معجزه قران و ادعیه

این وبلاگ نسخه دوم وبلاگ معجزه قران و ادعیه هست

معجزه قران و ادعیه

این وبلاگ نسخه دوم وبلاگ معجزه قران و ادعیه هست

جهت اداى دین و قرض

 

*** در خواب دیده شده است که حضرت رضا علیه السلام فرمودند: جهت اداى دین 442 مرتبه بگو: لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظلمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجى المومنین

*** دعا جهت توسعه رزق از امام جواد علیه السلام جهت وسعت رزق مکرر گفته شود: یا من یکفى من کل شى ء و لا یکفى منه شى ء اکفنى ما اهمنى

*** جهت گشایش رزق از امام زمان علیه السلام ملا محمد صادقى عراقى در نهایت سختى و پریشانى و بدحالى بود. به هیچ وجه براى او گشایش نمى شد تا آن شبى در عالم خواب خدمت حضرت حجة علیه السلام رسید و عرض حال خود بگفت . حضرت حجة علیه السلام فرمود: به نزد سید محمد سلطان آبادى برو و به دستورالعمل آن عمل کن :
اول : آن که بعد از فجر صبح دست بر سینه گذارد و هفتاد مرتبه بگوید: (یا فتاح )
دوم : آن که مواظبت کن به خواندن : لا حول و لا قوه الا باللّه توکلت على الحى الذى لا یموت و الحمدللّه الذى لم یتخذ صاحبه و لا ولدا و لم یکن له شریک فى الملک و لم یکن له ولى من الذل و کبره تکبیرا.
سوم : آن که بعد از هر نماز صبح بخواند این جملات را: بسم اللّه صلى اللّه على محمد و آل محمد و افوض امرى الى اللّه ان اللّه بصیر بالعباد قوقاه اللّه سیات ما مکروا الا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجى المومنین حسبنا اللّه و نعم الوکیل و انقلبوا بنعمه من اللّه و فضل لم یمسسهم سوء ماشاء اللّه لا ماشاء لا حول و لا قوه الا باللّه ماشاء لا حول و لا قوه الا باللّه ماشاء اللّه لا ماشاء الناس ماشاء اللّه ا یره الناس حسبى الرب من المربوبین حسبى الخالق من المخلوقین حسبى الرازق من المرزوقین حسبى اللّه رب العالمین حسبى من هو حسبى حسبى من لم یزل حسبى حسبى من کان منذ کنت حسبى حسبى اللّه لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم و الحمدللّه رب العالمین .

 توسل به جواد الائمه علیه السلام : جهت زیاد شدن روزى این دعا را روزى چهارده مرتبه تا 9 روز بخواند: اللهم انى اسئلک بحق ولیک محمد بن على علیه السلام الا جدت به على من فضلک و تفضلت به على من وسعک و وسعت على رزقک و اغنیتنى عمن سواک و جعلت حاجتى الیک و قضاها علیک انک لما تشاء قدیر.

*** جهت زیاد شدن رزق هر روز هزار و یک بار این آیه خوانده شود بسیار فایده دارد: اللّه لطیف بعباده یرزق من یشاء و هو القوى العزیز.

*** به تجربه رسیده آن که در هر روز بخواند آیه مبارکه و من یتق الله تا آخر آیه ۳ سوره طلاق را سه مرتبه بعد از نمازهای واجب یا سه مرتبه صلوات در اول آن و سه مرتبه صلوات در آخر آن بخواند موجب وسعت رزق خواهد بود.  وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرا.

*** برای وسعت رزق هر روز بعد از نماز صبح این ایه را 110 مرتبه بخوانید (اِن الله هو الرزاق ذوالقوة المتین)

*** بعد از نماز صبح به نیت وسعت رزق ،دستها را به آسمان بلند کرده و 10مرتبه آیه شریف ذیل را تلاوت نماید: (اللَّـهُمَّ رَبَّنَا أَنزِلْ عَلَیْنَا مَائِدَةً مِّنَ السَّمَاءِ تَکُونُ لَنَا عِیدًا لِّأَوَّلِنَا وَآخِرِنَا وَآیَةً مِّنکَ وَارْزُقْنَا وَأَنتَ خَیْرُ الرَّازِقِینَ)

برای وسعت رزق و گشایش در امور  مدت چهل روز بعد از نماز صبح و هر روز پنجاه مرتبه بدون تکلم و رو به قبله و با وضو این ذکر را بخواند . و در روزاول دو رکعت نماز حاجت بخواند و صد مرتبه صلوات بفرستد و حاجت را قصد کند . و اگر در اول شروع ماه زاید النور باشد بهتر و اکمل است . و آن ختم بخشی از آیه شریفه ۱۱۴ سوره مائده است : رَبَّنَا أَنزِلْ عَلَیْنَا مَآئِدَةً مِّنَ السَّمَاءِ تَکُونُ لَنَا عِیدًا لِّأَوَّلِنَا وَآخِرِنَا وَآیَةً مِّنکَ وَارْزُقْنَا وَأَنتَ خَیْرُ الرَّازِقِینَ

آیه ادای قرض
دعا جهت اداى دین و قرض هر روز 41 مرتبه یا 41 روز بعد از نماز صبح خوانده شود که فوق العاده موثر و مجرب است . مَّن ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللَّـهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لَهُ
برای افزایش رزق
هرگاه در ساعت اول روز 308 مرتبه بگوید (یا رزاق) روزی او وسیع می گردد.جهت تنگی روزی و رفع فقر 40 روز روزی یک مرتبه سوره مبارکه مزمل را بخواند.بعد از نماز صبح به جهت زیادی نعمت باید به عدد ابجد 211 مرتبه بگوید(یامنعم)

اذکارتوسعه رزق
1) برای برخوردار شدن از بخششهای خاص خدا و ریشه کن شدن کلی فقر در هر شبانه روز 100 مرتبه ذکر (یا وهّاب) خوانده شود.
2) برای برخوردار شدن از عطایا و عنایات خاصه خداوند در هر زمان که حال خوشی پیدا شود خدا را این گونه خطاب نماید: یا واهِبَ العَطایا أعطِنی
3) هر که بعد از نماز ظهرسر به سجده نهد و 70 نوبت بگوید این اسم مبارک (یا وهّاب) را از خلق مستغنی گردد و این اسمی است که به غایت پر خاصیت و سریع الاجابه.
4) اگر کسی این را ورد سازد و هر روز 1035 بار بخواند (یا وهّاب یا ذاالطّول) روزی بر وری فراخ گردد. و اگر مداومت کند از جائی که گمان ندارد روزی او برسد.
5) به جهت وسعت رزق در شبانه روز 55 مرتبه ذکر (یا مقیت) خوانده شود (مداومت بر این اسم مبارک برای توسعه رزق لازم است.)
6) برای برکت پیدا کردن مال، کار و کسب، وقت روزی 37 مرتبه ذکر (یا اوّل) خوانده شود. (تعداد وسیط این اسم 10 مرتبه و صغیر آن 1 مرتبه می‌باشد.)
7) جهت ادای قرضی که توانایی بازپرداخت آن نیست قبل از اذان صبح 108 مرتبه ذکر(یاحق) خوانده شود.
8) هر که هیچ نداشته باشد از اسباب معیشت و درویش حال بود یا دور افتاده باشد از دیار و دوستان یا غایبی دارد و یا دختری بخت بسته باشد یا بیماری که از علاج عاجز باشد یا مرادی دارد که تدبیر آن دشوار است یا مهمی که کفایت نمی‌شود این جمله که گفته شد و می‌خواهد که ساخته گردد تدبیر آن است که غسل کند یا وضوی کامل بسازد و دو رکعت نماز با خشوع و خضوع کند چون سلام باز دهد همچنان بر روی سجاده با قلب سلیم متوجه قبله 100 نوبت بگوید (یا لطیف) به آن نیت حاجات و مرادات حاصل گردد. که تصور آن را نمی‌شود کرد.
9) هر که چهار طرف خانه خود در هر رکنی 100 بار بگوید این اسم را (یارزاق) فقر و درویشی را راه در آن خانه نباشد.
10) هر که40روز هر روز چهار عدد تکسیر نام مقدس (یا رزاق) را بخواند خداوند تعالی او را چندان دنیایی کرامت کند که صفت نتواند کردن

دعای ادای قرض
یا ذَالْجَلالِ وَ الاِْکْرامِ بِحُرْمَةِ وَجْهِکَ الْکَریمِ اِقْضِ عَنّى دَیْنى .

جهت توانگر شدن
گویند جهت توانگرى چهل شب هر شب این دعا را بخواند موثر خواهد بود. بِسم الله الرّحْمنِ الرّحیم اَللّهُمَّ یا غَنِیُّ یا حَمیدُ یا رَحیمُ یا وَدُودُ یا مُبْدِءُ یا مُعیدُ اَغْنِنی بِحَلالِکَ عَنْ حَرامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِواکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَوسعت رزق
پیامبر اکرم‌می‌فرماید:هر کس سوره لیل را بخواند خداوند آن قدر به او عطا می‌کند تا راضی شود . او را به سختی نمی اندازد و برایش آسان می‌گیرد

ادای دِین و قرض
هر کس قرض و دین دارد دو رکعت نماز به هر سوره ای که بخواهد بخواند و پس از نماز و آیه شریفه ی ۲۵ و۲۶ سوره ی آل عمران رابخواند و سپس بگوید : یَا رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا تُعْطِی‏ مِنْهُمَا مَنْ‏ تَشَاءُ وَ تَمْنَعُ مِنْهُمَا مَنْ تَشَاءُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ اقْضِ عَنِّی دَیْنِی.

دعای رفع فقر
براى رفع فقر و جلب وسعت و باز شدن در بهشت هر روز 100مرتبه بگوید: لا اله الا اللّه الملک الحق المبین

 

ختم سوره توحید

 

ختم سوره توحید

  • ۱. نماز ختم سوره توحید

ختم زیر از پیامبر (ص) توصیه شده است.

در روز پنج شنبه ۴ رکعت نماز به صورت دو نماز دورکعتی به شکل زیر بخوانید:

  • رکعت اول: بعد از حمد ۱۱ بار سوره توحید
  • رکعت دوم: بعد از حمد ۲۱ بار سوره توحید
  • رکعت اول از دو رکعت دوم: بعد از حمد ۲۱ بار سوره توحید
  • رکعت دوم از دو رکعت دوم: بعد از حمد ۴۱ بار سوره توحید

پس از سلام نماز ۵۱ بار سوره توحید را بخوانید. ۵۱ بار صلوات بفرستید. به سجده بروید و ۱۰۰ مرتبه ذکر «یا الله یا الله» را بگویید و حاجت خودتان را طلب کنید.

 

پیامبر (ص) فرمود: کسی که این نماز را بخواند و از خدا بخواهد که کوه‌ها از هم پاشیده شود چنین خواهد شد یا این که از خدا طلب باران کند باریده واهد شد و این که حجابی بین او و پروردگارش نخواهد بود و خداوند بر کسی که این نماز را بخواند و حاجتی نخواهد غضب خواهد کرد.

  • ۲. ختم ذکر سوره توحید

در شب جمعه ۴۱ هزار بار ذکر «الله صمد» را بگویید.

  • ۳. ختم سوره توحید برای وسعت روزی

در ۳ شب جمعه هر شب ۲ رکعت نماز بخوانید و در هر رکعت ۱۰ بار سوره حمد و ۱۱ بار سوره توحید را تکرار کنید و بعد از سلام نماز ۱۰۰ بار صلوات بفرستید.

 

دعا برای قبولی توبه




از امام محمد باقر علیه السلام منقول است که کلماتى که آدم به آنها تکلم کرد و توبه اش قبول شد این کلمات بود:

 اَللَّهُمَّ لَا اله أَنْتَ سُبْحَانَکَ وَ بِحَمْدِکَ أِنَّى عَمِلْتُ سُوءاً وَ ظَلَمْتُ نَفْسِى فَاغفِرلى أِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحِیمُ لَا اله الَّا أَنْتَ سُبْحَانَکَ وَ بِحَمْدِکَ أِنَّى ظَلَمْتُ نَفْسِى فَاغفِرلى أِنَّکَ أَنْتَ خَیْرُ الْغافِرِینَ . 

 

  هر چه از خدا طلبد عطا کرده شود

مروی است که خداوند تعالی حضرت یوسف علیه السلام را که به حضرت یعقوب علیه السلام رسانید
این دعا را خواند هر که بخواند هر چه از خدا طلبد عطا کرده شود :


بسم الله الرحمن الرحیم
یا مَن خَلَقَ الخَلَقَ بِغیرِ مِثال و یا مَن بَسَطَ الَارضِ بِغیرِ اَعوان و یا مَن دَبَّرَ الاُمورُ بَغیرِ وَزیر و یا مَن یَرزُقُ الخَلقِ بَغیرِ مُشیر و یا مَن یُخَرَِّبُ الدُنیا بَغیرِ اَشیاء

 

گرفتن حاجت طی سه جمعه


در کتاب منتخب مصباح روایت شده از معصومین علیه السلام هر کس بخواند این دعا را در هر جمعه هفتاد مرتبه پس بدرستى که نمى گذرد سه جمعه مگر آن که حق تعالى او را بى نیاز مى گرداند از هر کس به فضل خود ان شاء اللّه .

بسم اللّه الرحمن الرحیم
 یا مُفِیدٍ یَا غَفُورُ یَا وَدُودُ اغننى بِحَلَالِکَ عَنْ حَرَامِکَ وَ بِطَاعَتِکَ عَنْ مَعْصِیَتِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِوَاکَ بِرَحْمَتِکَ یَا ارْحَمَ الرَّاحِمِینَ . 


گویند از حضرت امیرالمومنین علیه السلام منقول است هرگاه مشکلى مرا پیش آمد این کلمات بر سه پاره کاغذ مى نوشتم و در آب روان مى انداختم . آن مشکل حل مى شد و کلمات این است .

هُوَ الْحَافِظِ وَ الکافى وَحْدَهُ

 

هر کس حاجتى داشته باشد بعد از دو رکعت نماز هدیه به حضرت زهرا سلام اللّه علیه در قنوت بخواند.

 اللَّهُمَّ بِفاطمَةَ وَ أَبِیهَا وَ بفاطمه وَ بَعْلِهَا وَ بفاطمه وَ بَنِیهَا بفاطمه وَ السِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ عَلَیْهَا اِقْضِ حاجَتى وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ . 

 

دعا با اسماءالله

 

دعابا اسماءالله


الله: اسم ذات پروردگار

الرحمن:بسیار رحم کننده

الرحیم: مهربان بزرگ

المَلک:پادشاه حقیقی

القدوس:ذات پاک از هر عیب و زشتی

السلام: ذات بی عیب

المومن: بخشنده امن و ایمان

المهیمِن: نگهبان

العزیز: بر همه غالب

الجبار: از همه زبردست تر

المتکبر: صاحب عظمت و بزرگی

الخالق: آفریننده الباری

البارئ: آفریدگار مطلق

المصور: دهنده جان و سازنده صورت

الغفار: آمرزنده

القهار: بر همه غالب

الوهاب:از همه عطا کننده تر

الرزاق: روزی دهنده همه

الفتاح:داور،بسیارگشاینده

العلیم:دارای علم وسیع

القابض‌: کم کننده رزق

الباسط: توسعه دهنده رزق

الخافض: پَست کننده

الرافع: بلند کننده

المعز: عزت دهنده

المذل: ذلیل کننده

السمیع: شنونده هر چیز

البصیر: بیننده هر چیز

الحَکَم: حاکم مطلق

العدل: عادل

الطیف: با لطف وکرم

الخبیر: آگاه و با خبر

الحلیم: بسیار بردبار

العظیم: بسیار بزرگ

الغفور: بسیار آمرزنده

الشکور:قدردان

العلی: بسیار برتر و بلند تر

الکبیر: بسیار بزرگ

الحفیظ: نگهبان همه

المقیت: توانایی و قوت دهنده

الحسیب: کافی برای همه

الجلیل: عامل مرتبت

الکریم: با کرم و احسان

الرقیب: کاملا نگهبان

المجیب:قبول کننده دعا ونماز،اجابت کننده

الواسِع:

صاحب وسعت و گنجایش

الحکیم: دانای حقیقت هر چیز

الودود: بسیار دوست دارند

المجید: بسیار بزرگ

الباعِث: زنده کننده مردگان

الشهید: حاضر وناظر

الحق: برحق

الوکیل‌: کار ساز بزرگ

القوی: توانا و نیرومند

المتین: صاحب قوت شدید

الولی:حمایت کننده و دوست

الحمید‌: سزاوار ستایش

المُحصِی: در دائره شمار آورنده

المُبدِی: از ابتدا آفریننده

المعید: دوباره برگرداننده و آفریننده

المحی:زننده کننده

المُمِیت: موت دهنده

الحی:دائما زنده

القیوم: قائم کننده و نگاه دارنده همه

الواجد: یابنده هر چیز

الماجِد: صاحب عزت و بزرگی

الواحدالاحد:یک و یکتا

الصمد: بی نیاز

القادر: توانا و با قدرت

المقتدر: صاحب قدرت کامله

المُقَََدم: مقدم و پیش کننده

الموخر: عقب و پس راننده

الاول: اوّلی

الاخر: از همه آخر

الظاهر: آشکار

الباطن: پنهان

الوَالی: متصرف با اقتدار

المُتَعَالِی: از همه بلند تر و برتر

البر: دارای اعمال نیک و اخلاق نیک

التّوَاب: بسیار زود توبه قبول کننده

المنتقم: توانا بر انتقام

العفُوُ: بسیار عفو کننده

الروف: مشفق و مهربان

مالکَ المُلک:مالک کلیه کائنات

ذوالجلال و الاِکرام: صاحب جلال و کرم

المقسط: عادل و با انصاف

الجامع:جمع کننده اشیاء متفرقه

الغنی: بی نیاز المُغنِی: بی نیاز کننده

المانع: باز دارنده قدرت و صاحب قدرت

الضار:توانا بر زیان رساندن

النافع: نفع رساننده

النور: نور تمام

الهادی: راهنما راه درست

البدیع:آفریننده بدون طرح قبلی

الباقی: همیشه باقی

الوارِث:بعد از همه باقی و موجود

الرشید: راستی و نیکی پسند

الصبور: صاحب تحمل و برداشت

 

بهترین حاجت چیست

 

 

بهترین حاجت چیست و بهترین راه رسیدن به حاجات چیست و بهترین روش و یا ذکر رسیدن به نذر چیست؟ در پاسخ به مطالب ذیل توجه کنید

حاجت های افراد متناسب با شرایط و اولویت ها و نوع نگرش و سلایق آنها متفاوت است

برای فرد مومن شیعه بهترین حاجت ایمان کامل و مستقر و تعجیل در ظهور حضرت حجت (عج) و حسن عاقبت است .

برای رسیدن به حوایج در درجه اول انسان باید تمام امکانات خود اعم از امکانات عقلانی و مشاوره ای و مادی خود را بسیج نماید و با برنامه ریزی و تلاش پی گیر برای رسیدن به خواسته ها و نیاز ها تلاش کند و در کنار این تلاشها از نیروهای فراطبیعی نیز استمداد نماید و به خداوند توکل کند. مثلا برای فروش خانه ابتدا باید به بنگاهای خرید وفروش املاک رجوع کنید ویا از طریق آگهی تبلیغاتی در روزنامه ها ومراکز تبلیغاتی و...اعلام فروش نمایید . به موازات این کارها از راههای دینی برای رسیدن به حاجت خود کمک بگیرید


دعاو درخواست از خدا

خدای متعال در قرآن کریم می فرماید: ادعونی استجب لکم. البته دعاهایى که مشتمل بر اسماى الهى باشند مانند دعاى مشلول و دعاهاى صحیفه سجادیه بسیار مناسب هستند.خواندن زیارت عاشورا در 40 روز، خواندن دعای توسل در 40 هفته همراه با نماز امام زمان(عج) در شب های چهارشنبه و هم چنین خواندن 114 مرتبه دعای اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بفضلک عمن سواک در یک مکان مقدس مانند مساجد یا زیارتگاه ها، بسیار تجربه شده. البته گفتنی است؛ اینکه توقع داشته باشیم دعایی باشد که سریعا به اجابت برسد و خواسته های ما را برآورد، شاید منطقی نباشد, زیرا تحقق هر امری تابع شرایط خود است. البته در عین حال هیچ دعایی خالی از نوعی اجابت فوری نیست، زیرا دعا نوعی عبادت و پرستش است و درهر عبادتی که با قصد قربت انجام می شود ؛ یعنی عبادت کننده تصمیم دارد به خدای خود نزدیک شود و به کمالات ذات اقدس اله آراسته گردد، خالی از اثر قربی نیست

 

کوتاه ترین و جامع ترین دعا

الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

این یکی از دعاهای کوتاه و مختصر ولی در عین حال جامع حضرت امیر المومنین علی است

 

توسل به معصومین(ع)

وسیله قرار دادن معصومین هم یکی از راه های رسیدن به حوایج است. خدای متعال در این زمینه هم می فرماید: و ابتغوا الیه الوسیله. به سوی خدا از وسیله استفاده کنید و امامان معصوم(ع) وسایل الی الله هستند

 

ختم قرآن

در روایت وارد است که هر کس یک ختم قرآن کند یک دعای مستجاب دارد

 


تقوا و ترک گناه

این روش هم یکی ازراه هایی است که قرآن کریم به آن اشاره کرده است.و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب. از این آیه استفاده می شود که تقوا باعث خروج از مشکلات و گرفتاری ها است

 

توصیه آیت الله کشمیری

آیت الله سید عبدالکریم کشمیری فرمودند : از چیزهایی که برای برآمدن حاجت دنیایی و آخرتی، اجازه نمی خواهد و آثار هم دارد، استاد در موارد مختلف به افراد می فرمودند سه چیز است:

اول: ذکر استغفار، استغرالله ربی و اتوب الیه.

دوم: ذکر صلوات: اللهم صلی علی محمد و آل محمد.

سوم: صدقه دادن

 

نماز حاجت

نماز های حاجت فراوان است و نوعا از زبان معصومین بیان شده است و شاید تنوع آنها به لحاظ نوع تاثیر آنها و تنوع حالات و روحیات و کم و زیادی فرصت و فراغت در افراد مختلف و تفاوت سلیقه و ذائقه معنوی آنها باشد . آن چه در این میان مهم است اصل ارتباط با خداوند و تضرع و خضوع در برابر عظمت او است . البته شکل و قالب و نحوه این ارتباط را هم باید ازآشنایان با حق و طریق بندگی یعنی معصومین آموخت و فرا گرفت زیرا شکل ظاهری و قالب عبادت نیز در قرب به حق و برآورده شدن حاجات تاثیر و دخالت ویژه ای داردو باید آن را از اهل آن گرفت و به کار بست . از جمله این راه ها و عبادات ، نماز جعفر طیّار است که کیفیت آن در مفاتیح الجنان مذکور است. شما چهار جمعه این نماز را بخوانید و در پایان هر مرتبه حاجات خود را ازخداوند طلب کنید.از دعوات راوندى نقل است که حضرت امام زین العابدین علیه السلام گذشتند به مردى که بر در خانه مردى نشسته بود فرمود با وى که براى چه بر در منزل این ستمکار جَبّار نشسته اى گفت به جهت محنت و سختى که مرا عارض شده فرمود برخیز تا من تو را راهنمائى کنم به درى که بهتر از در او است و بسوى ربّى که بهتر است براى تو از او پس گرفت دست او را و آورد او را تا به مسجد پیغمبر صلى الله علیه و آله و فرمود که رو به قبله کن و دو رکعت نماز کن بدرگاه خدا پس ثناگو خدا را و صلوات بفرست بر رسول خدا صلى الله علیه و آله و بخوان آخر سوره حَشْر و شش آیه اوّل سوره حدید و دو آیه که در آل عمران است پس سؤ ال کن حاجت خود را از خدا که خدا عطا مى فرماید تو را جناب راوندى فرموده شاید دو آیه آیه قُلِ اللّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ باشد یعنى تا بِغَیْرِ حِسابٍ علامه مجلسى (ره ) فرموده شاید آیه قُلِ اللّهُمَّ باشد با آیه شَهِدَاللَّه و بدانکه روایت شده از امیرالمؤ منین علیه السلام که فرمود هرگاه یکى از شما اراده حاجتى کند پس صبح پنجشنبه در طَلَب آن بیرون رود و بخواند در وقتى که از منزل بیرون مى رود آخر سوره آل عمران و آیة الکرسى و اِنّا اَنْزَلْناهُ فى لَیْلَةِ الْقَدْرِ و سوره حمد زیرا که در اینها است حوائج دنیا و آخرت .

 

نماز در مُهمّات

چهار رکعت )دوتا 2 رکعت)مى گذارى و قنوت و ارکان آن را نیکو بجا مى آورى و مى خوانى در رکعت اوّل حمد یکمرتبه و حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ هفت مرتبه و در رکعت دوّم حمد یک مرتبه و آیه ماشآءَاللَّهُ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ اِنْ تَرَنِ اَنَا اَقَلَّ مِنْکَ مالاً وَ وَلَداً هفت مرتبه و در رکعت سوم حمد یک مرتبه و لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّى کُنْتُ مِنَ الظّالِمینَ هفت مرتبه و در چهارم حمد یک مرتبه وَ اُفَوِّضُ اَمْرى اِلَى اللَّهِ اِنَّ اللَّهَ بَصیرٌ بِالْعِبادِ هفت مرتبه پس حاجت بخواه

 

ذکر

در این خصوص ذکر یونسیه توصیه شده است. توجه به مضمون ذکر یونسیه است: لا اله الاّ انت سبحانک انّى کنت من الظالمین چرا که بعد از این ذکربود که خداوند فرمود: فاستجبنا له و نجیّناة من الغم.... دو مطلب قابل دقت و توجه در این ذکر هست یکى حسن ظن به خداوند و دوم اعتقاد و اعتراف به بدى‏ها و نواقص خود انسان. ما باید با تمام وجود باور کنیم که خداوند غنى،بى‏نیاز، کریم، جواد، مهربان و توانا است. پس از طرف او هیچ مانعى جهت برآوردن حاجات نیازمندان درگاهش وجود ندارد و در مقابل این ما هستیم که سراپا نقص و کاستى هستیم و خود را طلب‏کار خداوند مى‏دانیم؛ در حالى که طلبى از او نداریم و هر آنچه را هم که داریم از سر لطف و رحمت او است. پس همراه با خوشبینى به خداوند و توجه به کاستى‏هاى خویش و بدون حالت طلب‏کارانه، دست تضرّع به درگاه آن تواناى کریم بلند کنید و از اصرار خسته نشوید. ان‏شاءاللّه‏ حاجات شرعى خود را خواهید گرفت

 

ختم صلوات

ما ختم صلوات (نذر چهارده هزار صلوات هدیه به ارواح طیبه ائمه (ع )) را توصیه می نماییم. البته زمان‏ها و مکان‏ها نیز در این قضیه مؤثرند؛ مثلاً حرم معصومین(ع) و امامزادگان و نیز شب‏هاى قدر و جمعه وروز عرفه از مکان‏ها و زمان‏هایى هستند که در استجابت دعا تأثیر فراوانى دارند. بر اساس روایتی که در کافی نقل شده است امام صادق علیه السلام میفرماید کسیکه نیکو وضو بگیرد ودورکعت نماز بخواند ورکوع وسجودش را به تمام و کمال انجام دهد آنگاه بنشیند ودرود بفرستد بر محمد وآل محمد علیهم السلام وآنگاه حاجت خود را حاجت خود را از مظان استجابت در خواست نموده وکسی که خیری را از مظانش بخواهد نا امید نمیشود . ودر روایت دیگری از امام باقر علیه السلام همین مضمون امده وبعد از سلام نماز این دعا وارد شده : اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِأَنَّکَ مَلِکٌ وَ أَنَّکَ عَلَى کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ مُقْتَدِرٌ وَ بِأَنَّکَ مَا تَشَاءُ مِنْ أَمْرٍ یَکُونُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَتَوَجَّهُ إِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّدٍ نَبِیِّ الرَّحْمَةِ یَا مُحَمَّدُ یَا رَسُولَ اللَّهِ إِنِّی أَتَوَجَّهُ بِکَ إِلَى اللَّهِ رَبِّکَ وَ رَبِّی لِیُنْجِحَ لِی طَلِبَتِی اللَّهُمَّ بِنَبِیِّکَ أَنْجِحْ لِی طَلِبَتِی بِمُحَمَّدٍ ثُمَّ سَلْ حَاجَتَک

 

ختم آیت الکرسی

از جمله فتوحات مجربه ختم آیت الکرسی است.که آنرابه عدد حروف آیت الکرسی که 290 است بخوانند تا درهای فتوحات باز شود ودروازه سعادت گشوده شود .همین طور ختم آیت الکرسی , به عدد اسم علی , یعنی 110 مرتبه در زیر آسمان نیز چنین خاصیتی دارد

 

ذکر یا ذالجلال و االاکرام

هر که 21مرتبه(یا ذالجلال و الاکرام)را بگوید و حاجت بخواهد روا شود. انشاءالله

نذر

یکی ازروشهایی که حتی خود ائمه معصومین نیز از آن استفاده می کردند نذر است. داستان نذر کردن خمسه طیبه در قرآن کریم آمده است. هنگامی که یکی از فرزندان حضرت زهرا ظاهرا بیمار بود، آنها سه روز نذرکردند برای سلامتی او روزه بگیرند تا ایشان شفا پیدا کند

 

قضای حوائج

برای قضای حوائج مشروعه و ادای دین روز جمعه غسل کند و پیش از ظهر بلکه قبل از طلوع خورشید دو رکعت نماز بخواند مانند نماز صبح و بعد از نماز ۱۰۴۷ بگوید : ماشاءَ الله لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیم‏ و ثواب آن را به روح مقدس امام جواد علیه السلام هدیه نماید مقضی المراد گردد ان شاء الله

 

شرایط دعا کردن 2

     

 

حسن ظن و یقین به اجابت دعا

در این موضوع روایات زیادی وارد شده است : رسول اکرم صلی الله علیه وآله فرمود: "خدارا بخوانید در حالیکه شما یقین و اطمینان به اجابت دعایتان داشته باشید." در روایتی دیگر از امام صادق علیه السلام نقل شده فرمود: "هنگامیکه دعا کردی ، باور کن حاجت ومطلوب تو مهیا واماده است ." بنابراین حسن ظن به فضل و کرم خداوند ورجای واثق به رحمت واسعه الهی در برآوردن حاجت و استجابت دعا از مهمترین و قوی ترین عوامل است

نماز حاجت پیش از دعا

یکی از مناسب ترین اوقات دعا پس از خواندن نماز میباشد و حداقل دو رکعت نماز قبل از دعا از آداب و مقدمات پذیرش آن بوده و از جانب ائمه معصومین علیه السلام سفارش زیادی به دعا بعد از نماز شده است. امام صادق علیه السلام در حدیثی فرمودند : مردی داخل مسجد شد ،آنگاه دو رکعت نماز خواند سپس از خدا مسئلت و درخواست نمود ، پس رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود: این بنده در دعا ودرخواست از پروردگارش عجله کرد( یعنی اداب دعا را بجا نیاورد) و مرد دیگری وارد مسجد شد ،دو رکعت نماز خواند وسپس حمد و ثنای خداوند ودرود و صلوات بر پیامبر وآلش فرستاد ،پس رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمود: سؤال کن ،حاجت تو جواب داده میشود.

شتابزدگی در دعا ترک شود

امام صادق علیه السلام فرمودند : هنگامیکه بنده ای دعا کند ،خداوند در کار حاجت اوست مادامی که آن بنده شتاب نکند

ختم دعا به قول ما شاءالله لاقوة الا بالله

امام صادق علیه السلام فرمود: ما من رجل دعا فختم دعاءه بقول ماشاء الله لاقوة الا بالله الا اجیب حاجته هیچکس دعایش را به قول ماشاء الله لا قوة الا بالله ختم نمی کند مگر اینکه حاجتش برآورده می شود

دعا را با ذکر ماشا الله ولا حول ولا قوه ال با الله العی العظیم ختم کند زیرا در ر وایت داریم امام علی علیه السلام فرمودند هر کس دعا را به این ذکر ختم کند محال است دعایش مستجاب نشود

 

شرایط دعا کردن 1

 

شرایط دعا کردن

از شرایط دعا آن است که :هر گاه طالب منفعت است در وقت دعا کردن باطن دستها (کف دستها) را به آسمان بلند کند و هر گاه طالب دفع مضرت است پشت دستها را به آسمان بلند کند و هر گاه در وقت ابتهال و تضرع (زاری کردن,التماس کردن) است انگشتان را در حالت دعا به جانب راست و چپ حرکت دهد.و باطن(کف) انگشتان را به آسمان بلند کند.و هر گاه در حالت انقطاع(بریده شدن,گسستن) است,انگشت سبابه را بالا و پایین ببرد و باید در وقت دعا دستها را برابر صورت نگه دارد و بازوها را نیز بلند کند و باید قبل ار دعا و ثنا خدا را به این نحو بخواند

یا مَن هُوَ اَقرَبُ اِلَیَّ مِن حَبلِ الوَریدِ یافَعالاً لِما یُریدُ یا مَن یَحوُلُ بَینَ المَرءِ وَ قَلبِهِ یا مَن هُوَ بِالمَنظَرِ الاَعلی وَبِالْاُفُقِ‏ الْمُبینِ یا مَنْ هُوَ الرَّحْمنُ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوى یا مَن لَیسَ کَمِثلِهِ شَیءٌ وَهُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ اَسْئَلُک اَنْ تُصَلِّىَ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ

پیش از دعا ۱۰ بار یا الله و ۱۰ بار یارباه و ۱۰ بار یا سیداه و 7 مرتبه یا ارحم الرحمین سپس صلوات بفرستد و شروع در دعا نماید و طلب حاجت خود نماید و بعد از ذکر حاجت خود بگوید (ما شا الله لا قوه الا با الله و صلی الله علی محمد و ال محمد)پس به سجده برود و در سجده هر کدام از(یا الله و یا رباه و یا سیداه) را ۳ بار بگوید و حاجت خود را ذکر کند و سر بردارد و این دعا را که از ادعیه قدسیه است بخواند که یا محمد هر که از امتان تو این دعا را در آخر ادعیه مناجات خود بخواند حوائج او رد نخواهد شد.و آن دعا این است. یا اَللّهُ الْمانِعُ قُدْرَتَهُ خَلْقَهُ وَالْمالِکُ بِها سُلْطانَهُ وَالْمُتَسَلِّطُ بِمافى یَدَیْهِ عَلى کُلِّ مَوْجُودٍ وَ غَیْرُکَ یَخیبُ رَجآءُ راجیهِ وَ راجیکَ مَسْرُورٌ لایَخیبُ اَسْئَلُکَ بِکُلِّ رِضىً لَکَ وَ بِکُلِّ شَىْءٍ اَنْتَ فیهِ وَ بِکُلِّ شَىْءٍ تُحِبُّ اَنْ تُذْکَرَ بِهِ وَ بِکَ یا اَللَّهُ فَلَیْسَ یَعْدِلُکَ شَىْءٌ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَْحفَظَنى وَ وَلَدى وَ اَهْلى وَ مالى وَ تَحْفَظَنى بِحِفْظِکَ وَ اَنْ تَقْضِىَ حاجَتى فى کَذا وَ کَذا

اى خدایى که قدرتش را از رساندن ضرر به بندگانش منع میکند،حاصل‏ اینکه در عین قدرت بینهایتش دست به انتقام نمیزند)و سلطنش را به قدرتش مالک است،و به آنچه نزد اوست بر هر موجودى چیره است،و غیر تو ناامید میکند امید امیدوارش را،و امیدوار تو خوشحال است که ناامید نمیشود،از تو میخواهم به هرچه پسند توست،و به هر شأنى که تو در آنى،و به هرچه دوست دارى‏ به آن یاد شوى،و به حقیقت اى خدا،چیزى برابر تو نیست،اینکه بر محمّد و خاندان‏ محمّد درود فرستى،و مرا و فرزندان و خاندان و دارایی ‏ام را نگاه دارى،و به حفظت حفظم کنى،و حاجتم را در چنین و چنان مورد برآورى و نام حاجت خود را ذکر کند و این دعای جلیل القدر است

و ایضا در وقت استجابت دعا خوانده شود که بسیار نافع است و بعد از ذکر حاجت بگوید (یا من اظهر الجمیل الا اخر)که بسیار مجرب است ان شا الله

خواص اسماء الهی

 

(هو)جماعتى قائلند که (هو) اسم اعظم الهى است و از حضرت امیرالمومنین علیه السلام منقول است که فرمود: یک شب قبل از جنگ بدر حضرت خضر علیه السلام را در خواب دیدم و گفتم بمن چیزى تعلیم نما که بر اعداء و دشمنان ظفر یابم ، پس گفت بگو:

یاهو یا هو یا من لا یعلم ما هو اغفرلى و انصرنى على القوم الکافرین پس براى پیغمبر صلى الله علیه و آله خواب خود را نقل کردم ، فرمود: یا على خضر علیه السلام اسم اعظم را به تو تعلیم نمود.(مصباح کفعمى . سیر و سلوک بانو امین )(الحسیب )

کسى که هفت هفته هر روز ۷۰ مرتبه (حسبى الله الحسیب ) بگوید و ابتدا از روز پنجشنبه نماید، کفایت مهم او شود و نجات یابد از چیزى که از آن مى ترسد. (همان)

و ایضا گفته اند اگر خواهد عمل قوى شود هر صبح و شام بعدد مکتوبه این اسم که ۸۰ است قرائت کند، و اگر قوى تر خواهد به عدد مبسوطه وى که ۱۴۰ است به همان طریق مداومت نماید. (سیر و سلوک بانو امین )

(الوکیل ) کسى که این اسم را ورد خود سازد از غرق شدن و سوختن در امان باشد. (مصباح کفعمى . سیرو سلوک بانو امین )

و گفته اند در تحصیل مرادات و حاجات و کفایت مهمات اثر عظیم دارد، عدد مکتوبه اش ۷۶ است عدد مبسوطه آن ۱۹۶ است . (سیر و سلوک بانو امین )

(الرقیب )مداومت بر این اسم غفلت را از دل زایل کند و به جهت خاطر جمعى خواندنش مفید است ، هفت بار بر مال و عیال خوانند از همه آفات محفوظ ماند، عدد مکتوبه اش ۳۱۲ است . (جنات الخلود. سیر وسلوک بانو امین )

 (الحى القیوم )از صاحب در النظیم نقل مى کنند که نزد بسیارى از علما و عرفا اسم اعظم خدایتعالى این دو اسم بزرگوار است و حدیثى از حضرت رسالت صلى الله علیه و آله نقل مى کند که فرموده : اسم اعظم الهى در این دو آیه است : قوله تعالى (الله لا اله الا هو الحى القیوم ) و قوله تعالى (الم الله لا اله الا هو الحى القیوم )و از ابن تمیمى چنین نقل مى کنند که : هر که چهل روز بر تکرار این دو اسم شریف مداومت نماید، به این طور که هر روز میان نافله و فریضه صبح ۴۰ مرتبه بگوید: یا حى یا قیوم یا من لا اله الا انت برحمتک استغیث دل وى را حیاتى حاصل شود که هرگز نمیرد. (سیر و سلوک بانو امین )

(الاحد – الصمد) از صاحب در النظیم نقل مى کنند که بعضى از علما بر آنند که اسم اعظم خداى سبحانه این دو اسم است ، و مداومت بر تکرار این دو اسم بعدد مکتوبه یا مبسوطه آن ، بعد از فرائض پنج وقت ، موجب ظهور سر توحید و انکشاف تجلى صمدانى است که از جمله تجلیات کلیه است . (همان)

(الحکیم – العلیم )کسى که مداومت نماید بر ذکر این دو اسم شریف و براى او مهمى باشد، خداوند کشف مى گرداند مطلب و مهم او را، و همین خاصیت را دارد دو اسم شریف (الحفیظ و الحکیم ). (مصباح کفعمى . سیر و سلوک بانو امین )

(مالک الملک )اگر کسى این دو اسم مبارک را بسیار بگوید، خداوند او را در دو عالم بى نیاز مى گرداند. (همان) 

دعای ذخیره اهل بیت

 


دعای ذخیره اهل بیت ع

از معصومین ع روایت شده است : برای هر اهل بیتی ذخیره ای است و ذخیره ما ائمه ع این دعا می باشد :


اللّهُمَّ إِنِّی‌ أَسْأَلُکَ یا مَنْ هُوَ هُوَ وَلَیْسَ شَیْءٌ کَهُوَ إِلاّ هُوَ یا مَنْ لا یَعْلَمُ ما هُوَ إِلاّ هُوَ یا مَنْ لا یُعْجِزُهُ شَیْءٌ وَلا یَعْتاصُ عَلَیْهِ شَیْءٌ وَخالِقَ کُلِّ شَیْءٍ وَمُدَبرَ کُلِّ شَیْءٍ وَمَنْ فی‌ قَبضَتِهِ کُلُّ شَیْءٍ القاهِرُ لِکُلِّ شَیْءٍ وَالقادِرُ عَلى کُلِّ شَیْءٍ قَمَعَ الجَبابِرَةَ بِبَأْسِهِ وَاسْتَعْبَدَ الخَلْقَ بِسُلْطانِهِ أَنْتَ الَّذِی‌ خَشَعَ لَکَ کُلُّ ناصِیَةٍ وَأَذْعَنَتْ بِرُبُوبِیَّتِکَ کُلُّ نَفْسٍ دانِیَةٍ وَقاصِیَةٍ وَتَعْلَمُ السِّرَّ وَالنَّجْوى وَما هُوَ مِنْ کُلِّ شَیْءٍ أَخْفى یا مَنْ یَعْلَمُ لَحَظاتِ الجُفُونِ وَما تُخْفِیهِ القُلُوبُ مِنْ غامِضِ المَکْنُونِ یا مَنْ یَعْلَمُ ما کانَ وَما یَکُونُ یا مَنْ بِیَدِهِ مَلکُوتُ السماواتِ وَالأَرْضِ یا بدِیعَ السماواتِ وَالأَرْضِ یا مَنْ بِیدِهِ مَلَکُوتِ کُلِّ شَیْءٍ وَهُوَ یُجِیرُ وَلا یُجارُ عَلَیهِ أَجِرْنا بِلُطْفِکَ مِمّا نَتَّقی‌ وَبَلِّغْنا بِقُدْرَتِکَ مِمّا نَرْتَجی‌ یا مَنْ لا یَخْفى عَلَیْهِ الدَّقِیقُ الخَفی‌ُّ وَلا الجَلِیلُ الجَلی‌ُّ یا مَوْلای‌َ انْقَطَعَ الرَّجاءُ إِلاّ مِنْکَ وَخابَتِ الآمالُ إِلاّ فِیکَ أَسْئَلُکَ بِحَقِّ مَنْ حَقُّهُ واجِبٌ عَلَیْکَ مِمَّنْ جَعَلْتَ لَهُمُ الحَقَّ عِنْدَکَ أَنْ تُصَلِّی‌َ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَأَنْ تَقْضی‌َ لی‌ حاجَتی‌ وَأَنْ تُبَلِّغَنی‌ أُمْنِیَّتی‌ وَتُنْجِرَ لی‌ أَمَلی‌ فَإِنِّی‌ أَسْأَلُکَ وَأَعْلَمُ أَنَّکَ الرَّبُّ العَظِیمُ الَّذِی‌ لا یعْجِزُکَ شَیْءٌ إِذا أَرَدْتَهُ اللّهُمَّ إِنِّی‌ أُصْبِحُ وَأُمْسی‌ فی‌ ذِمامِکَ وَجِوارِکَ فَأَجِرْنی‌ اللّهُمَّ وَأَهْلی‌ وَوُلْدِی‌ مِمَّنْ خَلَقْتَ وَما خَلَقْتَ یا عَظِیمُ إِنّا جَعَلْنا مِنْ بَیْنَ أَیدِیهِمْ سَدّاً وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدّاً فَأَغْشَیْناهُمْ فَهُمْ لا یُبْصِرُونَ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ هُوَ اللهُ لا إِلهَ إِلاّ هُوَ الحَیُّ القَیومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلا نَوْمٌ لَهُ ما فی‌ السَّماواتِ وَما فی‌ الأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِی‌ یشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مابَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَما خَلْفَهُمْ وَلا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاّ بِما شاءَ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّماواتِ وَالأَرْضَ وَلا یؤُدُهُ حِفَظُهُما وَهُوَ العَلِیُّ العَظِیمُ لا إِکْراهَ فی‌ الدِّینِ قَدْ تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الغَی‌ِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِنْ بِاللهِ فَقَدِ اسْتَّمْسَکَ بِالعُرْوَةِ الوُثْقى لا انْفِصَامَ لَها وَاللهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ اللهُ وَلی‌ُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُمْ مِّنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیاؤُهُمُ الطّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ أُولئِکَ أَصْحابُ النّارِ هُمْ فِیها خَالِدُونَ اللّهُمَّ فَبِهِما وَبِاسْمِکَ الأَعْظَمِ مِنْهُما اجْعَلْنا فی‌ حِرْزٍ وَجُنَّةٍ مِنْ کُلِّ ما نَتَّقِیهِ وَمِنْ شَرِّ السُّلْطانِ وَشَرِّ الشَّیْطانِ وَمِنْ شَرِّ کُلِّ وَحْشٍ وَدَبِیبٍ وَهَوامٍ وَطَوارِقِ اللَّیْلِ وَخَوارِجِ النَّهارِ وَمِنْ کُلِّ أَمْرٍ مَخُوفٍ لأَ أَعْلَمُهُ فَأَتَّقِیهِ وَلا امَنُ أَنْ یُحَلَّ بی‌ فَأَحْتَوِیِهِ اللّهُمَّ إِنَّ عَقِیدَتی‌ تَوْحِیدُکَ وَهِمَّتی‌ تَأْمِیلُکَ وَمُعَوَّلی‌ عَلى إِنْعامِکَ فَلا تَحْرِمْنی‌ ما أَرْتَجِیهِ بِلا إِلهَ إِلاّ أَنْتَ یا لا إِلهَ إِلاّ أَنْتَ اکْفِنی‌ مَخاوِفی‌ وَأَنِلْنی‌ مَطالِبی‌ وَمَنْ ظَلَمَنی‌ أَوْ خِفْتُهُ مِنْ سُلْطانٍ أَوْ شَیْطانٍ أَوْ کُلِّ إِنْسانٍ فَقَدْ جَعَلْتُ لا إِلهَ إِلاّ أَنْتَ عَلى قَلْبِهِ کهیعص‌ حمعسق‌ شاهَتِ الوُجُوهُ فَغُلِبُواْ هُنالِکَ فَهُمْ لا یبصِرُونَ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ صَهْ کَتَبَ اللهُ لأَغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلی‌ إِنَّ اللهَ قَوِی‌ٌّ عَزِیزٌ فَسَیَکْفِیکَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِیعُ العَلِیمُ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ وَلا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلاّ بِاللهِ العِلی‌ِّ العَظِیمِ

دعای تسبیح


در کتاب مَهَجُّ الدَّعَوات ، سید بن طاووس در باره دعای تسبیح فرمود که آثار غریبه دارد

و دعا این است :

سبحان الله ِ العظیم ِ و بحمدِ هِ سبحانَهُ مِن اِلهٍ ما اُملَکَهُ و سبحانَهُ مِن مَلِکٍ ما اَقدَرَهُ و سبحانَهُ مِن قدیرٍ ما اَعظَمَهُ و سبحانَهُ مِن عظیمٍ ما اَجَلَّهُ و سبحانَهُ من جلیل ٍ ما اَمجَدَهُ و سبحانه ُ مِن ماجدٍ ما اَراَفَهُ و سبحانَهُ مِن رَؤُفٍ ما اَعَزَّهُ و سبحانَهُ مِن عزیزٍ ما اَکبَرَهُ و سبحانَهُ مِن کبیرٍ ما اَقدَمَهُ و سبحانَهُ مِن قدیمٍ ما اَعلاهُ و سبحانَهُ من عالٍ ما اَسناهُ و سبحانَهُ مِن سَنیٍّ ما اَبهاهُ و سبحانَهُ مِن بَهیٍّ ما اَنوَرَهُ و سبحانَهُ مِن منیرٍ ما اَطهَرَهُ و سبحانه من منیر ما اَظهَرَهُ و سبحانه من ظاهرٍ ما اَخفاهُ و سبحانه من خَفیٍّ ما اَعلَمَهُ و سبحانه من علیم ٍ ما اَخبَرَهُ و سبحانه من خبیر ٍ ما اَکرَمَه ُ و سبحانه من کریم ٍ ما اَلطَفَهُ و سبحانه من حَفیظ ٍ ما اَملاهُ و سبحانه من مَلیٍّ ما اَوفاهُ و سبحانه من و وَفیٍّ ما اَغناهُ و سبحانه من غنیٍّ ما اَعطاهُ و سبحانه من مُعط ٍ ما اَوسَعَهُ و سبحانه مِن واسِع ٍ ما اَجوَدَه ُ و سبحانه من جواد ٍ ما اَفضَلَه ُسبحانه مِن مُفضِل ٍ ما اَنعَمَهُ و سبحانَهُ مِن مُنعِمٍ ما اَشَدَّهُ و سبحانهُ مِن سَیِّدٍ ما اَرحَمَهُ و سبحانَهُ مِن رَحیم ٍ ما اَشَدَّهُ و سبحانَهُ مِن شَدیدٍ ما اَقوَمَهُ و سبحانَهُ مِن قَویٍّ ما اَحکَمَهُ و سبحانَهُ مِن حَکیمٍ ما اَبطَشَهُ وسبحانه مِن ناطِشٍ ما اَقوَمَهٌ و سبحانه من قیُّوم ٍ ما اَحمَدَهُ و سبحانه مِن حمید ٍ ما اَدوَمَهُ وسبحانهُ مِن دائم ٍ ما اَبقاهُ وسبحانه من باقٍ ما اَفرَدَهُ و سبحانه مِن فرد ٍ ما اَوحَدَهُ و سبحانه من واحد ٍ ما اَصمَدَه و سبحانه من صَمَد ٍ ما اَملَکَهُ و سبحانه مِن مالِک ٍ ما اَولاهُ و سبحانه من ولیٍّ ما اَعظَمَهُ و سبحانه من عَظیم ٍ ما اَکمَلَهُ و سبحانه من کامل ٍ ما اَتمَّهُ و سبحانه من تامٍّ ما اَعجَبَهُ و سبحانه من عَجِب ٍ ما اَفخَرَهُ و سبحانه من فاخر ٍ ما اَبعَدَهُ و سبحانه من بَعید ٍ ما اَقرَبَهُ و سبحانه من قریب ٍ ما اَمنَعَهُ و سبحانه مِن مانِع ٍ ما اَغلَبَهُ و سبحانه من غالب ٍ ما اَعفاهُ و سبحانه من عَفُوٌ ما اَحسَنَهُ و سبحانه من مُحسِن ٍ ما اَجمَلَهُ و سبحانه من جمیل ٍ ما اَقبَلَهُ و سبحانه من قابل ٍ ما اَشکَرَهُ و سبحانه من شَکورٍ ما اَغفَرَهُ و سبحانه من غَفور ٍ ما اَکبَرَهُ و سبحانه من کَبیر ٍ ما اَخبَرَهُ و سبحانه من خبیرٍ ما اَجبَرَهُ و سبحانه من جبّارٍ ما اَدیَنَهُ و سبحانه من دَیّان ٍ ما اَقضاهُ و سبحانه من قاض ٍ ما اَمضاهُ و سبحانه من ماض ٍ ما اَنفَذَهُ و سبحانه من نافذ ٍ ما اَرحَمَهُ و سبحانه من رَحیم ٍ ما اَخلَقَهُ و سبحانه من خالق ٍ ما اَقهَرَهُ و سبحانه من قاهرٍ ما اَملَکَهُ و سبحانه من مَلیک ٍ ما اَقدَرَهُ و سبحانه من قادرٍ ما اَرفَعَهُ و سبحانه من رَفیع ٍ ما اَشرَفَهُ و سبحانه من شریف ٍ ما اَرزَقَهُ و سبحانه من رازق ٍ ما اَقبَضَهُ و سبحانه ُ من قابِض ٍ ما اَبسَطَهُ و سبحانه من باسط ٍما اَهداهُ و سبحانه من هاد ٍ ما اَصدَقَهُ و سبحانه من صادق ٍ ما اَبَّدَه و سبحانه من باد ٍّ ما اَقدَسَهُ و سبحانه من قُدُّوس ٍ ما اَطهَرَهُ و سبحانه من ظاهر ٍ ما اَزکاهُ و سبحانه من زکیٍّ ما اَبقاهُ و سبحانه من باق ٍ ما اَعوَدَهُ و سبحانه من عَوّاد ٍ ما اَفطَرَهُ و سبحانه من فاطِر ٍ ما اَرعاهُ و سبحانه من راع ٍ ما اَعوَنَهُ و سبحانه من مُعین ٍ ما اَوهَبَهُ و سبحانه من وَّهّاب ٍ ما اَتوَبَهُ و سبحانه من تَوّاب ٍ ما اَسخاهُ و سبحانه من سَخیٍّ ما اَبصَرَهُ و سبحانه من بَصیر ٍ ما اَسلَمَهُ و سبحانه من سلیم ٍ ما اَشفاهُ و سبحانه من شاف ٍ ما اَنجاهُ و سبحانه من مُنج ٍ ما اَبَرَّهُ و سبحانه من بارٍّ ما اَطلَبَهُ و سبحانه من طالب ٍ ما اَدرَکَهُ و سبحانه من مُدرکٍ ما اَشَدَّهُ و سبحانه من شدیدٍ ما اَعطَفَهُ و سبحانه مُتَعَطِّف ٍ ما اَعدَلَهُ و سبحانه من عادل ٍ ما اَتقَنَهُ و سبحانه من مُتقِن ٍ ما اَحکَمَهُ و سبحانه من حکیم ٍ ما اَکفَلَهُ و سبحانه من کَفیل ٍ ما اَشهَدَهُ و سبحانه من شهید ٍ ما اَحمَدَهُ و سبحانه هُوَ الله العظیمُ و بحَمدِهِ و الحمدُلله ِ و لا اله الا الله ُ و الله اکبرُ و لله ِالحمدُ و لا حول َو لا قوَّةَ الاّ بالله ِ العلیِّ العظیم ِ دافِع ِ کُلِّ بَلیّةٍ و هوَ حَسبی و نِعمَ الوکیل

دعای بسیار عظیم قدح


دعای بسیار عظیم قدح

یکی از ادعیه بسیار معروف است که از آن به عنوان عظیمترین دعا یاد برده شده است و خداوند هر حاجت و نیاز را بعد از خواندن این دعا رفع می کند و نیز روایت شده است که هرکس این دعارا برمقبره ای بخواند خداوند عذاب را تا روز قیامت از آن مقبره رفع خواهد کرد.

 به روایت انس بن مالک از پیامبر صلى الله علیه و آله و سلم از جبرئیل علیه السلام


بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ بِاسْمِهِ الْمُبْتَدَإِ رَبِّ الْآخِرَةِ وَ الْأُولَى لَا غَایَةَ لَهُ وَ لَا مُنْتَهَى رَبِّ الْأَرْضِ وَ السَّمَاوَاتِ الْعُلَى الرَّحْمنُ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوى‏. لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ وَ ما بَیْنَهُما وَ ما تَحْتَ الثَّرى‏. وَ إِنْ تَجْهَرْ بِالْقَوْلِ فَإِنَّهُ یَعْلَمُ السِّرَّ وَ أَخْفى‏ اللَّهُ عَظِیمُ الْآلَاءِ دَائِمُ النَّعْمَاءِ قَاهِرُ الْأَعْدَاءِ [رَحِیمٌ بِخَلْقِهِ‏] عَاطِفٌ بِرِزْقِهِ مَعْرُوفٌ بِلُطْفِهِ عَادِلٌ فِی حُکْمِهِ  عَالِمٌ فِی مُلْکِهِ الرَّحْمَنُ الرَّحِیمُ رَحِیمُ الرُّحَمَاءِ عَالِمُ الْعُلَمَاءِ صَاحِبُ  الْأَنْبِیَاءِ غَفُورُ الْغُفَرَاءِ قَادِرٌ عَلَى مَا یَشَاءُ سُبْحَانَ اللَّهِ الْمَلِکِ الْوَاحِدِ الْحَمِیدِ ذِی الْعَرْشِ الْمَجِیدِ الْفَعَّالِ لِمَا یُرِیدُ رَبِّ الْأَرْبَابِ وَ مُسَبِّبِ الْأَسْبَابِ وَ سَابِقِ الْأَسْبَاقِ وَ رَازِقِ الْأَرْزَاقِ وَ خَالِقِ الْأَخْلَاقِ قَادِرٍ  عَلَى مَا یَشَاءُ مُقَدِّرِ الْمَقْدُورِ وَ قَاهِرِ الْقَاهِرِینَ وَ عَادِلٍ فِی یَوْمِ النُّشُورِ إِلَهِ الْآلِهَةِ یَوْمَ الْوَاقِعَةِ رَحِیمٍ غَفُورٍ حَلِیمٍ شَکُورٍالْحَمْدُ لِلَّهِ  الرَّبِّ الْعَظِیمِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الْمَلِکِ الرَّحِیمِ الْأَوَّلِ الْقَدِیمِ خَالِقِ الْعَرْشِ وَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرَضِینَ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ قَابِلُ التَّوْبَةِ شَکُورٌ حَلِیمٌ الْعَزِیزُ الرَّحِیمُ الْأَوَّلُ الْآخِرُ الظَّاهِرُ الْبَاطِنُ الدَّائِمُ الْقَائِمُ
رَازِقُ الْوُحُوشِ وَ الْبَهَائِمِ صَاحِبُ الْعَطَایَا وَ مَانِعُ الْبَلَایَا یَشْفِی السَّقِیمَ وَ یَغْفِرُ لِلْخَاطِئِینَ وَ یَعْفُو عَنِ النَّادِمِینَ وَ یُحِبُّ الصَّالِحِینَ وَ یُؤْوِی الْهَارِبِینَ وَ یَسْتُرُ عَلَى الْمُذْنِبِینَ وَ یُؤْمِنُ الْخَائِفِینَ سُبْحَانَکَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ الْکَرِیمُ الْمَعْبُودُ فِی کُلِّ مَکَانٍ تَغْفِرُ الْخَطَایَا وَ تَسْتُرُ الْعُیُوبَ شَکُورٌ حَلِیمٌ عَالِمٌ بِالْحُدُودِ مُنْبِتُ الزُّرُوعِ وَ الْأَشْجَارِ فَالِقُ الْحُبُوبِ صَاحِبُ الْجَبَرُوتِ غَنِیٌّ عَنِ الْخَلْقِ قَاسِمُ‏ الْأَرْزَاقِ عَلَّامُ الْغُیُوبِ أَنْتَ الَّذِی لَیْسَ کَمِثْلِکَ شَیْ‏ءٌ وَ أَنْتَ عَلَى کُلِّ شَیْ‏ءٍ شَهِیدٌ أَنْتَ الَّذِی تَعْفُو عَنِ الْمَعَاصِی بَعْدَ أَنْ یَغْرَقَ فِی الذُّنُوبِ أَنْتَ الَّذِی  کُلَّ شَیْ‏ءٍ خَلَقْتَهُ یَنْصَرِفُ إِلَیْکَ بِالْمَنْسُوبِ اغْفِرْ لِی خَطِیئَتِی کَمَا قُلْتَ ادْعُونِی أَسْتَجِبْ لَکُمْ وَ أَنْتَ بِوَعْدِکَ صَدُوقٌ نَجِّنِی مِنَ الْهُمُومِ وَ الْغُمُومِ وَ الْکُرُوبِ أَنْتَ غِیَاثُ کُلِّ مَکْرُوبٍ وَ أَنْتَ الَّذِی قُلْتَ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَتِی وَ أَنْتَ بِقَوْلِکَ لَیْسَ بِکَذُوبٍ احْفَظْنِی مِنْ آفَاتِ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ هَوْلِ یَوْمِ اللُّحُودِ- وَ لَا تَفْضَحْنِی سَیِّدِی عَلَى رُءُوسِ الْخَلَائِقِ فِی الْیَوْمِ الْمَوْعُودِ اللَّهُ أَکْبَرُ اللَّهُ أَکْبَرُ اللَّهُ أَکْبَرُ لَا  ضِدَّ لَهُ وَ لَا نِدَّ لَهُ وَ لَا صَاحِبَةَ لَهُ وَ لَا وَالِدَ لَهُ وَ لَا وَلَدَ لَهُ وَ لَا حَدَّ لَهُ  وَ لَا حُدُودَ لَهُ وَ لَا مِثَالَ لَهُ وَ لَا کُفْوَ لَهُ وَ لَا وَزِیرَ لَهُ وَ لَا شَرِیکَ لَهُ فِی مُلْکِهِ أَسْأَلُکَ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ یَا عَزِیزُ أَنْ تُرِیَنِی فِی مَنَامِی مَا رَجَوْتُ مِنْکَ وَ أَنْ تُکْرِمَنِی بِمَغْفِرَةِ خَطِیئَتِی إِنَّکَ عَلَى مَا تَشَاءُ قَدِیرٌ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ یَا حَنَّانُ یَا مَنَّانُ یَا سُبْحَانُ یَا غُفْرَانُ یَا بُرْهَانُ  یَا سُلْطَانُ یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ أَشْهَدُ أَنَّ کُلَّ مَعْبُودٍ مِنْ دُونِ عَرْشِکَ إِلَى قَرَارِ أَرْضِکَ بَاطِلٌ غَیْرَ وَجْهِکَ [الْقَدِیمِ‏] الْکَرِیمِ الْمَعْبُودِ [الدَّائِمِ‏] آمَنْتُ بِکَ وَ اسْتَعَنْتُ بِکَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَغِثْنِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ‏


منبع:مهج الدعوات و منهج العنایات سید بن طاووس
 


 

دعای صحیفه

 
در کتاب شریف و با برکت مهج الدعوات مرحوم سید بن طاووس رحمة اللّه دعاى شریفى با برکات بسیار و آثار فوق العاده از مولى الموالى امیرالمؤ منین صلوات اللّه و سلام علیه و آله نقل نموده که سزاوار است شیعیان آن حضرت از آن غافل نباشند و در مشکلات دنیا و آخرت و مسائل فردى و اجتماعى از آن بهره گرفته به نتیجه مطلوبشان برسند و از خیر این جهان و آن جهان بهره مند گردند.
مرحوم سید رحمه اللّه علیه روایت نموده از حضرت على علیه السلام که ایشان از حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله نقل نمودند که حضرت رسالت صلى الله علیه و آله فرمودند: جبرئیل نزدم آمد در حالى که در پشت مقام ابراهیم علیه السلام مشغول نماز بودم پس از اتمام نماز از خداوند متعال تقاضاى مغفرت براى امت خود نمودم . جبرئیل گفت : یا رسول اللّه صلى الله علیه و آله ! بسیار به امت خود علاقمند مى باشى و مى ترسى از خطاهایشان . خداوند به بندگانش رحیم است . حضرت مى فرماید آرى اى برادر جبرئیل ! تو نیز مورد علاقه من و امت من مى باشى . اکنون دعایى را بیاموز که امت من بعد از من با قرائت آن و نائل شدنشان به مقاصد خود مرا یاد نمایند. جبرئیل عرضه مى دارد: یا رسول اللّه صلى الله علیه و آله توصیه مى کنم که امر فرمایى امت خود را هر ماه سه روز ایام البیض را که سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم هر ماه است روزه را فراموش ننمایند و نیز امر فرمایى آنها را تا خداوند متعال را به این دعاى شریف بخوانند و این دعایى است که حاملان عرش به برکت این دعا عرش الهى را حمل مى کنند و من به برکت آن از آسمانها به زمین فرود مى آیم و از زمین به آسمان صعود مى نمایم ، و این دعا را به دربهاى بهشت و جاى جاى بهشت مرقوم و نوشته شده است ، و با این دعا دربهاى بهشت گشوده مى شود و به برکت این دعا خلق خداوند در روز قیامت محشور مى شوند به امر الهى . و هر یک از امت شما این دعا را قرائت کند خداوند عذاب قبر را از او برداشته و به برکت آن از بدى بزرگ قیامت .
و از آفات دنیا در امن قرار خواهد گرفت و از عذاب آتش جهنم نجات خواهد یافت . رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمود: از جبرئیل سوال نمودم که ثواب این دعا را بیان دارد. او چنین گفت : یا رسول اللّه صلى الله علیه و آله سوال نمودى از چیزى که قدرت توصیف آن را ندارم زیرا قدرت توصیف آن را ندارم زیرا قدر آن را خداوند متعال داند و بس . و اگر تمام درختان قلم باشد و دریاها مرکب و جمیع خلائق نویسنده قادر نخواهند بود ثوابى که خداوند کریم به قرائت کننده این دعا عطا مى فرماید بنویسند. اینک مقدارى از آن بیان مى شود. چنانچه بنده اى اسیر و عبد دیگرى باشد به قصد آزادى خود این دعا را قرائت کند خداوند متعال او را از سختى عبودیت و اسارت بندگى خلاص خواهد نمود. چنانچه مغموم و گرفتارى آن را بخواند خداوند هم و غم او را بر طرف مى گرداند. و اگر حاجتى را انسان طالب باشد و براى رفع آن این دعا را بخواند خداوند متعال حاجت او را برآورده و نیازش را مرحمت مى فرماید چه آن حاجت دنیوى باشد و یا اخروى . مادى باشد یا معنوى ان شاء اللّه . و او را از مرگ ناگهانى (سکته ) حفظ مى فرماید. و از هراس قبر او را ایمن و حفظ سازد و از فقر در دنیا او را محفوظ نماید. و به او قدرت و مقام شفاعت از دوستانش در روز قیامت عطا فرماید: در حالى که آن روز سخت و هولناک و پرهراس خندان باشد و به برکت این دعا به بهشت دارالسلام واردش نمایند و خداوند متعال او را در غرفه هاى آن مقام والا ساکن فرماید در حالى که ملبس به لباسهاى جنان باشد و چنانچه شخصى روزه بدارد و این دعا را بخواند خداوند ثوابى را که به جبرئیل علیه السلام و میکائیل علیه السلام و اسرافیل علیه السلام و عزرائیل علیه السلام و ابراهیم خلیل علیه السلام و عیسى علیه السلام و شما اى رسول گرامى صلى الله علیه و آله عطا فرموده به او عطا خواهد فرمود. رسول اکرم صلى الله علیه و آله مى فرماید: در شگفت بودم که جبرئیل گفت : یا محمد صلى الله علیه و آله ! هر یک از امت شما در مدت عمرش یک بار این دعا را بخواند خداوند او را در روز قیامت در حالى محشور مى نماید که صورتش مانند ماه شب چهارده مى درخشد و مردم گمان مى کنند یکى از انبیاء است
پس جبرئیل ادامه داد و گفت : یا محمد صلى الله علیه و آله ! چنانچه شخصى پنج بار موفق شود به قرائت این دعا، من جبرئیل با اسبى از اسبهاى بهشتى در کنار قبر او در روز رستاخیز آماه خواهم بود که به مجرد زنده شدن و حشر او را بدون تامل در مواقف حساب و بدون توقف در هیچ مکانى به مقام عالى در دارالنعیم در جوار وجود نازنین شما اى محمد صلى الله علیه و آله فرمود آورم و ساکن نمایم و من جبرئیل ضامن هستم براى کسى که موفق به خواندن این دعا شود چه زن و چه مرد که خداوند او را عذاب نفرماید اگر چه گناهان او بیشتر از کف دریاها و افزون تر از قطرات باران و برگ درختان و عدد مردم اهل بهشت و جهنم باشد و هر کس موفق شود به خواندن این دعا شود ثواب حج واجب و عمره مقبوله بنویسند و هر کس در هنگام خواب یا طهارت و پاکیزگى پنج بار این دعا را قرائت کند شما را در خواب مى بیند در حالى که او را بشارت به بهشت مى دهید، و چنانچه شخصى گرسنه و تشنه باشد و براى رفع آن غذا و آبى نداشته باشد و یا مریض باشد و دارویى برایش فراهم نباشد به برکت قرائت این دعا خداوند او را از تشنگى و گرسنگى و مرض نجات خواهد داد و حوائج دنیا و آخرت او را عطا خواهد فرمود. و هر کس چیزى از او دزدیده باشند وضو بسازد و چهار رکعت یا دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت بعد از حمد سوره اخلاص (قل هو اللّه احد) را دو مرتبه بخواند و پس از سلام نماز این دعا را بخواند و نوشته این دعا را مقابل یا زیر سرش بگذارد خداوند متعال مشرق و مغرب را درهم نموده و مفقود شده او را به او باز گرداند. و چنانچه شخصى دشمنى داشته باشد و موفق شود این دعا را براى دفع او بخواند خداوند متعال او را در حفظ و امن محکم خود قرار مى دهد که احدى به او ضرر نمى تواند برساند و هر کس داراى قرض باشد به برکت قرائت این دعا دین او ادا خواهد شد آن هم به سهولت ان شاء اللّه تعالى .

آگاه باشید که هر مومن مخلصى با اخلاص کامل آن را قرائت کند و از خداوند بخواهد که کوه به حرکت در آید و یا آب در زیر پایش محکم و سفت و جامد شود هر آینه به مقصود خواهد رسید. زیرا در این دعا اسم اعظم الهى مستور است و سزاوار نیست کسى که ایمان به خداوند و اولیائش دارد اجازه دهد در قلبش کوچکترین وسوسه و تردیدى درباره عظمت و خواص این دعیا شریف پیدا شود، زیرا خداوند به هر کس که اراده فرماید او را عطاى بى حساب عنایت خواهد فرمود و رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرمودند در هر جنگى که با دشمنان داشتم و این دعا را خواندم به برکت آن پیروزى نصیب مومنین گشت و نیز فرمودند: کسى که موفق شود به مداومت بر آن به او نور اولیاء عطا مى شود و هر مشکلى برایش آسان و آسانى آسانتر خواهد شد.

 

دعای صحیفه

بسم الله الرحمن الرحیم
سبحان الله العظیم و بحمده
این جمله را سه مرتبه بگوید و سپس دعا را بخواند
سبحانه مِن اِلهٍ ما اَملَکَه ، و سبحانه مِن مَلیکٍ ما اَقدره ، و سبحانه مِن قدیرٍ ما اعظمه، و سبحانه مِن عظیمٍ ما اجلَّه ، و سبحانه مِن جلیلٍ ما امجده، و سبحانه مِن ماجدٍ ما ارعَفَه ، و سبحانه مِن رَوُفٍ ما اعزَّه، و سبحانه مِن عزیزٍ ما اکبره، و سبحانه مِن کبیرٍ ما اقدمه، و سبحانه مِن قدیمٍ ما اَعلاه، و سبحانه مِن عالٍ ما اسناه، و سبحانه مِن سنّیٍ ما ابهاه، و سبحانه مِن بهیٍّ ما اَنوَرَه، و سبحانه مِن منیرٍ ما اظهره، و سبحانه مِن ظاهرٍ ما اخفاه، و سبحانه مِن خفیٍّ ما اَعلَمَه، و سبحانه مِن علیمٍ ما اخبره، و سبحانه مِن خبیرٍ ما اکرمَه، و سبحانه مِن کریمٍ ما اَلطَفَه، و سبحانه مِن لطیفٍ ما اَبصَرَه، و سبحانه مِن بصیرٍ ما اَسمَعَه، و سبحانه مِن وفیٍّ ما اَغناه، و سبحانه مِن غنیٍّ ما اَعطاه، و سبحانه مِن مُعطٍ ما اَوسَعَه، و سبحانه مِن واسعٍ ما اَجوَدَه، و سبحانه مِن جوادٍ ما افضله، و سبحانه مِن مُفضِلٍ ما اَنعَمَه، و سبحانه مِن مُنعِمٍ ما اَسیَدَه، و سبحانه مِن سَیِّدٍ ما اَرحمه، و سبحانه مِن رحیمٍ ما اشدَّه، و سبحانه مِن شدیدٍ ما اَقواه، و سبحانه مِن قویٍّ ما احکمه، و سبحانه مِن حکیمٍ ما اَبطَشه، و سبحانه مِن باطشٍ ما اقوَمه، و سبحانه مِن قیّومٍ ما احمده، و سبحانه مِن حمیدٍ ما اَدوَمَه، و سبحانه مِن دائمٍ ما ابقاه، و سبحانه مِن باقٍ ما اَفردَه، و سبحانه مِن مالکٍ ما اَولاه، و سبحانه مِن ولیٍّ ما اعظمه، و سبحانه مِن عظیمٍ ما اکمله، و سبحانه مِن کاملٍ ما اتمَّه، و سبحانه مِن تامٍّ ما اعجبه، و سبحانه مِن عجیبٍ ما افخره، و سبحانه مِن فاخرٍ ما ابعده، و سبحانه مِن بعیدٍ ما اقربه، و سبحانه مِن قریبٍ ما امنعه، و سبحانه مِن مانعٍ ما اغلبه، و سبحانه مِن غالبٍ ما اعفاه، و سبحانه مِن عفوٍّ ما احسنه، و سبحانه مِن محسنٍ ما اجمله، و سبحانه مِن جمیلٍ ما اقبله، و سبحانه مِن قابلٍ ما اشکره، و سبحانه مِن شکورٍ ما اغفره، و سبحانه مِن غفورٍ ما اکبره، و سبحانه مِن کبیرٍ ما اجبره، و سبحانه مِن جبّارٍ ما اَدیَنَه، و سبحانه مِن دیّانٍ ما اقضاه، و سبحانه مِن قاضٍ ما امضاه، و سبحانه مِن ماضٍ ما انفذه، و سبحانه مِن نافذٍ ما ارحمه، و سبحانه مِن رحیمٍ ما اخلقه، و سبحانه مِن خالقٍ ما اقهره، و سبحانه مِن قاهرٍ ما املکه، و سبحانه مِن ملیکٍ ما اقدره، و سبحانه مِن قادرٍ ما ارفعه، و سبحانه مِن رفیعٍ ما اشرفه، و سبحانه مِن شریفٍ ما ارزقه، و سبحانه مِن رازقٍ ما اقبضه، و سبحانه مِن قابضٍ ما ابسطه، و سبحانه مِن باسطٍ ما اهداه، و سبحانه مِن هادٍ ما اصدقه، و سبحانه مِن صادقٍ ما ابدئه، و سبحانه مِن بادۀٍ ما اقدسه، و سبحانه مِن قدوسٍ ما اطهره، و سبحانه مِن طاهرٍ ما ازکاه، و سبحانه مِن زکیٍّ ما ابقاه، و سبحانه مِن باقٍ ما اعوَده، و سبحانه مِن عوّادٍ ما افطره، و سبحانه مِن فاطرٍ ما ارعاه، و سبحانه مِن راعٍ ما اعونه، و سبحانه مِن معینٍ ما اَوهَبَه، و سبحانه مِن وهّابٍ ما اتوبه، و سبحانه مِن توّابٍ ما اسخاه، و سبحانه مِن سخیٍّ ما ابصره، و سبحانه مٍن بصیرٍ ما اسلمه، و سبحانه مِن سلیمٍ ما اشفاه، و سبحانه مِن شافٍ ما انجاه، و سبحانه مِن مُنجٍ ما ابَّرَه، و سبحانه مِن بارٍ ما اطلبه، و سبحانه مِن طالبٍ ما ادرکه، و سبحانه مِن مُدرِکٍ ما اشدَّه، و سبحانه مِن شدبدٍ ما اعطفه، و سبحانه مِن مُتِعَطِّفٍ ما اعدله، و سبحانه مِن عادلٍ ما اتقَنَه، و سبحانه مِن مُتقِنٍ ما احکمه، و سبحانه مِن حکیمٍ ما اکفله، و سبحانه مِن کفیلٍ ما اشهده، و سبحانه مِن شهیدٍ ما احمده، و سبحانه هو اللهُ العظیمِ و بحمده و الحمدُ لِلّهِ و لا اله الا اللهُ و اللهُ اکبر و لِلّهِ الحمدُ و لا حَولَ و لا قوةَ الّا باللهِ العلیِّ العظیمِ دافعُ کلِّ بلیَّةٍ و هو حَسبی و نِعمَ الوکیل.

دعاى حضرت امام سجاد ع به وقت تنگى رزق


دعاى حضرت امام سجاد علیه السلام درطلب عاقبت به خیری

یا من ذکره شرف للذاکرین ، و یا من شکره فوز للشاکرین ، و یا من طاعته نجاة للمطیعین ، صل على محمد و اله ، و اشغل قلوبنا بذکرک عن کل ذکر، و السنتنا بشکرک عن کل شکر، و جوارحنا بطاعتک عن کل طاعة ، فان قدرت لنا فراغا من شغل فاجعله فراغ سلامة لا تدرکنا فیه تبعة ، و لا تلحقنا فیه سئمة ،حتى ینصرف عنا کتاب السیئات بصحیفة خالیة من ذکر سیئاتنا، و یتولى کتاب الحسنات عنا مسرورین بما کتبوا من حسناتنا، و اذاانقضت ایام حیاتنا، و تصرمت مدد اعمارنا، و استحضرتنا دعوتک التى لا بد منها و من اجابتها، فصل على محمد و اله ، و اجعل ختام ما تحصى علینا کتبه اعمالنا توبة مقبولة لا توقفنا بعدها على ذنب اجترحناه ، و لا معصیة افترفناها و لا تکشف عنا سترا سترته على رووس الاشهاد، یوم تبلواخبار عبادک ، انک رحیم بمن دعاک و مستجیب لمن ناداک . (صحیفة کامله سجادیه ، ص ۷۳)

 

دعاى حضرت امام سجاد علیه السلام به وقت تنگى رزق

اللهم انک ابتلیتنا فى ارزاقنا بسوء الظن ، و فى اجالنا بطول الامل ، حتى التمسنا ارزاقک من عند المرزوقین ، و طمعنا بامالنا فى اعمار المعمرین ، فصل على محمد و اله ، و هب لنا یقینا صادقا تکفینا به من موونة الطلب ، و الهمنا ثقة خالصة تعفینا بها من شدة النصب ، و اجعل ما صرحت به من عدتک فى وحیک و اتبعته من قسمک فى کتابک ،قاطعا لاهتمامنا بالرزق الذى تکفلت به ، و حسما للاشتغال بما ضمنت اللکفایة له ، فقلت و قولک الحق الاصدق ، و اقسمت و قسمک الابر الاوفى : (و فى السماء رزقکم و ما توعدون ) ثم قلت : (فو رب السماء و الارض انه لحق مثل ما انکم تنطقون ). (صحیفة کاملة سجادیه ، ص ۱۶۰)

 

دعا براى کامل شدن ایمان و زایل نشدن آن

شیخ طوسى ازمحمد بن سلیمان دیلمى روایت کرده است که ، به خدمت حضرت صادق علیه السلام عرض کردم که : شیعیان شما مى گویند که ایمان بر دو قسم است ، یکى مستقر و ثابت ، و دیگر آن که به امانت سپرده شده است و زایل مى گردد. پس به من بیاموز دعائى را که هرگاه آن را بخوانم ، ایمان من کامل گردد و زایل نشود، فرمود که : بعد از هر نماز واجب بگو:رضیت بالله ربا و بمحمد صلى الله علیه و آله نبیا و بالاسلام دینا و بالقران کتابا و بالکعبة قبلة و بعلى ولیا و اماما و بالحسن و الحسین و على بن الحسین و محمد بن على و جعفر بن محمدفارفنى و موسى بن جعفر و على بن موسى و محمد بن على و على بن محمد و الحسن بن على و الحجة بن الحسن صلوات الله علیهم ائمة اللهم انى رضیت بهم ائمة فارضنى لهم انک على کل شیى ء قدیر. (مفاتیح الجنان ، ص ۱۴۲)

 

دعا براى دفع وسوسه و حدیث نفس و اداى قرضاز حضرت امام محمد باقر علیه السلام روایت است ، که مردى خدمت حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله آمد و شکایت کرد به آن حضرت از وسوسه و حدیث نفس و دینى که او را سنگین کرده بود. حضرت رسول صلى الله علیه و آله به او فرمود این دعا را مکرر بگوید:توکلت على الحى الذى لا یموت و الحمدلله الذى لم یتخذ ولدا و لم یکن له شریک فى الملک و لم یکن له ولى من الذل و کبره تکبیرا. (مفاتیح الجنان ، ص ۳۶۷)و نیز روایت شده که از براى دفع وسوسه شیطان ، هنگامى که در سینه ات شکى پیدا شد، بگو:هو الاول و الاخر و الظاهر و الباطن و هو بکل شیى علیم . (مفاتیح الجنان ، ص ۳۶۸)

  

حرز یمانی

 

دعاى دیگر از مولا امیر المؤ منین علیه السلام معروف به دعاى یمانى


حرز یمانی

روزى در محضر مولا على بن ابى طالب علیه السلام نشسته بودیم . حضرت مجتبى علیه السلام  واردشد و عرضه داشت :یا امیر المؤ منین ، مردى مشک بو در آستانه ى ، دراجازه ى ورود مى خواهد فرمود: بیاید مردى درشت اندام و نیک چهره و گیرا و بلند بالا و خویش بیان با لباس شاهانه وارد شد و گفت : سلام و رحمت خدا بر شما، یا امیر المؤ منین ! من از دورترین جاى یمن مى آیم . از بزرگان  عرب و از پیروان شمایم . فرمان روایى بزرگ و نعمت فراوانى را وانهادم و آمدم . من در ناز و نعمت و راحتى ام ؛ با دارایى و آبادى فراوان و کاردانى و تجربه ى روزگاران ؛ اما دشمنى سرسخت دارم که با انبوهى سپاه و نیرو و توانمندى اش ، کار را بر من سخت کرده است و راه چاره اى نمى دانم .

شبى در خواب ، ندایى به من گفت : مرد ! برخیز و به نزد برترین خلق خدا بعد از پیامبر روانه شو و  از حضرتش بخواه دعایى را بیاموزدت که حبیب خدا و برگزیده ى شایسته ى حق حضرت محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب بن هاشم که بر او و خاندانش درود باد بدو آموخته است . این دعا اسم اعظم دارد. در برابر دشمن کین توزت آن را بخوان 


یا امیر المؤ منین ! از خواب که برخاستم ، پیش از هر کار، با چهارصد غلام همراه ، به خدمت آمدم .

 من خدا و رسول و شما را به گواهى مى گیرم که همه را در راه خداى بزرگ آزاد کردم.یا امیر المؤ منین  از گردنه هاى سخت و از سرزمین دور آمده ام . پیکرم زار و ناتوان شده است . یا امیر المؤمنین ! بر من منت نه و به بزرگى و پدرى و مهربانى فراگیرت ، دعایى را که در خواب فرمان گرفتم تا براى آن ، نزد شما بیایم ، به من بیاموز.

مولا امیر المؤ منین علیه السلام فرمود: ((باشد. ان شاء الله مى گویم .)) آن گاه کاغذ و مرکبى خواست و این دعا را نوشت :

 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْمَلِکُ الْحَقُّ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ وَ أَنَا عَبْدُکَ ظَلَمْتُ نَفْسِی  وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِی وَ لَا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ فَاغْفِرْ لِی یَا غَفُورُ یَا شَکُورُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَحْمَدُکَ وَ أَنْتَ لِلْحَمْدِ أَهْلٌ عَلَى مَا خَصَصْتَنِی بِهِ مِنْ مَوَاهِبِ الرَّغَائِبِ وَ مَا وَصَلَ إِلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ السَّابِغِ وَ مَا أَوْلَیْتَنِی بِهِ مِنْ إِحْسَانِکَ إِلَیَّ وَ بَوَّأْتَنِی بِهِ مِنْ مَظِنَّةِ الْعَدْلِ وَ أَنَلْتَنِی مِنْ مَنِّکَ الْوَاصِلِ إِلَیَّ وَ مِنَ الدِّفَاعِ عَنِّی وَ التَّوْفِیقِ لِی وَ الْإِجَابَةِ لِدُعَائِی حَتَّى [حین‏] أُنَاجِیَکَ دَاعِیاً وَ أَدْعُوَکَ مُضَاماً وَ أَسْأَلَکَ فَأَجِدَکَ فِی الْمَوَاطِنِ کُلِّهَا لِی جَابِراً وَ فِی الْأُمُورِ نَاظِراً وَ لِذُنُوبِی غَافِراً وَ لِعَوْرَاتِی سَاتِراً لَمْ أَعْدَمْ خَیْرَکَ طَرْفَةَ عَیْنٍ مُنْذُ أَنْزَلْتَنِی دَارَ الِاخْتِیَارِ لِتَنْظُرَ مَا أُقَدِّمُ لِدَارِ الْقَرَارِ فَأَنَا عَتِیقُکَ مِنْ جَمِیعِ الْآفَاتِ وَ الْمَصَائِبِ فِی اللَّوَازِبِ وَ الْغُمُومِ الَّتِی سَاوَرَتْنِی فِیهَا الْهُمُومُ بِمَعَارِیضِ  أَصْنَافِ الْبَلَاءِ وَ مَصْرُوفِ جُهْدِ الْقَضَاءِ لَا أَذْکُرُ مِنْکَ إِلَّا الْجَمِیلَ وَ لَا أَرَى مِنْکَ غَیْرَ التَّفْضِیلِ خَیْرُکَ لِی شَامِلٌ وَ فَضْلُکَ عَلَیَّ مُتَوَاتِرٌ وَ نِعْمَتُکَ عِنْدِی مُتَّصِلَةٌ وَ سَوَابِقُ لَمْ تُحَقِّقْ خِدَارِی بَلْ صَدَّقْتَ رَجَائِی وَ صَاحَبْتَ أَسْفَارِی وَ أَکْرَمْتَ أَحْضَارِی وَ شَفَیْتَ أَمْرَاضِی وَ أَوْصَابِی وَ عَافَیْتَ مُنْقَلَبِی  وَ مَثْوَایَ وَ لَمْ تُشْمِتْ بِی أَعْدَائِی وَ رَمَیْتَ مَنْ رَمَانِی وَ کَفَیْتَنِی مَئُونَةَ مَنْ عَادَانِی فَحَمْدِی لَکَ وَاصِلٌ وَ ثَنَائِی عَلَیْکَ دَائِمٌ مِنَ الدَّهْرِ إِلَى الدَّهْرِ بِأَلْوَانِ التَّسْبِیحِ خَالِصاً لِذِکْرِکَ وَ مَرْضِیّاً لَکَ بِیَانِعِ [بنایع‏] التَّوْحِیدِ وَ إِمْحَاضِ التَّمْجِیدِ بِطُولِ التَّعْدِیدِ وَ مَزِیَّةِ أَهْلِ الْمَزِیدِ لَمْ تُغَنْ [تُعَنْ فِی  قُدْرَتِکَ وَ لَمْ تُشَارَکْ فِی إِلَهِیَّتِکَ وَ لَمْ تَعْلَمْ لَکَ مَائِیَّةٌ فَتَکُونَ لِلْأَشْیَاءِ الْمُخْتَلِفَةِ مُجَانِساً وَ لَمْ  تُعَایَنْ إِذْ حَبَسْتَ الْأَشْیَاءَ عَلَى الْغَرَائِزِ وَ لَا خَرَقَتِ الْأَوْهَامُ حُجُبَ الْغُیُوبِ فَتَعْتَقِدُ فِیکَ مَحْدُوداً  فِی عَظَمَتِکَ فَلَا یَبْلُغُکَ بُعْدُ الْهِمَمِ وَ لَا یَنَالُکَ غَوْصُ الْفِکَرِ وَ لَا یَنْتَهِی إِلَیْکَ نَظَرُ نَاظِرٍ فِی مَجْدِ  جَبَرُوتِکَ ارْتَفَعَتْ عَنْ صِفَةِ الْمَخْلُوقِینَ صِفَاتُ قُدْرَتِکَ وَ عَلَا عَنْ ذَلِکَ کِبْرِیَاءُ عَظَمَتِکَ لَا یَنْقُصُ مَا  أَرَدْتَ أَنْ یَزْدَادَ وَ لَا یَزْدَادُ مَا أَرَدْتَ أَنْ یَنْقُصَ لَا أَحَدَ حَضَرَکَ حِینَ بَرَأْتَ النُّفُوسَ کَلَّتِ الْأَوْهَامُ عَنْ تَفْسِیرِ صِفَتِکَ وَ انْحَسَرَتِ الْعُقُولُ عَنْ کُنْهِ عَظَمَتِکَ وَ کَیْفَ تُوصَفُ وَ أَنْتَ الْجَبَّارُ الْقُدُّوسُ الَّذِی لَمْ تَزَلْ أَزَلِیّاً دَائِماً فِی الْغُیُوبِ وَحْدَکَ لَیْسَ فِیهَا غَیْرُکَ وَ لَمْ یَکُنْ لَهَا سِوَاکَ. حَارَ فِی مَلَکُوتِکَ عَمِیقَاتُ مَذَاهِبِ التَّفْکِیرِ فَتَوَاضَعَتِ الْمُلُوکُ لِهَیْبَتِکَ وَ عَنَتِ الْوُجُوهُ بِذُلِّ الِاسْتِکَانَةِ لَکَ وَ انْقَادَ  کُلُّ شَیْ‏ءٍ لِعَظَمَتِکَ وَ اسْتَسْلَمَ کُلُّ شَیْ‏ءٍ لِقُدْرَتِکَ وَ خَضَعَتْ لَکَ الرِّقَابُ

وَ کَلَّ دُونَ ذَلِکَ تَحْبِیرُ  اللُّغَاتِ وَ ضَلَّ هُنَالِکَ التَّدْبِیرُ فِی تَصَارِیفِ الصِّفَاتِ فَمَنْ تَفَکَّرَ فِی ذَلِکَ رَجَعَ طَرْفُهُ إِلَیْهِ حَسِیراً  وَ عَقْلُهُ مَبْهُوراً وَ تَفَکُّرُهُ مُتَحَیِّراً اللَّهُمَّ فَلَکَ الْحَمْدُ مُتَوَاتِراً مُتَوَالِیاً مُتَّسِقاً مُسْتَوْثِقاً یَدُومُ وَ لَا یَبِیدُ  غَیْرَ مَفْقُودٍ فِی الْمَلَکُوتِ وَ لَا مَطْمُوسٍ فِی الْمَعَالِمِ وَ لَا مُنْتَقِصٍ فِی الْعِرْفَانِ وَ لَکَ الْحَمْدُ مَا لَا تُحْصَى مَکَارِمُهُ فِی اللَّیْلِ إِذْ أَدْبَرَ وَ الصُّبْحِ إِذَا أَسْفَرَ وَ فِی الْبَرَارِی وَ الْبِحَارِ وَ الْغُدُوِّ وَ الْآصَالِ وَ الْعَشِیِّ وَ الْإِبْکَارِ وَ فِی الظَّهَائِرِ وَ الْأَسْحَارِ- اللَّهُمَّ بِتَوْفِیقِکَ قَدْ أَحْضَرْتَنِی الرَّغْبَةَ وَ جَعَلْتَنِی مِنْکَ فِی وَلَایَةِ الْعِصْمَةِ فَلَمْ أَبْرَحْ فِی سُبُوغِ نَعْمَائِکَ وَ تَتَابُعِ آلَائِکَ مَحْفُوظاً لَکَ فِی الْمَنْعَةِ وَ الدِّفَاعِ مَحُوطاً بِکَ فِی مَثْوَایَ وَ مُنْقَلَبِی وَ لَمْ تُکَلِّفْنِی فَوْقَ طَاقَتِی إِذْ لَمْ تَرْضَ مِنِّی إِلَّا طَاعَتِی  وَ لَیْسَ شُکْرِی وَ إِنْ أَبْلَغْتُ فِی الْمَقَالِ وَ بَالَغْتُ فِی الْفِعَالِ بِبَالِغِ أَدَاءِ حَقِّکَ وَ لَا مُکَافِیاً لِفَضْلِکَ لِأَنَّکَ أَنْتَ اللَّهُ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ لَمْ تَغِبْ وَ لَا تَغِیبُ عَنْکَ غَائِبَةٌ وَ لَا تَخْفَى عَلَیْکَ خَافِیَةٌ وَ لَمْ تَضِلَّ لَکَ فِی ظُلَمِ الْخَفِیَّاتِ ضَالَّةٌ إِنَّمَا أَمْرُکَ إِذَا أَرَدْتَ شَیْئاً أَنْ تَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ اللَّهُمَّ لَکَ  الْحَمْدُ مِثْلَ مَا حَمِدْتَ بِهِ نَفْسَکَ وَ حَمِدَکَ بِهِ الْحَامِدُونَ وَ مَجَّدَکَ بِهِ الْمُمَجِّدُونَ وَ کَبَّرَکَ بِهِ  الْمُکَبِّرُونَ وَ عَظَّمَکَ بِهِ الْمُعَظِّمُونَ حَتَّى یَکُونَ لَکَ مِنِّی وَحْدِی بِکُلِّ طَرْفَةِ عَیْنٍ وَ أَقَلَّ مِنْ ذَلِکَ مِثْلُ حَمْدِ الْحَامِدِینَ وَ تَوْحِیدِ أَصْنَافِ الْمُخْلِصِینَ وَ تَقْدِیسِ أَجْنَاسِ الْعَارِفِینَ وَ ثَنَاءِ جَمِیعِ  الْمُهَلِّلِینَ وَ مِثْلُ مَا أَنْتَ بِهِ عَارِفٌ مِنْ جَمِیعِ خَلْقِکَ مِنَ الْحَیَوَانِ وَ أَرْغَبُ إِلَیْکَ فِی رَغْبَةِ مَا أَنْطَقْتَنِی بِهِ مِنْ حَمْدِکَ فَمَا أَیْسَرَ مَا کَلَّفْتَنِی بِهِ مِنْ حَقِّکَ وَ أَعْظَمَ مَا وَعَدْتَنِی عَلَى شُکْرِکَ ابْتَدَأْتَنِی بِالنِّعَمِ فَضْلًا وَ طَوْلًا وَ أَمَرْتَنِی بِالشُّکْرِ حَقّاً وَ عَدْلًا وَ وَعَدْتَنِی عَلَیْهِ أَضْعَافاً وَ مَزِیداً وَ  أَعْطَیْتَنِی مِنْ رِزْقِکَ اعْتِبَاراً وَ فَضْلًا وَ سَأَلْتَنِی مِنْهُ یَسِیراً صَغِیراً وَ أَعْفَیْتَنِی مِنْ جَهْدِ الْبَلَاءِ وَ لَمْ تُسَلِّمْنِی لِلسُّوءِ مِنْ بَلَائِکَ مَعَ مَا أَوْلَیْتَنِی مِنَ الْعَافِیَةِ وَ سَوَّغْتَ مِنْ کَرَائِمِ النِّحَلِ وَ  ضَاعَفْتَ لِیَ الْفَضْلَ مَعَ مَا أَوْدَعْتَنِی مِنَ الْمَحَجَّةِ الشَّرِیفَةِ وَ یَسَّرْتَ لِیَ مِنَ الدَّرَجَةِ الرَّفِیعَةِ  الْعَالِیَةِ وَ اصْطَفَیْتَنِی بِأَعْظَمِ النَّبِیِّینَ دَعْوَةً وَ أَفْضَلِهِمْ شَفَاعَةً مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ  اللَّهُمَّ فَاغْفِرْ لِی مَا لَا یَسَعُهُ إِلَّا مَغْفِرَتُکَ وَ لَا یَمْحَقُهُ إِلَّا عَفْوُکَ وَ لَا یُکَفِّرُهُ إِلَّا فَضْلُکَ وَ هَبْ لِی  فِی یَوْمِی یَقِیناً تُهَوِّنُ عَلَیَّ بِهِ مُصِیبَاتِ الدُّنْیَا وَ أَحْزَانَهَا بِشَوْقٍ إِلَیْکَ وَ رَغْبَةٍ فِیمَا عِنْدَکَ وَ اکْتُبْ لِی عِنْدَکَ الْمَغْفِرَةَ وَ بَلِّغْنِی الْکَرَامَةَ وَ ارْزُقْنِی شُکْرَ مَا أَنْعَمْتَ بِهِ عَلَیَّ فَإِنَّکَ أَنْتَ اللَّهُ الْوَاحِدُ الرَّفِیعُ الْبَدِی‏ءُ الْبَدِیعُ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ الَّذِی لَیْسَ لِأَمْرِکَ مَدْفَعٌ وَ لَا عَنْ قَضَائِکَ مُمْتَنَعٌ أَشْهَدُ أَنَّکَ رَبِّی وَ رَبُّ کُلِّ شَیْ‏ءٍ فَاطِرُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ عَالِمُ الْغَیْبِ وَ الشَّهَادَةِ الْعَلِیُّ الْکَبِیرُ

اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ الثَّبَاتَ فِی الْأَمْرِ وَ الْعَزِیمَةَ عَلَى الرُّشْدِ وَ الشُّکْرَ عَلَى نِعْمَتِکَ أَعُوذُ بِکَ مِنْ جَوْرِ کُلِّ جَائِرٍ وَ بَغْیِ کُلِّ بَاغٍ وَ حَسَدِ کُلِّ حَاسِدٍ بِکَ أَصُولُ عَلَى الْأَعْدَاءِ وَ بِکَ أَرْجُو وَلَایَةَ الْأَحِبَّاءِ مَعَ مَا لَا أَسْتَطِیعُ إِحْصَاءَهُ وَ لَا تَعْدِیدَهُ مِنْ عَوَائِدِ فَضْلِکَ وَ طُرَفِ رِزْقِکَ وَ أَلْوَانِ مَا أَوْلَیْتَ مِنْ إِرْفَادِکَ فَإِنَّکَ أَنْتَ اللَّهُ الَّذِی لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ الْفَاشِی فِی الْخَلْقِ رِفْدُکَ الْبَاسِطُ بِالْجُودِ یَدُکَ وَ لَا تُضَادُّ فِی حُکْمِکَ  وَ لَا تُنَازَعُ فِی أَمْرِکَ تَمْلِکُ مِنَ الْأَنَامِ مَا تَشَاءُ وَ لَا یَمْلِکُونَ إِلَّا مَا تُرِیدُ- قُلِ اللَّهُمَّ مالِکَ الْمُلْکِ تُؤْتِی الْمُلْکَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْکَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِیَدِکَ الْخَیْرُ  إِنَّکَ عَلى‏ کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ. تُولِجُ اللَّیْلَ فِی النَّهارِ وَ تُولِجُ النَّهارَ فِی اللَّیْلِ وَ تُخْرِجُ الْحَیَّ مِنَ  الْمَیِّتِ وَ تُخْرِجُ الْمَیِّتَ مِنَ الْحَیِّ وَ تَرْزُقُ مَنْ تَشاءُ بِغَیْرِ حِسابٍ أَنْتَ الْمُنْعِمُ الْمُفْضِلُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْقَادِرُ الْقَاهِرُ الْمُقَدَّسُ فِی نُورِ الْقُدْسِ تَرَدَّیْتَ بِالْمَجْدِ وَ الْعِزِّ وَ تَعَظَّمْتَ‏ بِالْکِبْرِیَاءِ وَ تَغَشَّیْتَ بِالنُّورِ وَ الْبَهَاءِ وَ تَجَلَّلْتَ بِالْمَهَابَةِ وَ السَّنَاءِ لَکَ الْمَنُّ الْقَدِیمُ وَ السُّلْطَانُ الشَّامِخُ وَ الْجُوْدُ الْوَاسِعُ وَ الْقُدْرَةُ الْمُقْتَدِرَةُ جَعَلْتَنِی مِنْ أَفْضَلِ بَنِی آدَمَ وَ جَعَلْتَنِی سَمِیعاً بَصِیراً صَحِیحاً سَوِیّاً مُعَافاً لَمْ تَشْغَلْنِی بِنُقْصَانٍ فِی بَدَنِی وَ لَمْ تَمْنَعْکَ کَرَامَتُکَ إِیَّایَ وَ حُسْنُ صَنِیعِکَ عِنْدِی وَ فَضْلُ إِنْعَامِکَ عَلَیَّ أَنْ وَسَّعْتَ عَلَیَّ فِی الدُّنْیَا وَ فَضَّلْتَنِی عَلَى کَثِیرٍ مِنْ أَهْلِهَا فَجَعَلْتَ لِی سَمْعاً یَسْمَعُ آیَاتِکَ وَ فُؤَاداً یَعْرِفُ عَظَمَتَکَ وَ أَنَا بِفَضْلِکَ حَامِدٌ وَ بِجُهْدِ  یَقِینِی لَکَ شَاکِرٌ وَ بِحَقِّکَ شَاهِدٌ فَإِنَّکَ حَیٌّ قَبْلَ کُلِّ حَیٍّ وَ حَیٌّ بَعْدَ کُلِّ حَیٍّ وَ حَیٌّ لَمْ  تَرِثِ الْحَیَاةَ مِنْ حَیٍّ وَ لَمْ تَقْطَعْ خَیْرَکَ عَنِّی طَرْفَةَ عَیْنٍ فِی کُلِّ وَقْتٍ وَ لَمْ تُنْزِلْ بِی عُقُوبَاتِ النِّقَمِ وَ لَمْ تُغَیِّرْ عَلَیَّ دَقَائِقَ الْعِصَمِ فَلَوْ لَمْ أَذْکُرْ مِنْ إِحْسَانِکَ إِلَّا عَفْوَکَ وَ إِجَابَةَ دُعَائِی حِینَ رَفَعْتَ رَأْسِی بِتَحْمِیدِکَ وَ تَمْجِیدِکَ وَ فِی قِسْمَةِ الْأَرْزَاقِ حِینَ قَدَّرْتَ فَلَکَ الْحَمْدُ عَدَدَ مَا حَفِظَهُ عِلْمُکَ وَ عَدَدَ مَا أَحَاطَتْ بِهِ قُدْرَتُکَ وَ عَدَدَ مَا وَسِعَتْهُ رَحْمَتُکَ- اللَّهُمَّ فَتَمِّمْ إِحْسَانَکَ فِیمَا بَقِیَ کَمَا أَحْسَنْتَ فِیمَا مَضَى فَإِنِّی أَتَوَسَّلُ إِلَیْکَ بِتَوْحِیدِکَ وَ تَمْجِیدِکَ وَ تَحْمِیدِکَ وَ  تَهْلِیلِکَ وَ تَکْبِیرِکَ وَ تَعْظِیمِکَ وَ بِنُورِکَ وَ رَأْفَتِکَ وَ رَحْمَتِکَ وَ عُلُوِّکَ وَ جَمَالِکَ وَ جَلَالِکَ وَ بَهَائِکَ وَ سُلْطَانِکَ وَ قُدْرَتِکَ وَ بِمُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ أَلَّا تَحْرِمَنِی رِفْدَکَ وَ فَوَائِدَکَ فَإِنَّهُ لَا یَعْتَرِیکَ لِکَثْرَةِ  مَا یَتَدَفَّقُ بِهِ عَوَائِقُ الْبُخْلِ وَ لَا یَنْقُصُ جُودَکَ تَقْصِیرٌ فِی شُکْرِ نِعْمَتِکَ وَ لَا تُفْنِی خَزَائِنَ مَوَاهِبِکَ النِّعَمُ وَ لَا تَخَافُ ضَیْمَ إِمْلَاقٍ فَتُکْدِیَ وَ لَا یَلْحَقُکَ خَوْفُ عُدْمٍ فَیَنْقُصَ فَیْضُ فَضْلِکَ اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی قَلْباً خَاشِعاً وَ یَقِیناً صَادِقاً وَ لِسَاناً ذَاکِراً وَ لَا تُؤْمِنِّی مَکْرَکَ وَ لَا تَکْشِفْ عَنِّی  سِتْرَکَ وَ لَا تُنْسِنِی ذِکْرَکَ وَ لَا تُبَاعِدْنِی مِنْ جِوَارِکَ وَ لَا تَقْطَعْنِی مِنْ رَحْمَتِکَ وَ لَا تُؤْیِسْنِی  مِنْ رَوْحِکَ وَ کُنْ لِی أَنِیساً مِنْ کُلِّ وَحْشَةٍ وَ اعْصِمْنِی مِنْ کُلِّ هَلَکَةٍ وَ نَجِّنِی مِنْ کُلِّ بَلَاءٍ فَإِنَّکَ لا تُخْلِفُ الْمِیعادَ اللَّهُمَّ ارْفَعْنِی وَ لَا تَضَعْنِی وَ زِدْنِی وَ لَا تَنْقُصْنِی وَ ارْحَمْنِی وَ لَا  تُعَذِّبْنِی وَ انْصُرْنِی وَ لَا تَخْذُلْنِی وَ آثِرْنِی وَ لَا تُؤْثِرْ عَلَیَّ وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ  الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ وَ سَلِّمْ تَسْلِیماً کَثِیراً

ابن عباس رضى الله عنه گوید: آن حضرت افزود: ((ببین آن را از بر کرده باشى و هیچ روز خواندن آن را ترک مکن . امیدوارم وقتى به سرزمین خویش مى رسى ، خداوند دشمنت را نابود کرده باشد.

 من از رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم شنیدم :

هر که این دعا را با نیت پاک و دلى فروتن بخواند، اگر فرمان دهد تا کوه ها حرکت کند، حرکت خواهند  کرد و اگر بخواهد، بر دریا راه خواهد رفت .))


آن مرد ره سپار دیار خود شد. چهل روز بعد، نامه اش به امیر المؤ منین علیه السلام رسید که خداوند دشمنش را نابود کرده است ؛ چنان که در آن ناحیه یک تن (از دشمنان ) باقى نمانده است .

امیر المؤ منین علیه السلام فرمود: ((مى دانستم . این را پیامبر خدا صلى الله علیه و آله و سلم به من فرمود. هر کار سخت من با این دعا آسان شده است .))

 

 

دعاى دیگر از مولا امیر المؤ منین علیه السلام


هر که این دعا را بخواند، خداوند دعایش را مى پذیرد و همه ى خواسته هایش را بر مى آورد.رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم نیز فرمود: 

سوگند به آن کسى که مرا پیامبرى راستین داد، هر که سخت تشنه و گرسنه گردد و این دعا را بخواند، خداوند آب و خوراکش ‍ دهد. اگر این دعا را بر کوهى  بخوانندکه مانع رسیدن به هدف است ، گشاده مى شود و راهى به مقصد در  آن بازمى شود. اگر آن را بر دیوانه بخوانند، هشیار مى گردد و اگر بر باردار سخت زایى بخوانند، خداوند عزوجل  زادن را بر او آسان مى سازد.

(پیامبر گرامى صلى الله علیه و آله وسلم در ادامه ) فرمود: ((به آن که  مرا به حقیقت به پیامبرى برانگیخت سوگند که هر کس چهل شب جمعه این دعا را بخواند، هر گناهى که نسبت به پروردگار داشته است آمرزیده مى شود و اگر نزدشاهى رود،از گزند او ایمن خواهد بود و اگر با خواندن  این دعا به خواب رود، خداوند به شمار هرحرف آن ، هزار فرشته ى روحانى  با چهره هایى هفتاد هزار بار نیکوتر از خورشید مى انگیزد تا براى او آمرزش  بخواهند. اگر خواننده ى این دعا گناهان کبیره آورده باشد، همه ى گناهانش آمرزیده مى شود و اگر در شب خواندن دعا بمیرد،شهید به شمار مى رود.

 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

یَا سَلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَیْمِنُ الْعَزِیزُ الْجَبَّارُ الْمُتَکَبِّرُ الطَّاهِرُ الْمُطَهَّرُ الْقَاهِرُ الْقَادِرُ الْمُقْتَدِرُ یَا مَنْ یُنَادِی مِنْ کُلِّ فَجٍّ عَمِیقٍ بِأَلْسِنَةٍ شَتَّى وَ لُغَاتٍ مُخْتَلِفَةٍ وَ حَوَائِجَ أُخْرَى یَا مَنْ لَا یَشْغَلُهُ شَأْنٌ عَنْ شَأْنٍ أَنْتَ الَّذِی لَا تُغَیِّرُکَ الْأَزْمِنَةُ وَ لَا تُحِیطُ بِکَ الْأَمْکِنَةُ وَ لَا تَأْخُذُکَ نَوْمٌ وَ لَا سِنَةٌ یَسِّرْ لِی مَا أَخَافُ عُسْرَهُ وَ فَرِّجْ لِی مِنْ أَمْرِی مَا أَخَافُ کَرْبَهُ وَ سَهِّلْ لِی مِنْ أَمْرِی مَا أَخَافُ حُزْنَهُ سُبْحَانَکَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ عَمِلْتُ سُوءاً وَ ظَلَمْتُ نَفْسِی فَاغْفِرْ لِی إِنَّهُ لَا یَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِینَ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى نَبِیِّهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ تَسْلِیماً

 

   

برای باز شدن زبان کودک و رفع لکنت زبان

 

برای باز شدن زبان کودک و انکس که لکنت زبان دارد:

 جهت باز شدن زبان و رفع لکنت بنویسد و بر گردن او آویزند

  انشاءاله زبانش باز شود .

 ما لکم لا تنطقون اقرا باسم ربک الذی خلق خلق  الانسان من علق اقرا ء و ربک الاکرم الذی علم بالقلم  علم الانسان ما لم یعلم لا یتکلمون الا من اذن له  الرحمن و قال صوابا انطلقنا الله الذی انطق کل شیء  ففهمناها سلیمان.

طلسم زیبایی

 

طلسم زیبایی

این طلسم را با جوهر روحانی{مشک، گلاب، زعفران) روز جمعه ساعت زهره( طلوع افتاب) در یک کاغذ سفید بنویسید دو عدد یکی را با گلاب حل کرده هر روز صورت تان را با آن تازه کنید به مدت چهل روز این کار را انجام بدهید و کوشش کنید زیاد مقابل آیینه نروید درین مدت و یکی را هم همراه خود داشته باشید

بخور عود هنگام نوشتن دود کنید

 

خانمهای عزیز توجه داشته باشین که انشاالله وقتی زیباتر شدین از نعمت خدا سوء استفاده نکنین و رضای خداوند را هم در نظر داشته باشید . 

 

برای غنی شدن

 

برای غنی شدن
در خبر است که چند چیز باعث غنا می گردد:
1) نماز صبح در خانه خواندن
2) خواندن آیه مبارکه:رَبَّنَا أَنْزِلْ عَلَیْنَا مَائِدَةً مِنَ السَّمَاءِ تَکُونُ لَنَا عِیدًا لأوَّلِنَا وَآخِرِنَا وَآیَةً مِنْکَ وَارْزُقْنَا وَأَنْتَ خَیرُ الرَّازِقِینَ (114مائده)
3) نوشتن آیات الکرسی و گذاردن در خانه یا حجره
4) هر روز صد بار بگوید: لا اله الّا اللهُ المَلِکُ الحَقُّ المُبین
5) میان سنّت و فریضه صبح هفتاد بار این آیه مبارکه را بخواند: وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللّهِ لا تُحْصُوها إِنَّ اللّهَ لَغَفُورٌ رَحِیمٌ
6) بعد از نمازهای واجب ده بار سوره مبارکه قدر را بخواند و ناخنها را در روز جمعه کوتاه کند.
7) هر صبح و شام این دعا را بخواند تا در روزی بر او گشاده گردد:سُبْحانَ اللّهِ وَ بِحَمْدِهِ سُبْحانَ اللّهِ الْعَظِیمِ وَ بِحَمْدِهِ اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَاَتُوبُ اِلَیْهِ وَلا حَوْلَ وَ لا قُوَةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلِىِ الْعَظیمِ ما شآءَ اللّهُ کانَ
8) نماز چاشت و روزه بیض را مدام به جای آوردن
9) بیدار شدن اول صبح
10) تسبیح و استغفار وشکر مداوم
11) خریدن قرآن با پول خود
12) خریدن کمان
13) خدمت به پدر و مادر
14) خواندن سوره مبارکه مزمل در شب و روز
15) خواندن سوره مبارکه جمعه در شب
16) خواندن سوره مبارکه واقعه بعد از مغرب
17) پوشیدن موزه و کفش زرد
18) کوتاه کردن ناخن در روز جمعه
19) استفاده از انگشتر عقیق
20) وفای به عهد
21) همیشه راست باز باشد
22) دور کردن تار عنکبوت از خانه
23) هدیه دادن جارو به مسجد
24) رفتن به حج و زیارت مدینه منوره
25) صدقه دادن در تجارت
26) همیشه سرکه در خانه داشتن
27) پرورش گوسفند
28) غسل کردن در روز جمعه
29) پختن غذای زیاد در روز عاشورا
30) کیل کردن غلّه
31) با دست شسته طعام خوردن
32) مداوم مسواک و خلال کردن
33) مجرّد نماندن ونکاح کردن
34) وضو کردن قبل از وقت نماز
35) به مسجد رفتن قبل از اذان
36) سخن نگفتن بعد از نماز وتر
37) نوشتن سوره مبارکه کهف وانداختن آن درشیشه سرتنگ

دولت و ثروت
بعضی از بزرگان گویند که ما مداومت نمودیم بر خواندن این اسماء شریفه ( یا قویّ، یا غنّی، یا ولیّ، یا وفی) به تعداد 1398 مرتبه و از برکت آن دولت و ثروت به ما روی آورد و نیز می گویند: هرگاه کسی در هر شب 115 مرتبه بگوید(یا علیّ، یا کافی) همه امورات او کفایت یابد

زیارت عاشورا به نیابت امام زمان
مرحوم آیه الله شیخ على اکبر نهاوندى نقل مى کند: سید جلیل سید احمد اصفهانى برایم نوشت که در روز جمعه در مسجد سهله در حجره اى نشسته بودم ، ناگاه سید بزرگوار و معممى بر من داخل شد، به آن چه در زاویه حجره یک فرش و تعدادى کتاب و ظرف بود نظر کرد و فرمود: (براى حاجت دنیا تو را کفایت مى کندتو هر روز صبح به نیابت امام زمان زیارت عاشورا میخوانى به قدر کفایت معیشت هر ماهت را از من بگیر که اصلا محتاج به احدى نباشى)قدرى پول به من داد و گفت : (این کفایت یک ماه تو را مى نماید) و رو به در مسجد رفت .من به زمین چسبیده بودم و زبانم بند آمده بود و هر چه خواستم سخن بگویم و یا برخیزم نتوانستم ، تا آن سید خارج شد، همین که بیرون رفت گویا قیودى از آهن که بر من بود باز شد، پس برخاستم از مسجد خارج شدم هر چه جستجو کردم اثرى از آن آقا ندیدم .

ذکر یا رزاق
هرگاه در ساعت اول روز 308 مرتبه بگوید (یارزاق) روزی او وسیع می گردد

ذکر یا غنی
هر که در میان نماز مغرب و عشاء 1060 مرتبه بگوید (یا غنی) صاحب ثروت خواهد شد

روزی بی گمان
هر کس سوره طه را هر روز بعد از اذان صبح وقبل از طلوع آفتاب بخواند رزق او فراخ شودواز جایی که گمان نداشته باشد خدا برای او روزی برساند ،واگر در هنگام طلوع آفتاب بخواند روزی تازه به او رسد واگر کسی این سوره مبارکه را بنویسد وهمراه خود داشته باشد در پی پی هر حاجتی برود موفق گردد ، واگر برای اصلاح بین دونفر بخواهد برود قبل از رفتن این سوره را بخواند

رفع فقر
جهت تنگی روزی و رفع فقر 40 روز روزی یکمرتبه (سوره مبارکه مزمل) را بخواند

ذکر یا منعم
بعد از نماز صبح به جهت زیادی نعمت باید به عدد ابجد 211 مرتبه بگوید (یامنعم)

ذکر سجده آخر
خواندن این دعا در سجده نماز به خصوص سجده آخر: یاخَیرَ المَسئولینَ و یا خیرَ المُعطین اُرزُقنی وارزُق عَیالی مِن فَضْلکَ فإنَّک ذوالفَضل العظیم

 

کسب رزق
از مجربات شیخ مفید برای کسب رزق 7مرتبه خواندن آیه 19سوره شوری یعنی :(اللَّهُ لَطِیفٌ بِعِبَادِهِ یَرْزُقُ مَن یَشَاءُ وَهُوَ الْقَوِیُّ العَزِیزُ) و 7مرتبه خواندن دعای (اَللهُمَّ اَدِمْ نِعمَتِکَ وَ الطُفْ بِنا فیما قَدَّرْتَهُ عَلَیْنا) است
توسعه رزق
علامه شیخ محمد تقی صاحب مفتاح السعادت می گوید : برای توسعه رزق این چهار نام مقدس را در روز یکشنبه می خوانی : یا قویُّ یا غَنیُّ یا مَلیُّ یا وَصیُّ

حفظ از خواری و ذلت
فیض کاشانی روایت کرده است که در هیچ خانه ای هر روز (سوره مبارکه ق)خوانده نمی شود مگر آنکه صاحب آن خانه همیشه با روزی و سعادت و عزت می باشد و از ذلت و خواری محفوظ می ماندو نقل شده مجرب و آزموده شده و تخلف ندارد

مال کثیر اینجا است
در روایت آمده است: اگر کسی بخشی از آیه 44سوره غافررا یعنی: (و َأُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبَادِ) ۱۷۸۰ مرتبه بخواند البته با ضمیمه کردن عدد اسم خود ( یعنی اسم خود را به ابجد صغیر محاسبه کرده و به ۱۷۸۰ اضافه نماید ) مداومت نماید خداوند تعالی او را مال کثیری یا منصبی یا دفینه ای به او برساند

برای فراخی روزی و روشنایی چشم
در روایت امده است: برای فراخی روزی و زوال غم ۴۱ بار اسم (یاشکور) را بر آب بخواند و بیاشامد که انشاء الله تعالی روزی بر وی فراخ می گردد و برای روشنایی چشم از آن آب در چشم بکشد بسیار مفید است

جلب روزی
امام صادق فرمود: براى جلب روزى و فراهم شدن امور و اراده مال و متاع دنیا به این ذکر پناه ببرید: ما شاء الله لا حول و لا قوة الا باالله

برای پرداخت قرض ها و رفع سختی های زندگی
دعایی است مجرب برای پرداخت قرض ها و رفع سختی های زندگی: اَللهُمَّّ‏ صَلِّ‏ عَلى‏ فاطِمَةَ وَ أَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها بِعَدَدِ ما أَحاطَ بِهِ عِلْمُکَ این ذکر را 430مرتبه و به گفته بعضی ازعلماء 70مرتبه بخواند تا آنکه حاجتش برآورده شود بعضی گفته اند 430 مرتبه در طی چند روز بخواند و در آخر دعا (و احصاء کتابک) را نیز بگوید

دعای وصول طلب از بدهکاران
مرحوم طبرسی رحمة الله می گوید:حسین بن خالد می گوید:من از مردم۳۰۰۰۰۰درهم طلبکاربودم و عده ای نیز ۴۰۰۰۰۰ درهم از من طلب داشتند بدهکاران پولهایم را نمی دادند و طلبکاران نیز بر گرفتن پولهایشان اصرار داشتند تا آنکه در موسم حج مخفیانه به حج رفتم تا به خدمت امام رضا علیه السلام عرض حاجت کنم در حج نتوانستم خود را به امام برسانم اما از طریق نامه ای احوالات خویش را بیان کردم حضرتش در حاشیه نامه نوشتند بعد از هر نماز واجب این دعا را سه مرتبه بخوان :(اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرحَمَنی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَرضِیَ عَنّی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ یا لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ بِحَقِّ لا اِلهَ اِلّا اَنْتَ اَن تَغفِرَلی بِلا اِلهَ اِلّا اَنْتَ) بدرستیکه حاجت تو برآورده خواهد شد حسین بن خالد می گوید:من بر این دعا مداومت کردم به خدا قسم که چهار ماه نگذشته بود که پولهایی که در دست مردم داشتم گرفتم و قرض های خود را نیز اداء کرده و ۱۰۰۰۰۰ درهم نیز به دست آوردم . این دعا نیز به تجربه ثابت شده است

هنگام ورودبه منزل
آیت الله شیخ نصر‌الله شاه‌آبادی خطاب به طلاب:اگر می‌خواهید نان شما زیاد شود هر وقت وارد خانه شدید اگر کسی در خانه بود، بلند سلام کنید، سپس سوره اخلاص را بخوانید، و اگر وارد خانه شدید، کسی در خانه نبود به این صورت سلام کنید (السلام علینا و علی عباد الله الصالحین) بعد هم توحید را بخوانید این رزق را زیاد می‎کند

 

برای رفع کاهلی در نماز

 

ذکری برای رفع کاهلی در نماز.

کسی‌که که کاهل بر نماز است قبل از خواب دست بر سینه گذاشته آن‌قدر اسم شریف «اََلرَّقیبُ» را به‌گوید تا به خواب رَود؛ با این عمل رغبت او بر عبادت بیش‌تر خواهد شد.

درمان کاهلی در نماز و رفع تنبلی‌.

هر کس با ایمان بر خواندن سوره‌ی مبارکه‌ی «فاتحه» مداومت نماید در شب و روز، خداوند متعال زایل می‌کُند از او کاهلی و سستی‌دلی و جمیع آفات و عاهات را.

پی‌نوشت‌ها:

جنات_الخلود، ص ۶

خواص_آیات_قرآن_کریم ص۱.

 

حضور قلب در نماز

از آیت الله بهجت(ره) پرسیدم : راه رسیدن به حضور قلب در نماز چیست؟ ایشان پاسخ دادند: دو کار در کنار هم :

نمازگزار به وسوسه های شیطانی که غیر اختیاری پیش می آید، کاری نداشته باشد.

هروقت در نمازش توجه پیدا کرد، اختیاراً به غیر خدا توجه نکند.

سپس در توضیح این مطلب فرمودند: شیطان می خواهد اختیاراً انسان را متوجه غیر خدا کند. وقتی دید که در حال اختیار، به غیر خدا توجه نمی کند، او را رها مےکند.

 

جهت دفـــع وسواس در نماز

حریز از امام صادق ؏ نقل کرده که از حضرتش پرسیدم ای پسر رسول خدا ص گاهی در سینه‌ام وسواس پیدا می‌شود چه بسا نمازهایم را قطع می‌کنم و گاهی قرائتم نیز مشوش می‌شود. حضرت فرمودند: چرا به تعویذ امیرالمومنین علیه السلام تمسک نمی‌کنی؟ گفتم ای پسر رسول خدا آن را به من تعلیم کنید. حضرت فرمود: هر گاه چنان حسی برای تو پیدا شد دستت بر قلبت بگذار و بگو به اذن پروردگار خوب خواهی شد سپس بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله صلوات بفرست↯↯↯

بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ اللَّهُمَّ مَنَنْتَ‏ عَلَیَ‏ بِالْإِیمَان وَ أَوْدَعْتَنِی الْقُرْآنَ وَ رَزَقْتَنِی صِیَامَ شَهْرِ رَمَضَانَ فَامْنُنْ عَلَیَّ بِالرَّحْمَةِ وَ الرِّضْوَانِ وَ الرَّأْفَةِ وَالْغُفْرَانِ وَ تَمَامِ مَا أَوْلَیْتَنِی مِنَ النِّعَمِ وَ الْإِحْسَانِ یَا حَنَّانُ یَا مَنَّانُ یَا دَائِمُ یَا رَحْمَانُ سُبْحَانَک وَ لَیْسَ لِی أَحَدٌ سِوَاکَ سُبْحَانَکَ أَعُوذُ بِکَ بَعْدَ هَذِهِ الْکَرَامَاتِ مِنَ الْهَوَانِ وَ أَسْأَلُکَ أَنْ تُجْلِیَ عَنْ قَلْبِی الْأَحْزَانَ


                                

                                
                                
                            </div>
                            <div class=

فاطمه صالح
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد