍ وَلَا بَدْوٍ لَا تُقَامُ فِیهِمُ الصَّلَاةُ إِلَّا اسْتَحْوَذَ عَلَیْهِمُ الشَّیْطَانُ، فَعَلَیْکَ بِالْجَمَاعَةِ، فَإِنَّمَا یَأْکُلُ الذِّئْبُ مِنَ الْغَنَمِ الْقَاصِیَةَ».
ترجمه: «اگر سه نفر در روستائی باشند و در آنجا نماز جماعت اقامه نشود، شیطان بر آنان مسلط می‌شود. پس جماعت را لازم بگیر. زیرا گرگ، گوسفندی را می‌خورد که تنها باشد».


پناهگاه چهارم: قیام اللیل
اگر می‌خواهید از تأثیر سحر در امان بمانید باید بخشی از شب را با عبادت اللهﻷ، زنده نگه دارید. بر کسانی که از این نوع عبادات غافل‌اند، شیطان مسلط می‌شود.
از ابن مسعودس روایت است که گفت: [ذُکِرَ عِنْدَ النَّبِیِّص رَجُلٌ، فَقِیلَ: مَا زَالَ نَائِمًا حَتَّى أَصْبَحَ، مَا قَامَ إِلَى الصَّلاَةِ، فَقَالَ: «بَالَ الشَّیْطَانُ فِی أُذُنِهِ»].
ترجمه: در محضر پیامبر اکرمص از مردی نام برده شد، و گفتند: که شب تا صبح خوابیده و برای نماز تهجد بلند نشده است. آنحضرتص فرمود: «شیطان در گوشهایش ادرار کرده است».
وسعید بن منصور از ابن عمرب روایت می‌کند: «مَنْ أَصْبَحَ عَلَى غَیْرِ وِتْرٍ أَصْبَحَ عَلَى رَأْسِهِ جَرِیرٌ قَدْرَ سَبْعِینَ ذِرَاعًا». 
ترجمه: «هر که بدون خواندن وتر صبح کند بر سرش دامی به طول هفتاد ذراع قرار می‌گیرد».


پناهگاه پنجم: خواندن دعای توالت
زیرا شیطان در کمین است تا فرصت دخول در وجود انسان در این اینگونه مکان‌ها که جای و مسکن شیطان است، بیابد.
چنانکه یکبار جنی که بر شخصی مسلط شده بود، به من گفت: او بدون خواندن دعا، داخل دستشوئی رفت، ومن همانجا بر او مسلط شدم.
یکی دیگر از جن‌ها که بر انسانی مسلط شده بود گفت: شما سلاح‌های خوبی دارید ولی از آن‌ها استفاده نمی‌کنید. گفتم: منظورت چیست؟ گفت اذکار و اورادی که رسول اللهص به شما یاد داده است.
بلی، در احادیث صحیح وارد شده که رسول اللهص بوقت قضای حاجت این دعا را‌ می‌خواند: «‌‌بِسْمِ الله. اللَّهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِکَ مِنَ الخُبُثِ وَالخَبَائِثِ». «به نام خدا، بار الها! از شرّ جن‌های نر و ماده به تو پناه می‌برم». 


پناهگاه ششم:استعاذه هنگام دخول در نماز
از جبیر بن مطعمس روایت است که پیامبرص را در حال نماز دیده که گفته است: «اللَّهُ أَکْبَرُ کَبِیرًا، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ کَثِیرًا، وَالْحَمْدُ لِلَّهِ کَثِیرًا، وَسُبْحَانَ اللَّهِ بُکْرَةً وَأَصِیلًا، أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیْطَانِ مِنْ نَفْخِهِ وَنَفْثِهِ وَهَمْزِهِ»

 

پناهگاه هفتم:
بعد از اینکه برای اولین بار با همسرت خلوت نمودی دست راست خود را بر پیشانی او بگذار و این دعا را بخوان: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ خَیْرَهَا وَخَیْرَ مَا جَبَلْتَهَا عَلَیْهِ، وَأَعُوذُ بِکَ مِنْ شَرِّهَا وَمِنْ شَرِّ مَا جَبَلْتَهَا عَلَیْهِ».
«خدایا، از تو خیر این زن و خیر آن چیزی را که در او آفریده‌ای می‌خواهم و از شرش و شرّ آنچیزی که در ا و آفریده‌ای، پناه می‌خواهم».
و اگر خواستی این دعا را نیز بخوان: «اللَّهُمَّ بَارِکْ لِیْ فِیْهَا وَقِهَا شَرَّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ، وَسَاحِرٍ ‌إِذَا سَحَرَ، وَمَاکِرٍ إِذَا مَکَرَ».
ترجمه: «بار الها! او را برای من مبارک گردان و از شر حاسد و ساحر و مکار، نجاتش بده».

 

پناهگاه هشتم: شروع زندگی زناشوئی با نماز
 عبد‌الله بن مسعودس می‌فرماید: در اولین ملاقات پس از ازدواج، یا در شب زفاف، با همسرت دو رکعت نماز بخوان و بگو: بار الها! مرا برای او و او را برای من، مبارک بگردان و ما را یکجا کن اگر در جمع ما خیری است و جدا کن اگر در جدائی ما خیری است.


پناهگاه نهم:محافظت در وقت جماع
عَنِ ابْنِ عَبَّاسٍب، عَنِ النَّبِیِّص، قَالَ: «لَوْ أَنَّ أَحَدَکُمْ إِذَا أَتَى أَهْلَهُ قَالَ بِاسْمِ اللَّهِ، اللَّهُمَّ جَنِّبْنَا الشَّیْطَانَ وَجَنِّبِ الشَّیْطَانَ مَا رَزَقْتَنَا، فَقُضِیَ بَیْنَهُمَا وَلَدٌ لَمْ یَضُرَّهُ شَیْطَانٌ أَبَدًا»().
ترجمه: «از ابن عباسب روایت است که رسول خداص فرمود: «اگر یکی از شما بوقت هم خوابی با همسرش بگوید: بسم الله (یعنی به نام خدا، بار الها! ما را از شیطان و شیطان را از آنچه به ما می‌دهی دور کن) در آن صورت اگر بچه‌ای نصیب آن‌ها بشود، هیچگاه جن و شیطان به او آسیبی نمی‌رسانند».
یکبار جنّی که بعداً توبه کرد و مسلمان شد به من گفت: این مرد، چون به هنگام هم بستری با خانمش دعا نمی‌خواند، من با او شریک می‌شدم!.
سبحان الله! واقعاً ما چقدر گنجینه‌های بزرگی در اختیار داریم ولی از آن‌ها استفاده نمی‌کنیم


پناهگاه دهم:
قبل از خواب باید وضو گرفت و آیة الکرسی را خواند و مشغول ذکر و تسبیح شد تا خواب برود. چنانکه شیطان به ابوهریره گفت: هر که آیة الکرسی را بخواند و بخوابد، شیطان به او نزدیک نمی‌شود. رسول اللهص به ابوهریره، گفت: او راست گفته است اگر چه دروغگو است.


پناهگاه یازدهم:
آیات ذیل را هر روز بعد از نماز مغرب بخوان:
سورۀ بقره از آیۀ(1) تا آیۀ (5).
آیۀ الکرسی با دو آیۀ بعدی.
سه آیه از آخر سوره بقره.
با خواندن آیات فوق، در آن شبانه روز از جن‌ها وهمچنین از سحر در امان خواهی ماند.


پناهگاه دوازدهم:
بعد از نماز فجر این دعا را صد مرتبه بخوان: «لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ وَحْدَهُ لاَ شَرِیکَ لَهُ، لَهُ الْمُلْکُ وَلَهُ الْحَمْدُ وَهُوَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ».
از پیامبرص روایت شده است هر که این دعا را روزی صد بار بخواند: «کَانَتْ لَهُ عَدْلَ عَشْرِ رِقَابٍ، وَکُتِبَ لَهُ مِائَةُ حَسَنَةٍ، وَمُحِیَتْ عَنْهُ مِائَةُ سَیِّئَةٍ، وَکَانَتْ لَهُ حِرْزًا مِنَ الشَّیْطَانِ، یَوْمَهُ ذَلِکَ حَتَّى یُمْسِیَ، وَلَمْ یَأْتِ أَحَدٌ بِأَفْضَلَ مِمَّا جَاءَ إِلَّا رَجُلٌ عَمِلَ أَکْثَرَ مِنْهُ».
ترجمه: «به او ثواب آزاد کردن ده غلام می‌رسد. و برایش صد نیکی، منظور و صد بدی معاف می‌شود. و آنروز از شیطان محفوظ می‌ماند. و هیچ کس عملی بالاتر از او نخواهد داشت مگر کسی که این ذکر را بیشتر خوانده باشد».


پناهگاه سیزدهم:
بوقت داخل شدن مسجد، این دعا را بخوان «أَعُوذُ بِاللَّهِ الْعَظِیمِ، وَبِوَجْهِهِ الْکَرِیمِ، وَسُلْطَانِهِ الْقَدِیمِ، مِنَ الشَّیْطَانِ الرَّجِیمِ».
از رسول اللهص روایت شده است که فرمود: «فَإِذَا قَالَ ذَلِکَ، قَالَ الشَّیْطَانُ: حُفِظَ مِنِّی سَائِرَ الْیَوْم». «وقتی که این را کسی بخواند، شیطان می‌گوید: این شخص تمام روز از دست من نجات کرد».


پناهگاه چهاردهم:
این دعا را، صبح و شام سه بار بخوان: 
«بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْءٌ، فِی الْأَرْضِ، وَلَا فِی السَّمَاءِ، وَهُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ».
«به نام الله، ذاتی که با نام وی در زمین و آسمان هیچ چیزی گزندی نمی‌رساند، و او شنوا و توانا است».


پناهگاه پانزدهم:
وقتی از منزلت بیرون می‌شوی، این دعا را بخوان: «بِسْمِ اللَّهِ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ، لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ». هر که این دعا را بخواند، به او گفته می‌شود: هدایت و حفاظت شدی و از شر شیطان نجات پیدا کردی. آنگاه شیطان با خود می‌گوید: چگونه بر کسی که هدایت و حفاظت شده است، مسلط خواهی گردید؟!».


پناهگاه شانزدهم:
بعد از نماز مغرب این دعا را بخوان «‌أَعُوذُ بِکَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ الَّتِی لَا یُجَاوِزُهُنَّ بَرٌّ وَلَا فَاجِرٌ،مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ وَبَرَأَ وَذَرَأَ، مِنْ شَرِّ مَا یَنْزِلُ مِنَ السَّمَاءِ، وَمِنْ شَرِّ مَا یَعْرُجُ فِیهَا، وَمِنْ شَرِّ مَا ذَرَأَ فِی الْأَرْضِ، وَمِنْ شَرِّ مَا یَخْرُجُ مِنْهَا، وَمِنْ فِتَنِ اللَّیْلِ وَالنَّهَارِ، وَمِنْ شَرِّ طَوَارِقِ اللَّیْلِ وَالنَّهَارِ إِلَّا طَارِقًا یَطْرُقُ بِخَیْرٍ یَا رَحْمَانُ».
ترجمه: «به کلمات کامل الله که هیچ نیک و بدی نمی‌تواند از آن تجاوز بکند، از شرّ مخلوقاتش و از شر بلاهائی که از آسمان فرو می‌آیند و آنچه بالا می‌روند و از شر موجودات زمین و آنچه از آن برون می‌آید و از شر فتنه‌های شب و روز واز شر حوادث شب و روز، پناه می‌برم، مگر حوادثی که خیری به همراه داشته باشد».


پناهگاه هفدهم:
هر روز این دعا را بخوان: «أعُوذُ بِکَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّاتِ مِنْ غَضَبِهِ وَعِقَابِهِ وَمِنْ شَرِّ عِبَادِهِ مِنْ هَمَزَاتِ الشَّیَاطِیْنَ وَأَنْ یَحْضُرُونَ».
«به وسیله کلمات کامل الهی پناه می‌طلبم از خشم و مجازاتش واز بدی بندگانش، و از وسواس شیطان‌ها و پناه می‌برم به الله از اینکه شیاطین نزد من بیایند».


پناهگاه هیجدهم:
این دعا را نیز هر روز و صبح و شام بخوان: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَعُوذُ بِوَجْهِکَ الْکَرِیمِ وَبِکَلِمَاتِک التَّامَّةِ مِنْ شَرِّ مَا أَنْتَ آخِذٌ بِنَاصِیَتِهِ، اللَّهُمَّ أَنْتَ تَکْشِفُ الْمَأْثَمَ وَالْمَغْرَمَ، اللَّهُمَّ لَا یُهْزَمُ جُنْدُکَ وَلاَ یُخْلَفُ وَعْدُکَ وَلا یَنْفَعُ ذَا الْجَدِّ مِنْکَ الْجَدُّ سُبْحَانَکَ وَبِحَمْدِکَ».
ترجمه: «بار الها! همانا من پناه می‌برم به ذات گرامی تو و به سخنان کامل تو، از شر هر چه که تو پیشانی آن را گرفته‌ای (یعنی: تمام مخلوقات). بار الها! تو گناه و ورشکستگی را دور می‌کنی، بار الها! همانا لشکر تو شکست داده نمی‌شود. و وعدۀ تو خلاف نمی‌گردد . پاک و منزه و قابل ستایش هستی».


پناهگاه نوزدهم:
این دعا را نیز هر روز صبح و شام بخوان: «أَعُوذُ بِوَجْهِ اللَّهِ الْعَظِیمِ، الَّذِی لَیْسَ شَیْءٌ أَعْظَمَ مِنْهُ، وَبِکَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ الَّتِی لَا یُجَاوِزُهُنَّ بَرٌّ وَلَا فَاجِرٌ، وَبِأَسْمَاءِ اللَّهِ الْحُسْنَى کُلِّهَا مَا عَلِمْتُ مِنْهَا وَمَا لَمْ أَعْلَمْ، مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ وَبَرَأَ وَذَرَأَ وَبَرأَ ومِنْ شَرِّ کُلِّ ذِیْ شَرٍّ لاَ أُطِیْقُ شَرَّهُ، وَمِنْ شَرِّ کُلِّ ذِیْ شَرٍّ أَنْتَ آخِذٌ بِنَاصِیَتِهِ، إِنَّ رَبِّیْ عَلَى صِرَاطٍ مُسْتَقِیْمٍ».
ترجمه: «به ذات بزرگی که چیزی بزرگتر از او نیست و کلمات کاملش که هیچ نیک و بدی نمی‌تواند از آن تجاوز بکند و به تمام نام‌های نیک الله آن‌هائی که می‌دانم و آن‌هایی که نمی‌دانم، از بدی آنچه خلق کرده و آفرید و بوجود آورده است و از بدی هر بد کاری که توانائی دفع آن در من نیست و از بدی هر صاحب شری که موی پیشانی او بدست تو (خدا) است به اللهأ پناه می‌برم. یقیناً پروردگار من صاحب صراط مستقیم است».

 

پناهگاه بیستم:
این دعا را نیز هر روز صبح و شام بخوان «تَحَصَّنْتُ بِاللهِ الَّذِیْ لاَ إِلَهَ إلاَّ هُوَ، إِلَهِیْ وَإِلَهَ کُلِّ شَیْءٍ، وَاعْتَصَمْتُ بِرَبِّ کُلِّ شَیْءٍ، و تَوَکَّلْتُ عَلَى الحَیِّ الَّذِیْ لاَ یَمُوتُ وَاسْتَدْفَعْتُ الشَرَّ بِلاَ حَولَ وَلاَ قُوَّةَ إلاَّ بِاللهِ، حَسْبِیَ اللهُ وَنِعْمَ الوَکِیْلُ، حَسْبی الرَّبُ مِنَ الْعِبَادِ، حسبی الخالقُ مِن المَخلوق، وحَسبی الرزَّاقُ مِن المَرزوقِ، حَسبی الَّذی بِیده مَلَکوتُ کُلِّ شِیء وهو یُجیر ولا یُجارُ عَلیه، حَسبی اللهُ لاَ إلَهَ إلاَّ هُوَ، عَلَیْهِ تَوکَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ العَرْشِ الْعَظَیْمِ».
ترجمه: «به دژ محکم نام الله، پناه گرفتم که هیچ معبودی بحق، جز او وجود ندارد.او معبود من و معبود هر چیز است و چنگ زدم به پروردگارم، و پرودگار هر چیز، تو کل کردم بر ذات زنده‌ای که نمی‌میرد، و شر را از خود دور کردم به کلمه «لاَ حَولَ ولا قُوَّةَ إلاَّ باللهِ حَسْبِیَ اللهُ ونِعْمَ الوَکِیْلُ».
ترجمه: پروردگارم مرا از بندگانش و خالقم، مرا از مخلوقاتش و رازقم، مرا از کسانی که به آن‌ها روزی می‌دهد، کفایت خواهد کرد. کسی که ملکوت همه چیز در دست او است و او پناه می‌دهد و کسی دیگر از مؤاخذه او پناه نمی‌دهد، مرا بسنده می‌کند. بر او توکل نمودم که او صاحب عرش بزرگ است». 
دعاهائی که ارائه گردید، دژهای محکمی هستند که انسان را از سحر و جن زدگی حفاظت می‌نمایند به شرطی که اخلاص و اعتقاد باشد.
نمونه عملی ابطال سحر بستن
بنده با موارد زیادی برخورد نموده‌ام که در اینجا فقط به بیان یک مورد از آن‌ها اکتفا می‌کنیم.
مرد جوانی نزد من آمد و اظهار داشت که یک هفته پیش ازدواج کرده است ولی نتوانسته با همسرش همبستری بکند. ضمنا گفت: نزد ساحران و منجمان جهت علاج رفته است. بنده به ایشان گفتم: توبه بکند و ساحران را تکذیب نماید. که خوشبختانه خود او قبل از اینکه من بگویم، به این نتیجه رسیده بود. آنگاه آیات ابطال سحر رابه او خواندم. سپس از او خواستم که هفت برگ سدر بیاورد که، برایش مقدور نبود. آنگاه بنده، هفت برگ کافور را در ظرفی کوبیدم و گذاشتم، سپس آیة الکرسی و معوذات را خواندم و به او گفتم: از آن آب، مقداری بنوشد و با بقیه غسل نماید. او چنین کرد و بحمدالله فورا مشکلش حل شد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد